Ana Menü

#84Hakan Arıkan

Başlatan die-4-u, Haziran 06, 2007, 03:13:12

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 25, 2010, 22:53:38
Abi böyle hatadan sonra ne desin?

sanırım güven vermek istiyor.

Evet öyle zaten fener maçın da ki hatasından sonra Antalya maçına çıkması hocanın Hakan'a güvendiğini gösteriyor...
Since 1903

carsi52

Geldiği günden beri güvende güven sabırda sabır yok şundandı yok bundandı.
Adam Beşiktaş'a zarar veriyor abi mevkisi forvet felanda değil ki kale..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

hoca hakan ıcın ""olur boyle seyler hakan sana guvenıyorum"" demek ıcın oynattı ama olmadı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Birinci kalecim Hakan dedi Hoca..

Yapacak bişey yok.

Aptalca bir goldü. Neden çıktı anlamadım ileri :-\

Bunda sonra her maç. sıkıntıonun için

Rüştü artık ara ara kaleye geçmesi lazım bence..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 25, 2010, 22:38:09
Ya sana yedek kaleci felan olarak görürdüm artık ama şu saatten sonra top toplayıcı olarak bile görmek istemem seni bu takımda.

Çok acımasız bir eleştiri olmuş,Hakan iyi niyetle mücadele ediyor ama heyecanlanıyor,iki hafta hatalı gol yedi doğru,çıkışları yanlış,yan topları zayıf,ama bunlar oluyor diye hakanı yerden yere vurmak yanlış,biraz daha kendini geliştirmesi lazım olay bu sadece.
Bu arada 90 dan çıkardığı top çok güzeldi

saldır beşiktaş

Hakan çok iyi kaleci buna hala yürekten inanıyorum talihsizliği iki maç üst üste yaptığı hatalar.
Hoca  şu sıralar özellikle 2-3 maç dinledirmeli yıpranmaması için.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Herşeye rağmen attığımız golden sonra Hilbert ile sevinçleri çok güzeldi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Alıntı yapılan: SingahLi - Eylül 26, 2010, 17:07:52
Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 25, 2010, 22:38:09
Ya sana yedek kaleci felan olarak görürdüm artık ama şu saatten sonra top toplayıcı olarak bile görmek istemem seni bu takımda.

Çok acımasız bir eleştiri olmuş,Hakan iyi niyetle mücadele ediyor ama heyecanlanıyor,iki hafta hatalı gol yedi doğru,çıkışları yanlış,yan topları zayıf,ama bunlar oluyor diye hakanı yerden yere vurmak yanlış,biraz daha kendini geliştirmesi lazım olay bu sadece.
Bu arada 90 dan çıkardığı top çok güzeldi

Geldiğinden beri sürekli hatalı gol yiyor.
Geldiğinden beri kendisini geliştirmesini bekliyoruz artık yaş gelmiş 28'e daha ne geliştirmesi.

Cen 22 yaşında olması lazım bıraksınlarda geçsin kaleye hem güven veriyor hem kendisine güveniyor hem çok başarılı şuana kadar Hakanın kaç yıldır yapamadığını 3-4 maçta yaptı Cenk..
Bırakında o oynasın o kendisini geliştirsin.Hakanı beklemekten gına geldi artık.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Hakan iyi kaleci, hatalarin kralini VOLKANDA yapti yapiyordA

AMA fenerliler bile kalecisini boyle yerden yere vurmadi,

ayip yahu, Hakan ne  yapsa goze batiyor, bugun Ferrari defansta hata yapsa gol yiyoruz, kalecide yapabiliyor,

yaparsa bariz gol yiyoruz, HAKAN FORMSUZ son 2 haftadir, umarim duzelir, ki CENKte hata yapiyor,
bu yasta RUSTU bile yapiyor.

SCHUSTERI tebrik ediyorum... Adam harbi hoca...Bize laf dusmez :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Bu takımın kalesini artık Cenk devralmalı bence.

saldır beşiktaş

O topu nasıl tokatladın arkadaş  :D 
Şu yan toplarada biraz çalışsan on numara olacaksın  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

schuster iyiki futbolcunun arkasinda duruyorsun, Hakan iste, milli  takimin degisilmezide  olmali,bravo,yureginden opuyorum

Cem Goren

her ne kadar ben hocanın kararını begenmesemde dogrusunu yapıyo adam
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

dün kötü olsaydi, bugun neler yazilirdi hakkinda Hakan :)

Yarin bir ufak hatada yine yorumlari okuruz, pusuda bekler gibi, hakan hata yapsinda
bize yine sans dogsun...Boyle yaparak herkesi yok ettiniz zaten ama sen keyfine bak Hakan Arikan!

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 20, 2010, 00:02:03
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Temmuz 29, 2010, 23:31:47
Yok ya adam çok net pozisyonlar kurtardı yaptığı hata olsa bile kurtardığı pozisyonları da görmek lazım...

bu günleri hatırlamak lazım
geçmiş olsun Hakan...

dün yine kurtardı :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)