Ana Menü

Fatsada çArşı operasyonu (the kAAn gözetmen black-eagle fikret)

Başlatan carsi52, Ocak 14, 2007, 22:30:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çArþý_ulan

iyi olmuş kardesim, bravo,bi fırsatını bulsam yapcam bosnaya

ama keşke yere yazmasaydın bea

dejembeji

işde  bu yaa hemsolarım bnm her yerde kendıLerını beLLi edıolar.bravo arkadaasLar kutluorum sizi bnde bu yaz mesudiyeye yapcm caLısma:)

carsi52

Alıntı yapılan: ajanskenan - Ocak 19, 2007, 19:38:26
arkadaşlar fatsadan kenan helel olsun size.ajanskenan@hotmail.com   ulaşırsanız sevinirim
binkere helel olsun size

ekledim kardeş fatsadansındır inş :D
Bölünür senin için uykular!

freedom forever

yaaa arkadaşım kusura b[kufur otomatik editlenmistir]ma da bence ÇARŞI OKULA KARŞI ' deil 'ÇARŞI OKULA KARŞI OLANA KARŞI' yapmayalım arkadaşlar gençliğimiz okumassa nasıl çıkıcak bu ülke bataklıktan  her geçen gün daha geriye sayıyoruz . okumassak her zmn ezilleceğiz ,ezilmemek için okumamız gerekio ki artıq ezilmeye sömürülmeye bir dur diyelim

SAygılarımla
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Dem@

güzel olmuş ama birazda duvarlara daha iyi bir çalışma yapın ya şekilli olsun (özel istek ) ;D

Anarchy*

ya makıne bulabılsem bende malatyadakılerı koymak ısterım vallahı ozendımmmm sımdı :)))))

keskinli

umarim belediyene ne kadar masraf cikardiginin farkindasindir.
yazik degilmi fatsada yasayan insanlara?
senin yazin yüzünden besiktasi sevmeyenler cogalacaktir.
besiktasi antipatik yapacak hareketlerden kacinalim lütfen
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Ben bunları yaptım diye beşiktaşı bırakcaklarsa varsın bıraksınlar

Yada bi fenerli yada herhangi bi takımı tutanlar beşiktaşı sevmiceklerse sevmesinler.

Belediyeye gelince onlarda bize çok masraf çıkarıyor bırakda biraz biz çıkaralım.

Bölünür senin için uykular!