Ana Menü

Breaking Bad

Başlatan El Maestro, Ekim 27, 2013, 16:56:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bu dizinin konusunun olmaması açıkcası beni çok şaşırttı.. Stephen King'in dediği gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisidir lafı gerçekten abartı değil, kendi dalında hakikaten gelmiş geçmiş en iyi dizidir . Yaklaşık 1 ay once final yaptı dizi ve ben başka diziye başlayamıyorum artık o derece yani . :)

Ayrıca 5.Sezon 14. Bölüm olan Ozymandias tüm diziler arasında imdbde 10/10 alan tek bölüm galiba ..

Kazandıkları ödüller

2008 Emmy Ödülleri
Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu - Bryan Cranston

2008 Emmy Ödülleri
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series - "Pilot"

2008Writers Guild Award
En İyi Drama Bölümü - "Pilot"

2008Satellite Award

2009 Emmy Ödülleri

2009 Emmy Ödülleri
Outstanding Single-kamera Picture Editing for a Drama Series - "ABQ"

2009 Prism Awards
Best Drama Series Multi-Episodes Storyline (1. sezon)

2010 Emmy Ödülleri
Bryan Cranston (En İyi Erkek Oyuncu)
Aaron Paul (En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu)
En iyi dizi
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Bir arkadaşım çok övdü, tavsiye etti. Başlayacağım ama üşeniyorum.

El Maestro

Valla Erhun şu an senin yerinde olmak gerçekten çok isterdim, hiç üşenme başla pişman olmayacaksın ..

1.sezon ağır ilerliyor biraz sıkıcı gelebilir (bana gelmedi orası ayrı konu ) ama konuya giriş gibi düşün 7 bölüm, ondan sonra 45 dakikanın nasıl bittiğini anlayamacaksın .

El Colgado

içeriği nedir acaba?

El Maestro

Sıradan bir kimya öğretmeni olan Walter White'ın öleceğini öğrenince uyuşturucu üreticiliğine kadar uzanan özgürleşme deneyimi, çarpıcı bir kara mizaha dönüşüyor.

Walter, eşi ve engelli oğlu Jr. ile New Mexico'da tüm hayatını kurallara göre yaşayan kendi halinde bir kimya öğretmeniyken, ölümcül safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Yaşamak için iki senesi kalmıştır. Bu haberle sarsılan White, hayatının denklemini değiştirir. Tüm günlük endişelerden ve toplumun dayattığı sınırlamalardan sıyrılarak yeni bir adama dönüşür... Kimya bilgilerini farklı bir neden için, metanfetamin üretip satmak için kullanan bir adam. Amacı ölümünden sonra ailesinin geçinebilmesini sağlayacak parayı kazanmaktır. Ancak işler kontrolden çıkar.

Dizimagtan alıntı.

ERHUN

Tavsiye etti dediğim arkadaş facebook'ta şunları yazmıştı:

"Final bölümünün adı felina. Fe - ferrum - blood, Li - lithium - meth, Na - sodium - tears."

"Breaking Bad 62 bölüm sürdü. Periyodik tablodaki 62.element samarium dur. Samarium akciğer kanser tedavisinde kullanılan kimyasal."

RCA

Harika ötesi bir dizi.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Colgado

bir ben sevemedim heralde bu diziyi. ikinci sezonun sonuna kadar izledim daha da cezbetmedi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carsi52

Dexter bittikten sonra bu diziye başlayayım bakalım söylenildiği kadar güzel mi.
Bölünür senin için uykular!

RCA

Alıntı yapılan: El Colgado - Ocak 04, 2014, 08:12:17
bir ben sevemedim heralde bu diziyi. ikinci sezonun sonuna kadar izledim daha da cezbetmedi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırdan ilerlediği biraz doğru.

Amma ve lakin dünyada gelmiş geçmiş en iyi dizi oyuncusu olan Walter White gerçeği var.

O yüzden sabır herşeyin ilacı. Mesela ben 3. sezon 8.bölümdeyim işler güzelleşmeye başladı.

Sonuçta Fringe'e sabretmiş bir insan bu diziye de rahatça sabredebilir :) :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Fringe'ın ilk bölümleri (belki de ilk sezonu) beğenilmiyor ama bayılmıştım ben.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

fringe candir ona laf yok :)

That's me.

CR7

Valla ben fringe i baştan sona severek izlemiştim ama bu pek cezbetmedi :-

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Valla arkadaşlar bu konuda çok pis tartışırım söliyim .  :D

Hayatımda büyük bir anlam taşıyan bir dizidir ve daha ötesi yoktur benim için .. İlk mesajımdada yazmısım zaten ilk sezonu herkes sevmeyebilir diye zemin hazırlıyor çünkü konuya ama ondan sonra muhteşem yani tek kelimeyle .

Benim için dünyanın en iyi dizisidir net bi şekilde ..

RCA

Alıntı yapılan: El Maestro - Ocak 05, 2014, 00:11:44
Valla arkadaşlar bu konuda çok pis tartışırım söliyim .  :D

Hayatımda büyük bir anlam taşıyan bir dizidir ve daha ötesi yoktur benim için .. İlk mesajımdada yazmısım zaten ilk sezonu herkes sevmeyebilir diye zemin hazırlıyor çünkü konuya ama ondan sonra muhteşem yani tek kelimeyle .

Benim için dünyanın en iyi dizisidir net bi şekilde ..

kesinlikle ;)

That's me.