Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

oley be ne maçtı yaa
Nihat için adam turnuvada uyudu dedim 2 gol attı
Cech için süper kaleci dedim hata yaptı :D
oley oley oley şampiyon Türkiyee 

süper bir gece oldu salak hakem yüzünden 2. golü yedik ama helal olsun çocuklar seviyoruz seni Nihat

şu anda Gelibolu coştu herkes arabalarda
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

robinho

Arda turnuvaya kadar böyle devam ederse 20 milyon dolara rahat gider .. nihatada çok fena teklif götürürler .. bu arada benim bildiğim ve okuduğuma göre volkan bir dahaki maçta oynayabilir ! çünkü grup maçları bitti finallere geçince kartlar galiba siliniyormuş ..

pAscAliAnUmut

Ya inanamıyorum sanki NİHAT benim sesimi duydu. Atarsa Nihat atar vur nihat nerden vurursan vur dedim. 1 dk sonra Cech elinden kaçırdı. 5 dk geçmeden MÜKEMMEL bir gol attı.

İŞTE BEŞİKTAŞLININ FARKI !!
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: robinho - Haziran 15, 2008, 23:59:50
Arda turnuvaya kadar böyle devam ederse 20 milyon dolara rahat gider .. nihatada çok fena teklif götürürler .. bu arada benim bildiğim ve okuduğuma göre volkan bir dahaki maçta oynayabilir ! çünkü grup maçları bitti finallere geçince kartlar galiba siliniyormuş ..

aynen öyle ama Volkan hem yumruk attı hem kırmızı kart gördü acaba silerler mi

NoPasaran

Alınlarından öpmek lazım hepsinin

Hepiniz başkasınız çocuklar

:bayrak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZLataN

OynuyabiLiyosada oynamasın mümkünse.Kazımıda aLsın dönsünLeR istanbuL'a beRabeR.

saldır beşiktaş

alakası yok o sarı kartalar içindi kırmızı kart gördü
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

O nİHATIN şutu (3.gol) Kaleye gidene kadar ömrümden ömür gitti direğe çarptığında aha kaçtı dedim tam o anda Top AĞLARDA ve GOLLLLLLLLLLLL....

aBim falan evi inlettik. Süperdi.Yıkıldım Resmen.

TÜRKİYE BİR TARİH YAZDI...

Eskiden biz tarih yazdık diye geçinen insanlar görsün TARİH NASIL YAZILIYOR...

:bayrak :bayrak :bayrak :bayrak :bayrak
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

sercAn1903

kartlar silincek dendi. silinmesi gerek. büyük ihtimallede silinir yoksa volkan yapmazdı
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

TurkishTank

kart karttir.... kirmizi sari farketmez.... ceyrek finalde benim bildigim volkan ve aurelio yok...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

saldır beşiktaş

ilhan mansız_melis

abi insanı kalpten götürürdü ya bu maç