Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Eve yeni girdim kavgasız gürültüsüz ve silahsız bir kutlama oldu ve güzel oldu  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Volkan ve Aurelio cezalı!
16.06.2008 00:38

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Türkiye'nin gollerini Arda ve Nihat (2) kaydederken, kaleci Volkan uzatma dakikalarında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Milli Takım çeyrek finalde Hırvatistan ile karşılaşacak. Ay yıldızlılarda kırmızı kart gören Volkan Demirel ile sarı kart cezalısı Mehmet Aurelio Hırvatistan karşısında forma giyemeyecek. Bu arada kaleci Volkan'ın uzatma dakikalarında kırmızı kart görmesiyle kaleye kısa süreliğine Tuncay Şanlı geçti.

Aurelio cezalıymış  :(

akbaba71

250 dakika yokları oynayan Hamit sağ acığa gecince 3 asist yaptı.

İnşallah hep orada kalır.

cinc

ya tuncayın yaptığı hareketi gördünüz dimi adam kaç mt bayragı taşıdı :)  biliyorum kesin burdan biri cıkıp diyecektir onun işi top oynamak bayrak taşımak diil! bu inancın göstergesidir. :)   beşiktasımızın da tek sorunu buydu sanırım neyse yaşasın türkiye... :bayrak
gittin... bense sadece arkandan baktım! söleyecek o kadar çok şeyim wardı ki ama ben söyleyemedim..! sadece baktım...

AsA

Ne macti.. unutLmuyacak macLar arasinda kesin. Sira hirvatLarda..!

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Yediğimiz golde hakeme suç buluyoruz ama o golde golü atan oyuncuyu Sabri kaçırdı yani E.Aşık oyunda olsada o oyuncuyu tutmayacaktı...

Bu arada taraftara da ayrı bi parantez açmak lazım, harikaydılar...

Kralkartal21

Türkler Geri Döndü..!

Millilerimiz'in 3-2'lik Çek Cumhuriyeti zaferi UEFA'nın resmi internet sitesinde de geniş yer buldu.

UEFA "Turnuva tarihine geçecek bir maç oldu. Çekler, Türkleri izlemekten şok geçirdiler."

-------------

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..! ;)

Kralkartal21

Dünydan Haberler..!

İtalyan Corrıero Dello Sport: Türkler dönmüyor.Çekler elendi.

Çek Deniksport: Olağandışı Türkler bizi eve gönderdi...

Çek Aktualine: Türkler maçın 90 dakika olduğunu unutmadı....

İsviçre Blick: Bizi yenen Türkler Muhteşemdi...

İtalyan La Stampa: Türk mucizesi...

İspanyol Sport Espena: Mucizenin adı Nihat...

akbaba71

Kollerin pozisyonunda top auta gitmişti kullanmak icin acele etmesek oyuncu değişikli yapılabilirdi.

Biz kullandık akabinde de golü yedik hakem kadar hatalıyız.

Allahtan mac penaltılara kalmadı yoksa volkan ülkeye zor dönerdi

Kralkartal21

Çek Cumhuriyeti karşısında 2-0'dan 3-2 kazanarak tarih yazdığımız ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalist olduğumuz gecede son iki golü kaydeden Nihat Kahveci UEFA tarafından maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Kralkartal21

Kaybettiğimize İnanamıyorum..!

Türk Milli Takımı'nın, Çek Cumhuriyeti'ni sürpriz bir şekilde 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etmesine en çok üzülen isimlerin başında kuşkusuz Çeklerin teknik direktörü Karel Brückner geliyor.

Maç sonrası oldukça moralsiz olduğu gözlenen Brückner, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu karşılaşmıyı böyle kaybetmemiz gerçekten inanılır gibi değil. Son dört dakikaya 2-1 önde girip maçı kaybettiğimize inanamıyorum. Böyle hatalar yaparak maç kazanmayı bekeyemezsiniz. İkinci ve üçüncü gollerde hatamız vard. İyi savunma yapamadığımızı kabul ediyorum. Basit oynamaya çalıştık ve 2-0 öne geçtik. Daha fazla gol atacak pozisyonları yakaladık. Ancak sonunda Türkiye'nin baskılı oyununa boyun eğmek zorunda kaldık."

Kralkartal21

Şoka Girdik..!

Çek Cumhuriyeti'nin kaptanı Tomas Ujfalusi maçtan sora yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını belirtti.

Ujfasui, 2-0 öne geçtikten sonra kontrolü ellerine alamadıklarına değinen kaptan, "bizim hatamızdan gelen golden sonra Türkler müthiş bir geri dönüş yaşadılar" şeklinde konuştu.
Kaptan sözleri şöyle tamamladı: "Maalesef biz erken diyebileceğimiz bir zamanda evimize dönerken Türkler Hırvatistan ile çeyrek final oynayacak.

---

Bu haberleri sizinle paylaşırken nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz..! :)

Delirdik

GaLibiyete göLge düşüren voLkan cezaLandırıLmaLı. O formayı bir daha geçirmesin üzerine HAKETMİYOR.
Sen ne hakLa yok yere kendini attırırsın oyundan, o üzerindeki forma ne fenerin forması nede karşında LincoLn.. yaptığı büyük saygısızLıktı. Hala düşününce sinirLeniyorum

Onun haricinde 80.dkdan itibaren geLen bir baskı varki adamLarı ortaLarLa iLk oLarak dövdük resmen :) sonrasında ise Nihat vurucu darbeLeri ardı ardına vurunca sonuç çek futboLcuLarın gözLerinden düşen bir kaç damLa gözyaşı oLdu (:

Bu gaLibiyet için teşekkürLer futboLcuLarımıza.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!