Ana Menü

Breaking Bad

Başlatan El Maestro, Ekim 27, 2013, 16:56:20

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Aksiyon var mı bu dizide ?
Bölünür senin için uykular!

RCA

yer yer var. olan yerlerde müthiş aksiyon var tabi
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

dizinin sondan 2 önceki bölümü yaşattığı heyecan ve aksiyon sayesinde imdb de 10.0 puan alan dünyada ki tek bölüm

http://www.imdb.com/title/tt2301451/?ref_=tt_ep_ep6
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Aksiyon var,gerilim daha çok var ama. Dram var,komedi de var. Herşey var .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

erdem ozymandiastan bahsediyor. Muthis bir bolumdu.
Ayrica 4.sezonun son 4 bolumu ve 5. sezonunun tamami gelmis gecmis en iyi dizi olmasina yeter.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Abimiz kafayı kazıtınca mizacına bir sertlik geldi. ;D

6'ncı bölüm bitti, bugünlük bu kadar.

ERHUN

2.ci sezon 6.cı bölümü izledim en son. 1 haftadır falan izleyemiyorum. Kimi zaman izlemek istemedim, kimi zaman izlemek istedim ama izleyemedim. Yarında izleyemeyeceğim maça kadar dışarıdayım, maçtan sonrada sanmıyorum oturup dizi izleyeceğimi. Pazartesi 2-3 bölüm izlemek lazım arayı fazla açtım.

erdibatmaz

3-4 gün önce bitirdim. harika bir dizi.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

2.sezon 11.bölüme başlıyorum. Bayadır izlemiyordum dün 2 bölüm izledim, bugünde 3'ncü bölüme başlıyorum. Geçmişte izleyenler için söyleyeyim, yapı marketinden çıkıp benim bölgemden uzak durun dediği yerdeyim. Adam iyice benimsedi mesleği.

El Colgado

fikirlerim hâlâ sabit bu dizi için.
çok durağan ilerliyor, keyifli değil.

galaxy note II - tapatalk

El Maestro

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 30, 2014, 16:48:32
2.sezon 11.bölüme başlıyorum. Bayadır izlemiyordum dün 2 bölüm izledim, bugünde 3'ncü bölüme başlıyorum. Geçmişte izleyenler için söyleyeyim, yapı marketinden çıkıp benim bölgemden uzak durun dediği yerdeyim. Adam iyice benimsedi mesleği.

O sahne efsanelerden ya zaten  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

3.sezonun son bölümüne geldim. Bu hafta biraz hızlı gittim. Zaman buldukça bunu izledim resmen baya sardı. 2 hafta sonra vizeler var ara vereceğim mecburen.

Gustavo reisin askerleriyiz.

sk.bjk

İzlediğim ve en sevdiğim dizidir. Dexter ve bu ikisi çok ayrıdır benim için. :) Walter reyizin askerleriyiz :)

ERHUN

RCA

beğendin mi erhun :)

That's me.