Ana Menü

Samiyende rezalet

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2007, 21:54:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Hafta başında alkış konusu ile gündeme girdi derbi. Ardından alkışlama gibi bir şeyin olmayacağını belirtti G.Saraylı yöneticiler. F.Bahçe ligin bitimine iki hafta kala ilan ettiği şampiyonluğu ile Ali Sami Yen zeminine çıktı ve olaylar o anda başladı. Polisin maç öncesi F.Bahçeli taraftarların G.Saraylıların olduğu bölüme attığı cisimleri engelleyememesi, sarı-kırmızılıların buna tepkisi ve polisin taraftarlara karşı benimsediği tutum. Öyle bir hal aldı ki maç öncesinde savaş alanına dönen G.Saray tribünleri polisin biber gazı kullanmasıyla sakinleşmek zorunda kaldı.

Tatil oluyordu ki...

Ardından maç başladı. Her dakikası olaylar içerisinde geçen derbi. F.Bahçe 24. dakikada Lugano, 39. dakikada Edu'nun golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti ama akıllarda yine G.Saray taraftarlarının tepkileri, yönetimlerine olan protestoları vardı. İlk yarı içinde futbolcular arasında sahada oluşan gerginlik de gözlerden kaçmadı. Her ne kadar daha sonra futbolcular sakinleşse de taraftarların heyecanı hiç dinmedi. Sahaya atılan şişeler, meşaleler derbiye darbe vurdu. 56. dakikada Bülent Demirlek maçı durdurdu. Bir süre bekledikten sonra taraftarların sakinleşmesiyle devam dedi. Fakat G.Saray taraftarları meşalelerini yaktı. Meşalalerin ardından Bülent Demirlek soyunma odasına gitti ve maçın temsilcisi ile görüştü. Bülent Demirlek emniyet güçlerinin gerekli önlemleri alması için 15 dakika kadar soyunma odasında bekledi. Ali Sami Yen'de futbol adına hiçbir şeyin olmadığı gecede maç 15 dakikalık bekleyişin ardından Demirlek'in sahaya tekrar dönmesiyle kaldığı yerden devam etti.

Maçın başlamasının ardından taraftarların tepkisi bu sefer olaysız bir şekilde devam etti. Maçta kalan dakikalarda derbi ağır bir tempoda oynanırken 105. dakikada Arda G.Saray adına farkı 1'e indirdi ve derbi 2-1 F.Bahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Valla abi eve yeni geldim görüntüleri falan izlemedim ama olayların öıktığını biliyordum!
Bakalım Federasyon ne yapıcak 3 puanını silmesi lazım bence.

Non Mollare Mai

Az Bile o şeref yoksunu insanlara..
edit

ist.hatirasi/3-4

rezalet mi oncelikle baslıgı deiştirelim:D adamlar yapacakları solediler az bile yaptılar beklentilerin altında gecti...İlk macı islemiştim...ve adamlara yapmadıklarını bırakmadılar....hakeddildi ve azz bile yapıldı!!!!!!!!

İYİ ALKISLADILAR...1 SENE BOYUNCA AGLAYIP SORA EMZİGİ FEDERASYONDAN ALAN FENER...

5 MAC KAPANIR
YÖNETİM İSTİFA !!!

mdc

Maçı izleyen kardeşim tüm olayların bunlar olmadığını söyledi.
Maçın sonuna doğru daha fazla olay çıkmış.
Fakat hiç bir tanesi yok.

Bu da demek oluyor ki ;
Fenerbahçe tribünlerinde küfür ,Galatasaray tribünlerinde olay yok.
Ne varsa Beşiktaş tribünlerinde var ....
HAYATTA BEŞİKTAŞ

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

die-4-u

Ali Sami Yen'de yok yoktu bu gece...
Küfür,90 dakika sahaya yağan yabancı madde,meşale..
En az 5 maç ceza gelmesi lazım bence
Bu sezonu yitiren Gs'ye bi' darbe de gelecek sezon için taraftarlarından geldi diyebilirim.

ugur24

maçta yaşananlar tam bir skandal..galatasaray'ın büyük bir ceza alması gerekli..alkış bekliyodunuz alın size alkış.. ;D

carlito1903

bu maçta yaşananları görünce beşiktaş tribünlerine laf söyleyenleri görmek isterdim adamlar resmen polisleri dövdüler bizim maçlarda en ufak birşeye bile zor kullanan emniyet nedense gayse taraftarını sadece izledi tek kelimeyle yazık

ayrıcada gayselilerin taraftarlıkla uzaktan yakından alakaları olmadığını da öğrenmiş olduk geçen senede bu yönetim bu futbolcular vardı ama hepsi şampiyonluk şarkıları söylüyodu iki kötü sonuçta hemen satıyolar takımlarını işte bunların sevgisi bu kadar takımı değil şampiyonluğu seviyolar sadece bence en az 5 maç ceza almaları lazım

bu taraftar müsvettelerini görünce beşiktaşlılığımla ve beşiktaş tribünlerinin duruşuyla bir kez daha gurur duydum...

die-4-u

Ayrıca belirtmek isterim:
Rıdvan Dilmen en beğendiğim yorumculardan biri her ne kadar bazen taraflı olsa da genelde  objektif bakıyor olaylara..
Bu akşam ise beni hayal kırıklığına uğrattı..
Türkiye'de yaşanan bu ve buna benzer olayları değerlendirirken;Fenerbahçe Stadında kabloların kesilmesini örnek gösterdi,Ali Sami Yen'de yaşananlar için bu akşama bakmak yeterli...
Beşiktaş için ise verdiği örnek ilginç ve bi' o kadar da komikti..
Fb maçındaki ''Emzikleri'' söyledi...Herhalde aklına başka olay gelmediğindendir ::)

melankolizm

Alıntı yapılan: die-4-u - Mayıs 19, 2007, 23:28:29
Ayrıca belirtmek isterim:
Rıdvan Dilmen en beğendiğim yorumculardan biri her ne kadar bazen taraflı olsa da genelde  objektif bakıyor olaylara..
Bu akşam ise beni hayal kırıklığına uğrattı..
Türkiye'de yaşanan bu ve buna benzer olayları değerlendirirken;Fenerbahçe Stadında kabloların kesilmesini örnek gösterdi,Ali Sami Yen'de yaşananlar için bu akşama bakmak yeterli...
Beşiktaş için ise verdiği örnek ilginç ve bi' o kadar da komikti..
Fb maçındaki ''Emzikleri'' söyledi...Herhalde aklına başka olay gelmediğindendir ::)

Abi Bu Adamın Lakabını biliyorsun ŞEYTAN. Saman Altından Su Yürüten bir tip , hiç bir zaman kanım kaynamaz , tarafsız gözüküyor ama tarafın kralını yapıyor. buda benim düşüncem tabi .

Asigo

bence adnan polatın hfta boyunca verdiği demeçler ortamı çok germişti ve böyle şeyler olacağı belliydi. yesinler birbirlerini diycem ama dış basında Türkiye adı kötüye çıkıyor sırf bunlar yüzünden

mdc

Emzikte çok kurnazca düşünülmüş bir eylem.
Ama bu yaşananlar futbol'a gölge düşürecek cinsten....

Tekrar gördük,futbol'a hangi camia'ların leke sürdüklerini.
Tek sen değil fenerbahçe, galatasaray'da ligden çekilsin !
HAYATTA BEŞİKTAŞ

unicorn

Samiyen yanıyor biz neyi bekliyoruz!
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Delirdik

samiyen yanıyor biz neyi bekLiyoruz.

heLaL oLsun gsLiLere..
biz yakıp yıkmadıkta ne oLdu ? parmak işaretLeri gördük, eL koL saLLamaLar gördük!
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!