Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Hadi ya satıldı mi ;;D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

kim aldı benden ryan babeli
kimde bu
noluyor burada ;D ;D

adam 1 maç oynadı golünü attı ertesi gün satıldı

7
Babel
Club Monarcas Morelia
8.584.000 €
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Yeni transferimizi basına tanitiyoruz.

Eski Liverpoollu Arbeloa gitti bir diğer eski Liverpoollu mascherano geldi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beckyZWICKY

bu gece ERE takımıyla oynuyoruz.. beraberliğe dahil tahammül yok.. hedef mutlak galibiyet.. çok zor bir maç.. rakibimiz kadro yapısıyla da şampiyonluğun iddaalı adaylarından biri..

kendi stadımızda olmasını avantaj bilip taraftarı arkamıza alıp bunu başaracağımıza inanıyoruz!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Mkhitaryan'ın attığı 2 golle ilk yarıyı 2-0 yenik kapatmışız.

2.yarıya öyle başladık ki 46.dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdik 57.dakikada Dede ile beraberliği yakaladık ve 61.dakikada Neymar ile 3-2 galip bilmesini bildik deplasmanda.

Maçın yıldızı ise Agüero oldu.

Tebrikler çocuklar harikasınız.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

koçlarım benim bee.. izinleri iptal edince yola geldi afacanlar..

şampiyonluğun büyük adaylarından biri olarak gördüğüm ERE arkadaşımızın takımını 3-1 yenmeyi başardık.. yediğimiz golüde penaltıdan yemişiz.. Çok tatmin edici ve geleceğe umutla ışık tutup baktıran bir galibiyet oldu takımım için böylesi bir maçta..

Ayrıca benden 2 tane daha fazla kaleyi bulan şutu var rakibin ama Kalecim buna izin vermemiş.. Kalecimide ayrı kutluyorum ve maaşına zam yapıyorum :P  birden ligde zirveye doğru tırmandım.. liderin 2 puan gerisinde ikinci sıraya yerleştik.. fakat tek önümüzdeki hafta olası bir mağlubiyette birden bire ligin ortasınada gerileyebiliriz.. öyle puanlar yakın ligde herkes herkesle.. işin esprisi bir tarafa çekişmeli bir lig olacağı kesin.. herkes herkesi yenebiliyor..

Gollerimiz;

Benteke

Özil

Robben

Maçın Yıldızı: BENTEKE..

unutmam gereken..

eRe

tebrik ederim :)

o değilde bütün maçlarımda rakipten fazla pozisyona giriyorum rakipten fazla şut çekiyorum ve yeniliyorum
neyseki bu sefer fark fazla yoktu
kimi zaman 2 katı şut ve yüzdeyle oynadığım ve yenildiğim oluyor
defans ve kaleci şartoğlu şart

peki ya satacak var mı ?
www.erdemeksi.com

CR7

Arbeloa'yı satıyordum kaçırdın ya :D

Ajax kaptı.

beckyZWICKY

Teşekkür ederim :) çok zor bi maçtı.. takımın kaliteli zaten iyide oynamışsın.. galip gelmek önemliydi.. :) bnim sana bi teklifim olcak ere :)))

İbrahimoviçine karşılık balotelliyi takas yapalım mı ere?? Gol yollarında sıkıntı varsa isimlerin önemi yok kan değişikliği şart.. Yada el shaarawy ile de olabilir istersen?? 94gücü var ve 23 yaşında gelişime coook açık ayrıca... cok kısa zamanda 100kusur olurlar.. Ne dersin hacım böyle bi teklif sunsam?

unutmam gereken..

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Şubat 01, 2014, 12:36:45
Teşekkür ederim :) çok zor bi maçtı.. takımın kaliteli zaten iyide oynamışsın.. galip gelmek önemliydi.. :) bnim sana bi teklifim olcak ere :)))

İbrahimoviçine karşılık balotelliyi takas yapalım mı ere?? Gol yollarında sıkıntı varsa isimlerin önemi yok kan değişikliği şart.. Yada el shaarawy ile de olabilir istersen?? 94gücü var ve 23 yaşında gelişime coook açık ayrıca... cok kısa zamanda 100kusur olurlar.. Ne dersin hacım böyle bi teklif sunsam?

ıbrakadabra onemlı benım ıcın
cunku bruma cok genc ve yanında gecten cok olgun kalıtelı bırı olmasına onem verıyorum
onun yerıne eto artı bır mıktar paraya bana hangısını verebılırsın ?
www.erdemeksi.com

beckyZWICKY

Hacım ibraya özel hayranlığım var sırf o yüzden takımımda olmasını istiyorum :))

Maalesef etoo için aynı şeyler geçerli değil :///

Sen yinede düşün istersen bir iki maç daha sonra yine oturup konusurz :)) benm ibraya karşı ilgim her zmn geçerli olacaktır.. :)))

unutmam gereken..

eRe

tamamdır :) beklediğim etkiyi alamazsam kan değişikliği için sana mesaj atıcam :)
www.erdemeksi.com

beckyZWICKY

Okii bekliyorum o zmn olumlu yada olumsuz.. Sezon başından beri yedek forvetim yok antremanlarda forvet kısmı boş hep.. Bu yüzden Transfer yapcaktım ama askıya alıyorum bunun için ibra kararı için.. Beklemedeyim :)

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Bu gece cr7rubin mi ney öyle bişe o takımla oynayacagim.. Biraz inceledim başarılı bir sezon geçiriyor.. Deplasmandada olsam parola sadece galibiyet.. Düşündüren unsuru 8gol ile şuanki gol kralı Falcao'su.. Onu durdurmayı başarırsak kazanabiliriZ..

unutmam gereken..

carsi52

Bana 95 üzeri ortasaha ve defans lazım bu transferleri yapmak için henüz erken biraz daha zaman var amacımız o zaman gelene kadar şampiyonluk potasından düşmemek.
Bölünür senin için uykular!