Ana Menü

Vodafone Arena.. [Ana Konu]

Başlatan BEŞİKTAŞ, Şubat 20, 2008, 11:34:19

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M34

Alıntı yapılan: gurol_1903 - Mart 20, 2008, 19:34:43
Alıntı yapılan: pakito14 - Şubat 21, 2008, 20:36:54
Kapalıyı locasız 10-12 bin kişi alıcak şekilde yapsınlar o zaman görün ÇARŞI yı. :ok
katılıyorum kapalıyı özel dizayn etmeliler.bu konuda sözü geçenler sesini duyursun yönetime derim.
epegi gelir gitmis olur böylece ...

onaT

locayı başka yere yaparlar

M34

Alıntı yapılan: Onat_delgadO - Mart 20, 2008, 22:24:02
baska yere yaparlarsa ayni fiyata satilmaz

Kralkartal21

Alıntı yapılan: metini34 - Mart 20, 2008, 22:27:26
Alıntı yapılan: Onat_delgadO - Mart 20, 2008, 22:24:02
baska yere yaparlarsa ayni fiyata satilmaz

Bencede aynı fiyata satılmaz.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

gürol

Alıntı yapılan: metini34 - Mart 20, 2008, 22:20:57
Kapalıyı locasız 10-12 bin kişi alıcak şekilde yapsınlar o zaman görün ÇARŞI yı. :ok
katılıyorum kapalıyı özel dizayn etmeliler.bu konuda sözü geçenler sesini duyursun yönetime derim.
epey gelir gitmiş olur haklısın ama herkes biliyor ki beşiktaşın ruhu kapalı tribun ve parayla kıyaslanamaz.kapalıya yapılacak localardan gelecek senede 1-2 milyon dolar kapalı ruhundan daha önemli değil bence.anıtlar kurulundan izini alabilecek zeka kapalıya da ufak bi rötuş yapabilir bence.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

BEŞİKTAŞ

Alıntı yapılan: gurol_1903 - Mart 21, 2008, 00:44:39
epey gelir gitmiş olur haklısın ama herkes biliyor ki beşiktaşın ruhu kapalı tribun ve parayla kıyaslanamaz.kapalıya yapılacak localardan gelecek senede 1-2 milyon dolar kapalı ruhundan daha önemli değil bence.anıtlar kurulundan izini alabilecek zeka kapalıya da ufak bi rötuş yapabilir bence.
Selam...
Arkadaşım 1 2 milyon malesef degil çok ciddi gelir getiriyo localar ve yeni açık tarafındaki bölümlerin hepsi loca olmıcak projeden anlaşılan kadarıyla o bölümlerin bazıları restorant olcak bütün gelişmiş stadlarda böyle yapıyolar numaralı ve kapalı yani maraton tarafları loca açık diye tabir edilen yerlerede lounge yapılıyo yani 69 + lounge ve gelir 1 2 milyondolar ne yazıkkı degil çok ciddi gelir elde edilcek ben üst kısımla alt kısım arasında kopukluk olcana inanmıyorum kapalıdakı locaları üste yapsalar diger kısımdakı loungeler ve numaralı tarafındakınıde üste alması gerek buda olmıcak bişey aradaki 9 10 metreden bişey olcanı sanmıyorum
Doğmamış çocuğuna Beşiktaş marşını dinletmek, doğar doğmaz SİYAH BEYAZ forma almak ve şampiyonlar ligi final maçına 6 aylıkken götürme düşüyle yaşamaktır.BEŞİKTAŞLI olmak...BEYAZ gömleğine SİYAH kravat seçebilme ayrıcalığıdır BEŞİKTAŞLI olmak... Sarı- kırmızı aristokrasi ve sarı - lacivert küçük bir

gürol

Alıntı yapılan: BEŞİKTAŞ - Mart 21, 2008, 13:42:46
Alıntı yapılan: gurol_1903 - Mart 21, 2008, 00:44:39
Selam...
Arkadaşım 1 2 milyon malesef degil çok ciddi gelir getiriyo localar ve yeni açık tarafındaki bölümlerin hepsi loca olmıcak projeden anlaşılan kadarıyla o bölümlerin bazıları restorant olcak bütün gelişmiş stadlarda böyle yapıyolar numaralı ve kapalı yani maraton tarafları loca açık diye tabir edilen yerlerede lounge yapılıyo yani 69 + lounge ve gelir 1 2 milyondolar ne yazıkkı degil çok ciddi gelir elde edilcek ben üst kısımla alt kısım arasında kopukluk olcana inanmıyorum kapalıdakı locaları üste yapsalar diger kısımdakı loungeler ve numaralı tarafındakınıde üste alması gerek buda olmıcak bişey aradaki 9 10 metreden bişey olcanı sanmıyorum
haklısın.arayı çok yüksek tutmadıkları sürece kopuktuk olmaz.
şöyle oturup düşününce harbiden kale arkasına loca yapılmaz:)))
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

onaT

aslında çokda farketmez sesi uçak sesini bastıran taraftar localar yüzünden bir şey kaybetmez bence

Banucan

ben artık stadımızın ellenmesini istemeyenlerdenim...
çünkü olimpiyat stadına gittim ve çok korktum (stadın işlevsizliğinden yanımdakilerin sesini zor duyuyodum nerdeyse)
öyle bir şeyle karşılaşmak istemem

ayrıca bilgi veriyim stad projesi için hiç bi izin alınmamış...
FEDA

onaT

Alıntı yapılan: banı - Mart 23, 2008, 20:45:31
çünkü olimpiyat stadına gittim ve çok korktum (stadın işlevsizliğinden yanımdakilerin sesini zor duyuyodum nerdeyse)

bu iş mahkemelerde sürünür bence del bosqueyle anlaşmaya avukatıyla gitmeyen demirören bu işi beceremez.
orası sit alanı nasıl yıkacan yapacan tarihi eseri... ohooo....

BEŞİKTAŞ

Alıntı yapılan: Onat_delgadO - Mart 23, 2008, 21:41:43
Alıntı yapılan: banı - Mart 23, 2008, 20:45:31

bu iş mahkemelerde sürünür bence del bosqueyle anlaşmaya avukatıyla gitmeyen demirören bu işi beceremez.
orası sit alanı nasıl yıkacan yapacan tarihi eseri... ohooo....

valla bu gidişle bizim stad işide gslilerinki gibi yılan hikayesine dönmesinde :) bakalım haberler projeler herşey çıktı ama ses yok 19 mayıs dendi ama ortada resimlerden başka hiçbişey yok maket bile inşallah sonu iyi olur :)
Doğmamış çocuğuna Beşiktaş marşını dinletmek, doğar doğmaz SİYAH BEYAZ forma almak ve şampiyonlar ligi final maçına 6 aylıkken götürme düşüyle yaşamaktır.BEŞİKTAŞLI olmak...BEYAZ gömleğine SİYAH kravat seçebilme ayrıcalığıdır BEŞİKTAŞLI olmak... Sarı- kırmızı aristokrasi ve sarı - lacivert küçük bir

SATUKBLADE

yok stad konusunda
yıldırım demirören'e güvenim tam

transferlerden,anlaşmalardan bir haber ama bu tür şeyleri yapacak güç var kapasite var
ne kadar sevmesem de yiğiti öldür hakkını ver demişler

gururumuzla bekliyoruz

KeePSaKe

bende güveniyorum inşallah sorun çıkmaz
Since 1903

osi_bjk

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Nisan 05, 2008, 04:25:57
yok stad konusunda

transferlerden,anlaşmalardan bir haber ama bu tür şeyleri yapacak güç var kapasite var

gururumuzla bekliyoruz

bende katılıyorum.Ör: akatlar spor kompleksi,inşaatı başlayan fulya projesi...
Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

melankolizm

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Nisan 05, 2008, 04:25:57
yok stad konusunda

gururumuzla bekliyoruz

umarım sonu aziz yıldırım gibi olmaz. oda böyle projelerden sonra başarıyı yakaladı. demirören de yakalarsa hiç başkanlıktan ayrılmaz. yapsın istifa etsin.

hayırlı uğurlu olsun