Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bugün sahile dev ekran kuruluyor.Bütün arkadaşlarım hep birlikte maçı sahilde seyredicez. Yenilirsek kötü olur ama yenersek sahil denen bi yer kalmaz :D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

haydi TÜRKİYEM viyana yoluna az kaldı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

AsA

Terim taknik degistirmis..

Milli Takım teknik patronu Fatih Terim, hazırlık kamplarından beri sistem arayışını sürdürüyor. Turnuva öncesinde "4-3-3 oynayacağız" diyen ve nokta santrforsuz bir diziliş deneyen Terim, Portekiz maçına 4-1-4-1 ile çıkmış; ancak bu dizilişin defansif yönünün baskın olması ve Nihat'ın nokta santrfor oynayamaması nedeniyle ay-yıldızlılar mücadelede bir varlık gösterememişti. İsviçre maçına yine 4-1-4-1 ile çıkan ancak bazı oyuncuları değiştiren Terim, 1-0 geride başlanılan 2. yarıda 4-4-2'ye dönüp maçı çevirmişti.

EN UÇTA SEMİH OLACAK
Tecrübeli hoca, takımını Çekler karşısında 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya sürecek. Hollanda'nın başarıyla uyguladı bu sisteme göre Türkiye, geri dörtlünün önünde Topal-Aurelio ile sahaya çıkacak. İlerideki son adam, büyük ihtimalle Semih olacak. Nokta santrforun arkasındaki üçlüyü ise Arda-Tuncay ve Nihat'ın oluşturması bekleniyor.

NİHAT ESKİ YERİNE
A Milli Takım'ın grupta Portekiz ve İsviçre ile oynadığı maçlarda ileride tek santrfor olarak başlayan ve beklenen performansı sergileyemeyen Nihat Kahveci, Çek Cumhuriyeti maçında kendi yerine dönüyor. Bugün Fatih Terim'in sağ açıkta görev vermesi beklenen milli futbolcunun, patlama yapması bekleniyor.

RCA

en mantıklı taktik bence.. 2 ön libero çok iyi olur
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

sercAn1903

şu çeki eleyip bir yarı finale cıkalımda nasıl cıkarsak cıkalım.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

gounited

IL Capitano

Geliyoruz, Ataturkun cocuklari geliyor!!!  Hadi Turkiye !!!!
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

maça hazırız :)
artık düdük çalsın

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

melankolizm

Baştan belliydi Kollerden gol yiyeceğimiz

saldır beşiktaş

adamlar bütün oyun palnını kollerin üstüne kurmuş her topu ona şişiriyorlar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ferdikoclu

SinyöReeeeee Terim kızgın boğalar gibi.. Ama sadece kendine kızgın.. Demek ki sadece gazla yürümüyor az bişeyde taktik bilecen.. Hadi bakalım.2 gol ile turnuvayı tamamlarız büyük ihtimalle...Koller her topu aldı çok rahat..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

akbaba71

Koller niye bizim maclarda süper oyun ortaya koyar.

Bu sorunun cevabını bulursak sanırım defanstaki sorunlarımızıda çözüceğiz.

Yediğimiz goldede Emre Güngör Kolleri tutmaya calışıyordu.

Bizim oynadığımız maclarda sürekli düdük calan gurbetcilerden biride acayip sinir bozuyor.Ne yararı olduğunu bir anlasam her pozisyonda oyun durdu sanıyorum.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

BerkAy1903

Yok be biter Burda. Çok Zor Çek Defansına Gol Atmak...

Elveda Euro 2008.
19o3

+18 !

umarım 2. yarı biraz silkinerek cıkarız sahaya yoksa daha cok yiyecez...