Ana Menü

Fatsada çArşı operasyonu (the kAAn gözetmen black-eagle fikret)

Başlatan carsi52, Ocak 14, 2007, 22:30:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Fatsada dün geceki operasyonun görüntüleri.çok zor anlar yaşadık ama yinede yaptık...

Varan 1

Varan 2

[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/6520/image2xt3.jpg[/img]

Varan 3

Varan 4

Varan 5

Varan 6

Varan 7

Varan 8

Varan 9

Varan 10

Varan 11

Varan 12

Varan 13

Varan 14

Varan 15

1 tanede eksik var :D neyse 15 yeter herhalde 1 tanede çArşı bjk var onları çekmeyi unutmuşum :D
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Ulen kacgundur basimizin etini yiodun yok sprey bulamadim yok foto makina bulamadim yok dukkan kapanio :D sevindim sonunda basardın :D Eline saglik
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

edit

Timurlenk

bide doğru yazabilseniz çok güzel olacakmış ;D ;D .resimleri çektinde aynadan görünüyorsun almasınlar içeri
;D ;D

carsi52

yaff buna şükretmek lazım :D adamlar kovalıyo durmadan :D adamlardan zor kaçtık zaten :D

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

noumAyberk

Çok güzel eline sağlık
Özellikle 1. resme bayıldım "ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM" panlartına ÇARŞI yazmışsın :D

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

carsi52

Alıntı yapılan: ayberknouma - Ocak 14, 2007, 23:36:40
Çok güzel eline sağlık
Özellikle 1. resme bayıldım "ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM" panlartına ÇARŞI yazmışsın :D

muhahahahha haklısın lan şimdi farkettim sanki çarşı bjk diyo çevremizi temiz tutalım diye muhahahah koptum lan yeni farkettim :D

carsı_55

Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

black-eagle

kaan daha bir suru resim vardı yaa onlarıda çeksene olum       

carsi52

Anarchy*

tebrık ederım coq many[kufur otomatik editlenmistir] olmus