Ana Menü

Fatsada çArşı operasyonu (the kAAn gözetmen black-eagle fikret)

Başlatan carsi52, Ocak 14, 2007, 22:30:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

berk1172

kaan güzel 6 saatte bu kadarmı yaptınız ;D anarchy yi daha düzgün yap nasa emeğe saygı rep +
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

black-eagle

Alıntı yapılan: berk1172 - Ocak 15, 2007, 20:05:29
kaan güzel 6 saatte bu kadarmı yaptınız ;D anarchy yi daha düzgün yap nasa emeğe saygı rep +

abi ole kolay değildi bee gormen lazım saat 10 da başladık 12 de bitti az kalsın bi yerde yakalanıoduk
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

melankolizm

black-eagle

BetülJK

Askerin kraLı
KasımpaşaLı ! Rıza GüLdü Oleey ..

carsi52

Alıntı yapılan: black-eagle - Ocak 15, 2007, 20:17:37

abi ole kolay değildi bee gormen lazım saat 10 da başladık 12 de bitti az kalsın bi yerde yakalanıoduk

ne 6 saati ne 10dan 12 si kafayı mı yediniz :D

10 buçukdan 11 buçuk :D
Bölünür senin için uykular!

black-eagle

Alıntı yapılan: carsi52 - Ocak 15, 2007, 21:01:29

ne 6 saati ne 10dan 12 si kafayı mı yediniz :D

10 buçukdan 11 buçuk :D

lan bi kere yarım saat senin kinin evinin onunde bos bos bekledik yarım saatde de obur işi bitirmemiz imkansız gibi bi şey

cmcpgc

kaancım ellerine sağlık .
en sonunda gördüm şu resimleri yaa :)
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

Unforgiven

Süper çevremizi temiz tutalım pankartı,
Çarşi :D süper t_shirt yakişmiş sıyah beyaz  :D aynadan gözükuyorsun
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

2 dia 2 muerto

berk1172

ben bzm apartmana yazarken yöneticiye yakalandım ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

emir_carsi

helal olsun hepinize abiler
ama en komiği çevremizi temiz tutalımın üzerine yazılandı...

ajanskenan

arkadaşlar fatsadan kenan helel olsun size.ajanskenan@hotmail.com   ulaşırsanız sevinirim
binkere helel olsun size

Mystery