Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

85-100 arası gücünde forvet oyuncusu arıyorum..

verim alamadığınız bir forvet oyuncusu varsa bu özellikte.. sıcak ve tatmin edici para ödeyebilirim..

DipNot: @ERE ibradan vazgeçmedim tabiiki.. alternatif yedek olması için forvet arıyorum.. antremanlarda forvet kısmı boş kalmasın diye..  Mevcut olan 3 forvetimin yeri garanti.. İbra gelirse herhangi birisinin yerine oda bu 3ideal kişiden biri olacak takas yapılan oyuncu yerine.. Şimdi aradığım parayla transfer etmek istediğimi yedek bırakacağım alternatif olacak..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

BEŞİKTAŞ Klubunun resmi transfer açıklamasıdır.

BEŞİKTAŞ Klubu olarak; MG PB George Best Klubuyle görüşmeler yapılmış olup görüşmelerden olumlu sonuçlar alınmıştır..

İspanyol golcü oyuncu; Adrian'ı takımımıza kazandırmış bulunmaktayız..

Görüşmelerde zorluk çıkarmayan klup başkanı Yiğit'e, BEŞİKTAŞ klubu olarak teşekkür ediyoruz.. bir gün satmak istediğimiz bir oyuncumuza talip olmak isterse para konusunda BEŞİKTAŞ klubu olarak zorluk çıkarmayacağımız kamuoyuna duyrulur..

Aramıza katılan yeni ispanyol golcümüz Adrian'a başarılar dileriz.. iyi bir alternatif olacağına inanıyoruz.. kendini geliştirip arada forma şansı bulduğunda iyi değerlendirmesini diliyoruz.. :P

golcü ispanyol oyuncu imza törenin ardından basın mensuplarını sorularını yanıtladı ve bir açıklama yaptı..

o açıklamalardan ufak kesitler;

"Avrupanın en iyi 5 takımından birine transfer olduğum için çok mutluyum.. bu transferde başkanıma, beni isteyen teknik direktörüm beckyZWICKY'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim ve bu şampiyonlukta benimde tuzumun olması en büyük hayalim.."  :muha   :bjk 

Kaynak: Resmi Site  :ahaha

unutmam gereken..

CR7

Yeni transferimiz Jonathan Schmid.

Kendisine kulübümüze hoşgeldin diyoruz ve başarılar diliyoruz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bu gece ligin sonuncusuyla oynuyoruz rakibi kesinlikle küçümsemiyoruz fakat kendi sahamızda oynuyoruz mutlak kazanmamız gerekiyor.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Deplasmanda 14 şut at rakip 4 şut atın ve maçı alma..

Acil dünyaca ünlü bir santrafor için görüşmelere başlama kararı aldım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

ılk kez rakıbım benden ustun oynadı
sanırım nopasaran ı fazla kucumsedık ondan oldu
ne olursa olsun 1-0 one gectıgımız macı kazanamamak uzucu
bır sekılde takım toparlanmalı  3 haftadır kazanamıyoruz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Erdem benim kadro iyi bakma sen  ;D

Hedef ilk 6

Oyunclarım antremanda +2 gelişiyor paso

Genç ve dinamik kadroumuz büyüyor  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Cristiano Ronaldonun 8.dakikada attığı gol ile 1-0 kazandık.

Maçın yıldızı dün gece olduğu gibi bu gecede Agüero oldu fakat adamda gol yok ;D

Bu arada yeni lider Fatsaspor ;D

Batuhan

Sakatlar,cezalar,Jailbreak yapılmış Iphone uygulamasının getirdiği sorunlar sebebiyle geriye düştük.

Takıma doktor,avukat yetiştiremiyoruz.Pogba kardeşimiz kendisine iyi bakmıyor.

Artık bilgisayardan ilgileneceğim takımımla.Şu akşamı atlatalım,gerisi kolay.11 çıkaramıyorum çünkü.
Koca hestiy aya bedenem ?

Simurg

Benim takimimdaki futbolcular cok atarli antremanda gelismiyolar cildirtiyolar beni ya

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

Yeni transferlerimiz;

Juan Manuel Vargas Risco

Markus Henriksen
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

cr7rubin mi nedir.. deplasmanda 3-2 yenilmişim.. anlamadım bu işi ya.. 2 takımın ilk 11'inide inceledim.. topla oynama eşit, kaleyi bulan şutta eşit.. herşey eşit.. sanırım kendi evinde olduğu için 3-2 yenildim.. lakin böyle olsa bile kendi şahsi fikrimle incelediğimde benim kadromun rakibe göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.. yenilmemem lazımdı.. neyse artık yapcak bişe yok..

bu gece NoPasaran'ı kendi evimizde misafir edeceğiz.. savunmanın bel kemiği Sagna cezalı.. Ortasahanın gol yollarındaki kilit ismi ROBBEN cezalı.. forvetin hırçın çocuğu EL SHAARAWY'de yok..

bakalım nasıl bir sonuç çıkacak tüm bu olumsuzluklara ve rakibin tam kadro olmasına karşın.. herşeye rağmen BEŞİKTAŞ takımı yedeklerle çıksa bile NOPASARAN'ı yenecek güçtedir ve böylede olması gerekmektedir.. asjkfkasljflkaf ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

van Persie'yı almayın la sakın sevgili arkadaşlarım... ;D ;D ;D

gol yollarında sorunlarım var.. ve hepsi genç..

olgun tecrübeli bir santrafora ihtiyacım var ama çok az param var.. almayın dursun öylece.. param biriksin ben alayım ;D ;D asjkfasjklfjkasfa

olduuu canııımm daha neler diyebilirsiniz ama bir umut işte ahahaha ve ben alana kadar en az 5 takım alır onu.. 2milyon euro bile param kalmadı ya.. o para birikene kadar ohooo ;D ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

23 yaşında 94 gücü olan..(antreman yaptırmadan orjinal 94) Balotelli yi satıyoruuuummmmmm

van Persie 30 yaşında ve gelişime kapalı.. fakat Balotelli gelişimede inanılmaz açık.. geri kalan 4 forvetimde 21-23 yaşları arasında.. sadece 1 tane tecrübeli oyuncum ve gerçek hayattaki van persie'ye olan özel hayranlığım ve ilgimden dolayı istiyorum..

sırf bu yüzden BALOTELLİ'yi gözden çıkardım.. van persie ile aynı paraya satıyorum.. sırf persie'ye özel ilgimden dolayı balotelliyi bile gözden çıkardım..

genç ve üst düzey bir golcü arıyorsanız oyunda teklif gönderin.. :)

DipNot: Kötü oynuyor diye birşey asla söz konusu değil yanlış anlamayın yanlış düşünmeyin.. şuana kadar oynadığı her maç 7 ve 8 puan aldı.. ve gol atabilme başarısı gösterdi.. dediğim gibi sırf diğer oyuncuya özel ilgimden dolayı satıyorum.. başka bir sebebi yok :)

Satış listesine koymadım.. hem bi yabancıya gitmesin yabancı bi takım güçlenmesin.. alacak olan bizden biri olsun diye hemde belli mi olur aynı anda bir başkasıda van persie'yi alır.. bende bip gibi ortada kalırım.. en önemli oyuncum gitmiş olur boşu boşuna diye.. ;D ;D

1 gün bekleyeceğim.. almaya niyeti olan görmessem listeye koyacağım daha yüksek bir fiyata :)

aynı persie ile aynı güçte balotelli fakat balotelli gelişime çok açık ve çok daha genç.. o yüzden daha fazla parayı hakediyor.. şimdi almak isteyen olursa persie ile aynı paraya satacağım.. :)

unutmam gereken..

carsi52

10 milyon + Gansoyu veririm Balotelliye karşılık ;D