Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkann

Çok zor maç defans olarak çok kötüyüz gerçi hücumuda iyi yapamıyoz
bu turnuvada terim yalnışlarından dolayı inşallah kazanır ama zor maç

Cem Goren

beraberlik halinde gidilecek penaltı ihtimaline karşşılık terimin oyunculara penaltı çalıştırması gerekiyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

akbaba71

Volkan
Hakan B.  Servet Emre Sabri

Arda        Marco Topal Hamit

Nihat Semih

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

salvador

bakalım fatih efendi aldığın oyuncu bu maçta nasıl olacak çek güçlü ekip portekize zorlu anlar yaşattı senin kadronu merak ediyorum
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 12, 2008, 10:03:33
ya arkadaşlar sizi anlamıyorum 2. yarıda bizim kaç net pozisyonumuz var toplasak 3 tane etmez ama herkes 2. yarıda süper oynadık eğer böyle oynarsak karşımızda kimse duramaz gibi yorumlar yazmış, size soruyorum eğer arda o golü atmasaydı bugünkü gazete manşetleri ve burdaki yorumlar nasıl olurdu? tamam öyle yada böyle yendik isviçreyi ama fazla abartmamak lazım önümüzde çek maçı var ve bizden güçlüler ben çek maçından bu futbolla umutlu değilim inşallah ben yanılırım

Keisnlikle katılıyorum.2.yarının 1.yarıdan farkı neydi ki?
2-3 kere görebildiğimiz karşı kale mi?Yoksa sürekli eksik adamla yakalandığımız karşı ataklar mı?
İnanmak başarının yarısı falan ama Arda son saniyede golü atmasaydı 2.yarıdaki o sözü edilen oyundan bahsedilmeyecekti.İnşallah Çekleri de yeneriz ama ben pek inanamıyorum.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Non Mollare Mai

Farkı şuydu.
İlk yarı yağmurdan dolayı hiç bi şey yapamayan millilerimiz 2. yarı top yaptı. Yani paslaştı boşa kaçtı top aldı pozisyon üretti orta açtı.
Semih'le Nihat'ın yardımlaşması vardı. Arda top tutarak kontrolün bizde olmasını sağladı. Gol bulmak için çıktığımızda da kontra yememiz normal.

Arda son saniye golü atmasaydı falan filan.
Portekiz'de Pepe ve Meireles o golleri atmasa 0-0 biterdi 1 puan alırdık sonra lider çıkardık ;
gibi halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesaplarına girmeye gerek yok.

Olanı konuşmak gerek. Dün gece olanda 2. yarıda iyi mücadele eden, canını dişine takan oyuncuların sahada olmasıyla 90+2 de gelen Arda'nın golüyle ümidimizi sürdürmemiz. ;)
edit

BlackHawk35

Defansi saglam tutarsak Volkanda hataziz oynarsa bu maci aliriz
Cekler cok iyi bir takim ama o 5 sene onceki Cek Cumhuriyeti degiller.
Cok umutluyum bu mactan
Delikanli Adam renksiz takim tutar

Kralkartal21

İsveçli Hakem

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, 13-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak maçların hakemleri açıklandı.

(A) Millilerin 15 Haziran Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçı, İsveçli hakem Peter Frojdfeldt yönetecek.

Turnuvanın en yaşlı hakemi olan 45 yaşındaki Frojdfeldt, 2006 Dünya Kupası elemelerinde yönettiği 6 maç ile akıllarda kaldı. İsveçli hakem, bu yıl İngiltere'nin Manchester kentinde oynanan UEFA Kupası final maçını da yönetmişti.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

umarım yeneriz ve de ç. finale çıkarız
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

tuncay oynamsın yeneriz adam 2 maçta beni hasta etti yav
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

son dakika golü ile 30. dakika golü, 60. dakika dolü, 10000. dakika golü arasında fark yok hepsi maçı getirebilir.
işinize gidin.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

haydi TÜRKİYEM güldür yüzümüzü
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ist.hatirasi/3-4

bir kere hiç ümidim yok portekizi elinden kaçıran(kanımca) duran toplarda portekizi aşırı derecede zorlayan bir takım var karşımızda salaklık yapmayıp son topları yapsalar yenebilirlerdi.birde bizim savunmaya bakalım servet hamit emre aşık hakan balta ; baros koller sionko vs. vs. kısaca çekler alır!
YÖNETİM İSTİFA !!!

KeePSaKe

Çeklerin defansı çok mu iyi ? Portekiz maçında gördük ne hatalar yaptılar.Ben güveniyorum takımıma kardeşim yeterki saçmalamayıp adam gibi oynasınlar biz Çeklerden daha üstün bir takımız yeterki doğru düzgün oynayalım
Since 1903