Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Milli Futbol Takımımızın orta sahadaki yıldızı Mehmet Aurelio ve kalcimiz Volkan Demirel cazalı duruma düştüler.

Her iki oyuncumuzda Hırvatistan maçında oynayamayacakler. Karşılaşmanın 11. dakikasında Servet ile Koller'in mücadelesinde hakemin Çekler lehine faul vermesine itiraz eden Aurelio sarı kart görünce, finallerdeki 2. sarı kartını almış oldu. Aurelio Hırvatistan karşılaşmasında forma giyemeyecek! Öte yandan maçın son dakikalarında kırmızı kart gören Volkan da Hırvatistan maçında oynamayacak!

Karşılaşmanın son anlarında Kolleri iten kalecimiz kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 16, 2008, 00:13:35
Balkona çıkartmıyolar ya.

Türkiye Diye Haykırmak İstiyorum Ulen
:)
beni az kala vuruyolardı dışarı çıktım 3.cü golden sonra gol diye bağırarak balkona çıktım  birden karşı binadan bir adam çıktı elinde silah ateş etmeye başladı acayip tırstım
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 16, 2008, 00:16:17

beni az kala vuruyolardı dışarı çıktım 3.cü golden sonra gol diye bağrıyo birden karşı binadan bir adma çıktı elinde silah ateş etmeye başladı acayip tırstım

aman Allah korusun bize lazımsın :)

ilhan mansız_melis

Türkiye 2008 Avrupa Şapiyonası grup maçında çeyrek finale kalabilmek için Çek Cumhuriyeti ile ölüm kalım maçına çıktı bu akşam. Maçın ilk 45 dakikası bzim için adeta kabus gibi geçti. Çekler istedikleri futbolu sahaya yansıtırken Millilerimiz bir türlü istedikleri pozisyonları bulamadılar. Ancak ikinci yarıda Türkiye 2-0 geriye düştükten sonra takıma adeta sihirli bir değnek değdi.

Türkiye'nin atakları yağan yağmurla birlikte sağanak gbi gelmeye başladı. Önce Arda usta bir vuruşla tpu iğne deliğinden geçirerek Cech'i avladı. Bu golün ardından sahaya İspanya'daki gururumuz Nihar çıktı. Önce Hamit'in ortasında Cech'in büyük hatasını değerlendirerek takımımıza eşitliği getiren golü atttı.

Herkes 'Penaltılarda sonuç ne olur?', 'Volkan Cech'i yer mi?' diye düşünürken Nihat Kahveci bir kez daha sahneye çıktı ve usta bir vuruşla Türkiye'ye turu getiren golü attı. La Liga'da 'El Turco' efsanesini yaratan Nihat, bu gece de attığı iki golle Çekleri yıkan isim oldu ve Türkiye'yi çeyrek finale taşıdı.

sercAn1903

:ahaha  2.yarı başından beri balkonda izliyom maçı. sağdan soldan silah atılıyo :D çat çut. maç bitti bi 5dk daha durdum girdim.

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 16, 2008, 00:17:01
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 16, 2008, 00:16:17

beni az kala vuruyolardı dışarı çıktım 3.cü golden sonra gol diye bağrıyo birden karşı binadan bir adma çıktı elinde silah ateş etmeye başladı acayip tırstım

aman Allah korusun bize lazımsın :)
;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

robinho

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 16, 2008, 00:06:57
Şu kartı tartışmayın..

Şimdi eğlenme zamanı.Bu galibiyetin zevkini çıkartma zamanı.

Şimdi ... Eğlenme zamanı ... Bence sevinmemeliyiz .. süper bir galibiyet aldık ama sevinmemeliyiz .. türkiyenin kazandığı maçlar dikkat ederseniz hep sonradan yani zar zor .. tur çeyrek final .. iyiki almanya yoktu karşımızda yoksa almanlar ne çeklere ne isviçrelilere benzer .. bence sevinmeyi bırakıp hırvat maçı için hemen başlamalıyız. Bu arada kartı tartışmayın diyorsunda , Mehmet aurelio gibi belkide bütün takımı kontrol eden bir adam ve 3 maçtır oynayan ve artık alışmış bir volkan oynamayacak .. Hadi neyse rüştü geçerde aurelionun yeri zor dolar . En azından sırf sarı kartlılar oynuyorsa aurelionun oynaması lazım ..

bu galibiyet öncelikle ŞEHİT BABALAR başta olmak üzere herkese hediye olsun .

ilhan mansız_melis

carlito1903

Kafayı yemiş durumdayım...

Yok böyle bir maç yok böyle bir galibiyet....

saldır beşiktaş

Kralkartal21

İsviçre 2-0 yenmiş.Haberiniz olsun sadece...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

Kralkartal21

''Peter Cech''  Dünyanın En İyi Kalecisi..

Ve yaptığı hata.. 2.Gol geliyor..

Allah bize yardımcı oldu.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 16, 2008, 00:27:28
portekizi mi :saskin

Kimi olcaktı ;)

İsviçre:2 Portekiz:0

2 Golüde Hakan Yakın atmış.

saldır beşiktaş

evet yaptığı hata affedilmezdi maç sonunda yıkıldı adam bu arada maç sonnda çekler bizi alkışladı bizde onlara burdan bir alkış yollayalım :alkis