Ana Menü

#84Hakan Arıkan

Başlatan die-4-u, Haziran 06, 2007, 03:13:12

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Maçı televizyondan izledim maçta değildim tribünlere oynadığınıda farketmedim televizyon başında.

Hakan'ı Ankarasporda gs maçında 2 penaltı çıkardığı günden beri takip ediyorum.
Kalecilik yetenekleri üst düzeyde olduğu görüşündeydim ama en büyük zafı yan toplar o zaafını bir türlü atlatamadı.

Fevziyi hatırlarsın Fevzi Tuncay  şampiyonluk maçında topu ayağının altından kaçırınca gol yiyp şampiyonluktan olmuştuk.
Kötü kalecimiydi Fevzi bana kalırsa o dönemin en iyilerinden biriydi ama o maçtan sonra kariyeri dibe vurdu bir maçla adamın kariyeri bitti.
Hiç birimiz arkasında duramadık Fevzinin.

Şimdi Hakan aynı duruma düşmek üzere Hakanın iyi kaleci olduğunu ve onun arkasında durmamız gerektiğine inanıyorum.
1.kaleci olsun demiyorum Cenk şuanki form durumu ile daha çok hakediyor kaleyi Hakandan.
Ama 2-3 hata yüzünden Hakan gibi bir değeri harcamayalım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Ya eren hep klasik laflar hangi 2-3 hata ?
Beşiktaş-Manisaspor maçının ilk 30 dakikasında 3 hatası bi kere.

Fener
Antalya
Manisa

Bak sana sadece 3 maç söyledim.İyi bir kaleci 1 sezonda 1 kere 2 kere amatörce hata yapar hadi senin güzel hatrın için 3 olsun.Ama Hakan ? Yeter be kardeşim yok psikolojik sorunları var her kaleci hatalı gol yer kaç kere kurtardı bizi vs vs vs..

Ya ne kurtarmasından bahsediyorsunuz ? 1 kere 2 kere hadi 3 kere olsun daha ne zaman iyi maç çıkardı bu Hakan.
Birde psikolojik sorunları var herhalde diyenler var.Psikolojik sorunu varsa bunu bile bile maça çıkıyorsa zaten Beşiktaş'a ihanet ediyor demektir bu adam.
Her kaleci hatalı gol yer ama yukardada dediğim gibi 1 sezonda 1,2 bilemedin 3 hatalı gol yer.
Ayrıca Hakan hem hatalı gol yiyor hem AMATÖRCE gol yiyor hemde AMATÖRCE hata yapıyor.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Kalecelik zor zanaat gelince üst üste geliyor işte bir hata yaptınmı.
Bir hamle yapacaksan yapmıyorsun bu sefer yapmadığın hamle yüzünden yine hatalı oluyorsun  :D

Hakan hocaya açık açık söyledi sanırım Radip maçı öncesi hocam beni oynatma diye Ama hoca onu oynatmakta ısrar etti.

Hoca bu konuda sorumluluğu üzerine alınmış durumda ama yanlış yapıyor oynatmakla daha fazla yıpratığının farkında değil Hakanın.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Hakanda yetenekde yok kendine güvenide yok.
Cenkde yetenek var mı bilemem bilmiyorum ama var gibi gözüküyor ama Cenk kendisine güveniyor.

saldır beşiktaş

Cenk'in özgüveni mükemmel kendinden eminim yeteneklide önü açık.
Hakan konusunda görüşüne saygı duyuyorum  :) 
Bence Hakanda iyi kaleci  :)

Kalemiz sağlam uzun vadede çok daha iyi olacaktır.
A2'de çok yetenekli bir kaleci Umut var.

Rüştü bu sene emekli olur zaten.

Cenk-Hakan-Umut  :ok

[KralKartal]

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ekim 04, 2010, 12:32:28
Bu defansla Hakan ne yapsin
ah Zagolu Ronaldolu defansta Hakanin isi cok basit olurdu

yine diyorum defans cok hatali..Acik veriyoruz

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

olmuyosa zorlamıycaksın.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Seni her zaman savundum iyi olacak,düzelir,Hakan böyle bir kaleci değil dedim. Sen naptın ben ve benim gibi düşünen herkesi utandırdın Hakan bundan sonra sana zerre güvenmiyorum...
Since 1903

yuNuS1903

[KralKartal]

Uzuldum Hakan icin... Iyi niyetinden süphem yok ama bu tur basit hatalar ise onu bitirdi, ki zaten diken ustundeydi,

yani göze iyice batiyor yaptigi hatalar.

Hakan'i isliklamalarda olmadi mac icinde, ki zaten onunda morali cok bozuktu, bozmaya gerek yok,

artik olmuyor, Hakan ve Besiktas icin en iyisi Hakan'in takimdan gitmesi veya uzun sure yedek kalmasidir.

CR7

Copy Marseille-BJK 2-0 first goal
paste BJK-Porto 1-3 first goal

değişen tek şey 2008 gidip 2010 gelmiş.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

her kaleci hata yaparda, biraz insan gelistirir , eksiklerini calisir, ama Hakan'in yan toplari calismamasi veya gelistiremesi
sorun, Schusterde gorecektir tabi

carsi52

Yavaş yavaş anlıyorsunuz Hakanın ne mal olduğunu buda güzel gelişme bunu schusterde anlamıştır inşaallah.

[KralKartal]

Ne mal oldugu cok cirkin kelime? Ne maliymis, piyasa mali mi?

Iyi insan, iyi kaleci, zaaflari var, bunu gelistiremedi, birde guvensizlik devam ettigi surece,
basit hatalar yapiyor, bu hatalar ligde affedilir, buna birsey demem, ama avrupa macinda hata yapan futbolcular olursa
hala, o zaman ben bile Hakana sans vermem..

Ki kendi iyiligi ve Besiktasin iyiligi icinde en iyisi bu zaten.

carsi52

Bu adamın bu sezon geseye gitceğini biliyordum ben sonradan bu sezon 1.kaleci olucaksın vs vs denildiği için takımda kaldı.Bunu bildiğim için ve Beşiktaş'a unutulmaz başarısızlıklar unutulmaz hatalar yaşattığı için.