Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bırcan sıkılan fenerlı olsun dıyorsun ıyı hos ama artık yeter da bı son verelım sonucta ne olursa olsun en nıhayetınde almaya calıstıgınız oyuncu mehmet topuz.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

djinonu

BASININ YINE DALLANDIRIP BUDAKLANDIRIP ÖNE SÜRDÜGÜ BIR SIRADAN ANADOLU FUTBOLCUSUNA SAMPIYONLUK HEYECANINI DEGISMI$SIZINIZ.....
HELAL OLSUN

BIRAKIN GELMESIN ULAN KIM BU TOPUZ????BEN BEGENMIYORUM GELSIN CANLI YAYINDA SENEYE BEN BESIKTASA BASLIYORUM DIYE IMZA ATSIN....I$ CÖZÜLSÜN ANADAN DOGMA BESIKTASLIYSA......

ULAN VARYA YAZIK BIR SIRADAN KRAMPONCUYU KAFAYA TAKIYORSUNUZ...HATIRLAYIN TÜMERDE ÖLÜRÜMDE FENERE GITMEM DEMISTI...BUNLAR FUTBOLCU...PARA NERDE BUNLAR ORADA...

BIRDE BIRSEYE YANARIM BILIYORMUSUNUZ???
TOPUZA ÖNEM VERILDIGI KADAR NOUMAYI GERI GETIRME CABASI SARF ETSEYDIK NOUMA BIRTÜRLÜ BESIKTASTA OLURDU....

UNUTMAYIN BURASI KOSKOCA BESIKTAS CAMIASIDIR BIZI KIMSE IT KÖPEKLE MUHATAP EDEMEZ BIRAKIN GELMESIN KONUYLA FAZLA ILGILENMEYIN!!!

ADMIN ABI KUSURA BAKMA AMA CEZAYI VERIRSEN CANIN SAGOLSUN BU SÖZÜMÜDE HERKES DUYSUN ISTEDIM

Büyükmustafa

İş artık transfer mevzusundan çıktı,prestij meselesine dönüştü.Aziz'de biliyordur fenere yararlı olamayacağını,itibarını kurtarma peşinde...

Bircan*

hâla para nerde bunlar orda diyorlar ya yazıklar olsun ya harbiden yazık..!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

Öncelikle şunu bir açıklığa kavuşturalım,

Çarşamba akşamı Demirören'in, Recep Mamur'u arayıp bu transfer görüşmesi için onay aldığı DOĞRU;

diğer yandan Mamur'un '' Formayı giydirdikten sonra beni aradılar'' açıklaması YALANdır.

Mamur'ın Demirören'le Çarşamba 22:30'da görüştüğünü kabul etmiş olması ve Kapulluoğlu'nun açıklamaları da bunun kanıtıdır.

Topuz'un gelecek yıl bedavaya gitmemesi adına bu transfer döneminde satılmak istenmesi de,

haftalardır o veya bu şekilde Kayserispor klubu tarafından dile getirilmektedir,

yani ortada Beşiktaş tarafınca,

oyuncunun aklını çelmek ve mevcut sözleşmesini sonlandırmasına yönelik atılmış bir adım hiçbir şekilde yoktur.

O yüzden şu transfer cezası alırız, puanımızı silerler safsatalarını da bir kenara bırakalım, kanmayalım.

Demirören, Kayseri'nin yapmış olduğu ''öncelik F.bahçe'nindir'' açıklamasına saygı duymakla birlikte,

almış olduğu ''görüşebilirsiniz'' izni ile oyuncunun fikrini almak için görüşüyor

ve Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediği netlik kazanıyor.

Devamında Topuz haber bültenleri aracılığı ile ''Sadece Beşiktaş'ta oynamak istediğini'' ifade ediyor, ve 1 gün sonra F.bahçe Topuz'un bonservisini aldığını açıklıyor, burada önemli olan nokta; F.bahçe, Topuz'un ''ben F.bahçe'de oynamak istemiyorum'' açıklamasından sonra bonservisini almaya yeltenmesi ve bunu resmi siteden duyurmasıdır (Etik ??? ) (İlerleyen günlerde görülmüştür ki ortada alınan bir bonservis de yok)

Bonservisin alınmamış olmasına rağmen, alınmış gibi gösterilmesi de ''Ne de olsa Pazartesi'ye kadar Topuz'u ikna ederiz'' düşüncesinde olmaları ve bu yolla Topuz'u zoraki biçimde F.bahçe'ye yönlendirmek istemelerinden kaynaklanmaktadır. (Etik ??? ) Bonservisinin F.bahçe'ye verildiği açıklamalarının ardından Süleyman Hurma'nın yapmış olduğu ''Topuz ile ilişkimiz kalmamıştır, bundan sonra o'nu almak isteyen F.bahçe ile görüşmek zorundadır'' ifadeleri de yine bir önceki hamlede olduğu gibi zoraki şekilde Topuz'u F.bahçe'ye kaydırma girişimlerinden başka bir şey değildir. Açık ve net şekilde ''bonservisini F.bahçe'ye verdik'' kozunu kullanarak çocuğun aklını çelmeyi planlamışlardır.(Etik ??? ) Topuz'un kararlı duruşu sonrasında da aslında verilenin bonservisten ziyade sadece ''söz'' olduğu ortaya çıkmıştır, hadi hadi itiraf etmek zorunda kalmışlardır !

Normal şartlarda bu çocuğu satma kararı almışlar ise, ki aldıklarını defalarca kez dile getirdiler; söz verdikleri gibi önceliğini F.bahçe'den yana kullanırlar ve Topuz'u ikna olmaması durumunda Beşiktaş ile görüşüp anlaşma zemini ararlar; ama gelinen noktada F.bahçe ile anlaşmazsan 1 sene daha bizde oynamak zorunda kalırsın tehdidini savurur oldular. Hurma'nın ''Topuz'ın isteklerini karşılamamız mümkün değil'' açıklamalarına karşın, Mamur'un yapmış olduğu ''Beşiktaş ne veriyorsa biz 1 fazlasını veririz'' showu da asıl düşüncenin ne olduğunu tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermektedir.

Burada Beşiktaş'ın izleyeceği yolu gerçekten çok merak ediyorum, zira futbolcunun bizi istemesi ve bizden başka bir yerde oynamak istemediğini üstüne basarak ifade etmesi, hukuki süreçte her ne kadar bizim lehimize bir avantaj teşkil edecek olsa da, ''oyuncunun zoraki biçimde istemediği bir klube pazarlanmak istenmesi, Kayseri'nin emrivaki tavırları ve bunu ispatlamaya yönelik somut delillerin elimizde olması'' bizim adımıza çok daha büyük bir avantajdır ve tüm bunlardan ötürü bende oluşan beklentiler, bonservis bedelinden daha düşük bir tazminat bedeli karşılığında Topuz'un Beşiktaş ile sözleşme imzalamasıdır.

Bu saatten sonra yapılacak tek şey, Mehmet'e sahip çıkıp, her türlü desteği vermek olmalıdır.

Su akacak, yolunu bulacak ..

Eser Gökulu
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

BEŞİKTAŞLIYIM"

Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor.

Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşaktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi.

Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor.

Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007'de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla "Beşiktaşlıyım" demişti.

Erdem Erol
Ligtv.com.tr
Haber Müdürü

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

djinonu

burdada kilitlesinler ayip birsey bir futbolcu yahu tek bir futbolcu...
kayseri fiyat kizistirmak istiyor o kadar...
gelmesin ´Cok seviyorsa Besiktasi bir sene kayseride beklesin...
yada desinki cok para vermeyin beni simdi getirin cezami ödeyin...

eyup1903

daha büyütmeye gerek yok mehmet topuz bizde oynamak istedeğini söylüyor er yada geç bizde oynayacak olay bu işte

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eyup1903

bonservis diye bi şey volkan futbolda kalktı o mehmet topuz imza atmadan o tazminatın bi geçerliliği yok

NoPasaran

Evet biliyorum ama ben ntvsporun haberini yazdım..

Futbolcu istemeden bonservisi veremezsin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eyup1903

maverick

SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

carsi52

Sıkıldık artık yeter küfürlü besteler yeter artıkk be feeneerr hece heces söylüyoruz işte biiipppp fenerbahhçeeeee :D
Bölünür senin için uykular!