Ana Menü

Breaking Bad

Başlatan El Maestro, Ekim 27, 2013, 16:56:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bende yorumlarını merak ediyorum, özellikle son sezon hakkında.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

İzlediğim ilk yabancı diziydi, kesinlikle izlediğim en kaliteli diziydi. Bunun en önemli nedeni bizim dizilerin abuk subuk şekilde 2 saat sürmesi, BB ortalama 45 dakika son bölümü 55 dakikaydı.

Ama tuhaf diziydi. Hani şu karakteri seviyordum diyemiyor insan. En yolundan sapmayan Steve Gomez'di herhalde.
Ben olsam New Hampshire'den ayrılmazdım. Doğayla iç içe mis gibi yer. ;D

El Maestro

Zaten o yüzden en sevilen dizilerden biri ..

Kimse tam anlamıyla iyi değil, kimse tam anlamıyla kötüde değil, hayatta aynen böyle değilmi zaten . Gerçekçi olanda budur ..

Yolundan sapmayanlara Saul Goodmanı'da ekleyebiliriz hep sahtekardı hiç çizgisini bozmadı.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

Ooo sen naptın erhun. İlk dizi olarak bu izlenir mi ? :D

Dizi beğenmeyeceksin bundan sonra :D

Şaka bir yana; gerçekçilik payı + İnanılmaz senaryo + İnanılmaz göndermeler + sciencefiction yokluğu + cast ekibindeki her oyuncunun üstüne, dizideki karakterlerinin tabir-i caiz ise 'cuk' diye oturması bu diziyi gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri yapmaya yeter de artar bile.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Shameless'ı yazın geceleri cnbc-e'de izliyordum ama devamlı olarak değil, denk geldikçe. Tüm bölümlerini tek tek, düzenli şekilde izlediğim ilk yabancı dizi oldu.

The Americans'a başlamak uzun zamandır aklımda vardı, haftaya ona başlarım herhalde.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

3. sezondayım. Diziye başlamadan önce Jesse ve Walter birbirlerine yakınlar zannediyordum ama hiç de öyle değilmiş hahah.

Keyifli devam ediyor şimdilik. Dizi bitince Better Call Saul'u da izlerim sanırım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Finali ne iyiydi ya. En beğendiğim finallerden biri oldu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Melis final yaptı ben de yeni başladım :)

Spoiler yememek için önceki mesajlara bakmadım.

Ağır dizi diyenler var ama ilk bölümden çok heyecanlı geçeceğini bana hissettirdi.
Since 1903

NoPasaran

Breaking bad cok gerçekçi diZİYDİ VALL

Ve kusurzu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net