Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 10 | Lig sampiyonu CR7rubin , Kupa KralKartal

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2014, 03:13:05

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

9.turnuva yeni bitti, devamini getirip sonra bir ara verelim diyorum...

yeni lig Kralkartal forum cup 10...

takim kurmaya direk baslayabilirsiniz.. tum istekleri aldiktan sonra takimlari onayliyacagim..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

ilk ben takimi alabildigim icin, secici davraniyorum, yani size bir cok futbolcu biraktim :)

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Takımı hemen alabiliyormuyuz yahu ?
Bölünür senin için uykular!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Fatsaspor S.K yapıyorum ismi kabul etmiyor 2 saattir uğraşıyorum.

carsi52

Kaleciler

Muslera
Dhoest

Defans

Ahlmann
Alex Sandro
Antonelli
Chico
Contento
Dede
Ivan Marcano
Kjaer

Ortasaha

Canales
Casemiro
Dia
Ganso
Götze

Forvet

Agüero
Cristiano Ronaldo
Neymar
Icardi
Anene

En yaşlı oyuncum 28 ile Cristiano Ronaldo  :)

El Maestro

Genç ve dinamik bir kadro kurdum hadi hayırlısı.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

1.FK İstanbul

Bu defa yaş takıntısı yapmadan kurdum kadroyu ama yine genç sayılabilecek bir kadro oluştu, tek istisna 40'lık janti abimiz Zanetti.
Çoğu kişi seçmeden aldığım için kadroyu istediğim gibi kurdum, Alex Sandro'yu alacaktım o gittiği için Marcelo'yu aldım. Ama ne bileyim geçen kadrom kadar içime sinmedi.

Simurg

Haksizlik ama herkes aliyo takimini biz alamiyoruz acacaiginizda saat yazsaniz bari

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

Ya neden yine böyle yaptınız ki.. Geçen turnuvada böyleydi.. Herkes takımını falan kurdu istediklerini aldı yine istenmeyenler kaldı.. Bari bunda bi an belirlenip aynı anda herkes oyuncu alımına başlasaydı ilk turnuvadaki forum cup 1 gibi.. Benim gözümde bu haksızlık.. Geçen ki son turnuvada İyi performans gösteren 1tane oyuncu kalmamış şimdiden. Calısıyorum geç katılırım haliyle ve açıkçası pekte katılasım yok
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Bence bu kadar sorun etmek yersiz. Bir öncekinde (forum cup 9'da) ben kadro kurduğumda boşta 3 takım kalmıştı (12 kişi takımını kurmuştu yani). Ona rağmen Sirigu'lu Kovacic'li Pogba'lı Hulk'lu Bender'li vs. gayet iyi takım kurdum ve ligi de istediğim yerde bitirdim. Binlerce futbolcu var, Mateo Kovacic mesela çok gelişen bir futbolcu. Onu alan çok faydalanır, aynı futbolcuları almamak için uğraştım geçen oyunla Hulk-Nastasic-Kerim Frei dışında da aynı oyuncu almadım.

Futbolcu bol ama bulmak zor, insanın aklına gelmiyor ilk etapta ama düşününce kafaya oynayacak kadro kurabilirsin. Geçen turnuvada Yiğit'ten almak için çok uğraşmıştım satmamıştı Mesut'u. Şuan kimsenin aklına gelipte almamış mesela.

Yinede geç gelen herkes için sorun oluşuyorsa adminin silme şansı varsa silsin baştan aynı anda alalım. Hatta herkes takımını seçsin, Hulk'u bana ayırın ;D . Ben en son alayım, fark etmez bana.

beckyZWICKY

Bende geçen ki turnuvaya son bikaç boşluk varken katıldım.. Takım istediğim takım olmasada içime sinebilecek bi kadro yapabildim yinede.. En sonda katılsan illa ki takım kurabilirsin iyi denebilecek oyuncular vardır hep.. Ama olay bu değil.

Demek istediğim birşey yapılıyosada hakkıyla yapılmalı.. Forum cup 1de herkes aynı anda başlamıştı oyuncu seçimine.. kimin kısmetineyse yani.. Mesela benm kafamda 10tane oyuncu var.. Bunlardan 2-3tanesi takımımda olmalı.. Hatta resul kadrom smdiden a4 de belli diye.. Sorsak o kadrodan kaçtanesi şmdi boşta diye hucum ve ortasahadan 1tane kalmamıştır..

Ayrıca; yok abi silmesin. Silinsin diye demiyorum zaten yeminle.. O kadar uğraşılmış fln gerek yok iptal etmeye. Ama şahsi fikrimi söyleyeyim; lige katılımın artması gerekirken bence daha az olacak.. Son olarakta tekrardan özet geceyim; en sonda katılınsa illa ki kadro kurar bi şekilde iyi denecek oyuncular bulunur.. Ama olay bu değil işte..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Batuhan

18 kişinin aynı anda kadro kurmaya calismasi cok zor olmaz mı ? gecen ligde de bu sistem yapıldı,ben de gec kalanlardandim.oyun motoru değişken arkadaslar.gecen oyun iyi oynayan bu oyun da oyle olacak diye birsey yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

Uğraşılan bir şey yok ki. Kadroyu kurmam 2 dakika sürdü veya sürmedi, o kadar bir süre. İmkan varsa silip baştan başlayalım. Zaten yeterli çoğunluğu forum içinde bulamazsak ve dışa da açılmazsa 7 gün sonra kendi kendini silecek, boşu boşuna zaman harcamayalım.