Ana Menü

#84Hakan Arıkan

Başlatan die-4-u, Haziran 06, 2007, 03:13:12

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

kaleye hakan gecıp hatalı bır gol yerse hakan gecermı o maçta dıyecekler rustu gecsın aklasın kendını
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Utandirmadin bizi Hakan,
guzel kurtarislar yaptin...

Kalede hep sen kal yeter...

Rustuye dayandik sana niye dayanamiyoruz ki...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Hakan çok iyiydi golde de hatası yoktu o kurtarışını yaptı topta sert gelince kötü yere gitti ve..

Ama bravo Hakan hep böyle..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Catak

ben her zaman hakan rüştüden daha ii oldugunu düşüyodum gerçekten öyle 8 0 yenildiğimiz günün ertesinde de bunu demiştim bravo hakan mustafa denizli hala hangi akla hizmetle rüştüyü oynatıyo anlamış değilim...
ÇATAK

CR7

sanırım bugün iyiydi :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Dünkü maçta haknın o parmaklarının ucuyla kurtardığı gol muhteşemdi
Dünkü maçta hatasını göremedim ben çok iyidi Maşşallah nazar değmesin...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Çok iyiydi dün ama şanssız bi gol yedik.

ilhan mansız_melis

Dün çok iyi oynadı golde yapabileceği birşey yoktu ama topları bir türlü kullanamadı ya rakibe attı ya da dışarı inş. düzeltir bu hatasını da
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

Tolgahan_BJK

rüştü oynamasın da...

KeePSaKe

Hakan Arıkan iyi kaleci bana göre daha iyi olucaktır...
Since 1903

[KralKartal]

Sinan Vardar (Takvim): Trabzon Panteri Hakan

Vedat Okyar ve Kazım Kanat'tan sonra İlker Ateş'i de kaybettik. Başımız sağolsun...

Dünkü maça gelince... İlk yarı Beşiktaş defansif bir futbol ortaya koyarken, Türkiye'de hücum futbolunun yaratıcısı Mustafa Denizli'nin maça 3 stoper, 2 ön liberoyla çıkmasını gerçekten çok yadırgadım.

İlk yarıda Beşiktaş'ın tek tehlikesi bile yok Trabzonspor kalesinde. Trabzonspor ise ilk yarıda 4 net gol pozisyonu yakalamasına rağmen Hakan Arıkan'ı aşamadı. Tabii bunda Umut Bulut'un beceriksizliğinin de büyük payı var.

İkinci yarıda Yusuf Şimşek ve İbrahim Kaş'ı oyuna alan Mustafa Denizli, ilk yarı için düşündüklerimizin tam aksine, Yusuf'u da genel koordinatörlüğe getirdi. Beşiktaş çok pozitif bir futbol ortaya koydu. Yusuf topu ayağında tutmaya başlayınca da Beşiktaş savunması dahil tüm oyuncular nefes aldı.

Hastalığından dolayı aldığı serumlar Fabian Ernst'e çok yaramış. Çok iyi mücadele etti ve çok da güzel bir gol attı. Oyunun son dakikaları Beşiktaş için gerçekten çok zor geçti. Sahanın en iyilerinden İsmail Köybaşı'nın asistiyle Bobo şansızlığını kırdı. Bu gol onu da kendine getirecektir.

Futbolda zor maçları iyi oynayarak kazanmak zorunda değilsiniz. Bu tip maçlarda kötü oynama hakkınız var. Nitekim, Beşiktaş, Trabzon'da belki de sezonun en kötü futbollarından birini oynadı. Ama 3 puanı aldığınız zaman her zaman haklısınız.

Tekrar maça dönersek, 90 dakikanın gerçek kahramanı Hakan Arıkan'dı. Herhalde ona bundan sonra Trabzon panteri denir. Trabzonspor'un 4-5 net gol pozisyonunu çıkararak kalitesini gösterdi. Onun yetenekli olduğunu her zaman söylüyordum. Nitekim, kalitesini de gösterdi.

Bu galibiyetin bir başka anlamı daha var. Beşiktaş tribünlerinde yaşanan olaylardan sonra bu zafer camiayı biraz daha kenetlendirecektir. Trabzon'daki galibiyetin anlam kazanması için Fenerbahçe'yi İnönü Stadı'nda yenmek gerekir.

İnşallah, Beşiktaş gelecek hafta derbiyi kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Basri Baykoç (Fanatik): Mucize Adam Hakan Arıkan

Daha 17'nci dakika henüz doluyordu ki, gecenin kahramanı bile desek anlamı yavanlaşacak Hakan Arıkan 2 yüzde yüz pozisyona, set çekmişti. Öyle bir maç seyrettik ki, çok yönlü istatistiklerin tümü değerlendirilirse Guinness Rekorlar Kitabı'na bile girebilir. Hatta hikayesi efsaneleşmiş Johnson'un golüyle Fenerbahçe'nin kazandığı derbiyi dahi rahatlıkla sollayabilir.  İbrahim Toraman'ı da stoperlerin arasına sokmuştu Denizli, Wolfsburg hezimeti sonrası yoğun savunma odaklı bir yerleşim seçmişti. Ama bu kez gerçekten düzenin adı yoktu. 4 buçuk kişilik savunma, 4 buçuk kişilik bir orta alan zaman zaman birbirlerini de bozarak karmakarışık bir boğuşmanın içinde kaldı. Beşiktaş'a maç kazandıran, bu yerleşim ve taktik anlayış değildi. 3 stoperli defansın kestiği sayısız top vardı. Ama defansın kestiği kadar Hakan'dan mucizevi uzanışlar geldi. İki tanesi sekse Denizli'nin demodeliği bugün manşetlerdeydi. Beşiktaş maç içi istatistikleri ile kazanan bir takım sıfatını hiç haketmedi. Maç boyu, gerek savunmasından çıkardığı, gerekse kazandığı topların neredeyse hepsini maksimum ikinci pasta rakibe verdi. Özellikle ilk yarıdaki görüntüsüyle 70'li yılların sonundaki Türk Milli Takımı'nı andırdı. Trabzonspor nereden geldiği belli olmayan bir Ernst vuruşuyla şoke oldu adeta. Ancak maçın bütününe ait tek bir cümle gerekirse Umut bağlanmış, Hakan Arıkan okunmuştu sanki.

Güven Taner (Star): İnanılmaz Hakan İnanılmaz Puanlar

Şampiyon Beşiktaş ne olduğunu anlamadan ilk 6 haftada liderin 12 puan gerisine düşüverdi! Girdiği şoktan çıkmak için iyi futbol oynaması ve iyi sonuçlar elde etmesi gerekti. İlki olmadan ikincisi gerçekleşti. Beş haftada 15 puan topladı!

Trabzon'u ve gelecek maçta Fenerbahçe'yi yenmesi onu ligin şampiyonluk iddiasının içine atardı... Tersi de vardı. Beşiktaş iki maçını da yitirirse bu kez zirvenin 13 puan gerisine düşerdi ki hayalleri bile biterdi!

Böyle bir durumda olan takım, umudun içini doldurmanın ya da tükenip gitmemenin çabasını harcamaz mı?

Beşiktaş harcayamadı!

Önce zannettik ki kontrollü oynayacak, büyük amacını riske atmayacaktı. Ama hayır, kontrol falan değildi yapılan. Sanki bitkindiler, inançsız, güvensiz, tükeniktiler. Ayakları gitmiyordu! Yaptıkları koşular amaçsız, gereken hızda olmayan boş koşulardı! İçlerinde bir tek, hafta içinde hasta olan Ernst'in özrü vardı. Ötekilerin son maçı dört gün öncesinde kalmıştı. Beşiktaş ilk yarıda çerçeveye gitmeyen tek şut attı! Trabzon'un üç gol pozisyonu 8 şutu vardı! Kaleci Hakan 5 dakika arayla 2 golü çıkardı!

Denizli 2. yarıya verimleri sıfır Uğur ve Tabata'nın yerine İ.Kaş ile Yusuf'u alınca sürünen Beşiktaş ayağa kalktı. Savunması da hücumu da Trabzon ile dengelendi. Ernst'in çerçeveye gönderdiği ilk Beşiktaş şutu gol getirdi! Maçın soluksuzluğunu bu gol ortadan kaldırdı. Tempo ve heyecan tırmanarak arttı. Aynı oyun kalitesi biraz yüksek tempoda sergilendi. Beşiktaş ikinci yarıda bulanık suda balık avlamayı bırakıp berrak suda görünen balığa olta atmaya başladı ama artan tempo içinde savunma sıkıntıları aynı oranda sürdü. Bu süreçte en büyük şansı ilk yarıdakinden daha çok pozisyonda gol izni vermeyen kalecisi Hakan'dı. Şaka maka, altıda 6 yaptı Beşiktaş!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Bu adam beğenilmiyor ya yuh diyorum
kardeşim bir kaleci sürekli oynamadan nasıl kaleci olsun
adam ancak rüştü sakatlandığında oynayabiliyor
her maçta da iyi oynuyor bence
örnek manchester maçı,örnek dünkü maç,wolfs maçında da hatasızdı bence o maçta topu tutmak,kontrol etmek bi mesele zaten o yağmurda
neyse umarım kalede hep o kalır.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

aferin hakan

son haftalarda sürekli iyi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren