Ana Menü

Samiyende rezalet

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2007, 21:54:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Alıntı yapılan: bLack - Mayıs 19, 2007, 23:43:11
samiyen yanıyor biz neyi bekLiyoruz.

heLaL oLsun gsLiLere..
biz yakıp yıkmadıkta ne oLdu ? parmak işaretLeri gördük, eL koL saLLamaLar gördük!

seneye adamlar en ii ihtimalle 11. haftada evlerinde oynayacaklar ne helal olsunu taraftarlık mı bu

Delirdik

tepki vermek güzeLdir. sesini dağın arkasına iLetebiLmen güzeLdir.
sen fener maçında sessizce yeniLgiyi kabuLLeniyorsun
adamLar dayanamamış yakmışLar stadı. benim gözümde bir haLt değiLLerdi ama şuan harbi heLaL oLsun diyorum

gerçi dert ettikLeri şey şampiyonLuk, etiket ama ne oLursa oLsun sergiLedikLeri tavır önemLi.

*ne gibi oLayLar oLdu biLemiyorum maçtaydım. okudukLarımLa sınırLı biLgim
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

die-4-u

Liseliyiz diye övünen hatta ahkam kesenler de bu arkadaşlarımız..

carlito1903

neler olmadı ki adamlar polis dövdüler ya varmı ötesi bizim adımız çıkmış onların yaptıklarını biz yapsak ligden ihraç ediliriz
bi ara futbolcular sahada su şişelerine ve koltuk parçalarına çalım atıyorlardı
maç sonunda güvenlik sahaya fener bayrağı diklmesin diye orta yuvarlakta nöbet tutuyomuş(ben hala gülüyorum buna)

CHEm !

Ali Sami Yen önünde arbede

Galatasaraylı bir grup taraftar, Fenerbahçe ile bu akşam oynanacak derbi karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı çevresinde olay çıkardı.

Stat çevresinde toplanan 100'e yakın kişiden oluşan taraftar grubu, slogan atarak yürümeye başladı. Üzerinde sarı-lacivert renkli kıyafetli olan kişi arayan taraftarlar, bir şirket minibüsünün önünü keserek, içeride böyle bir kıyafeti bulunan kişiye saldırmak istediler.

Minibüsü yumruklayan taraftarlar, aynasını kırarken, daha sonra kendilerine hakaret ettiğini savundukları bir kişiyi, Mecidiyeköy metro durağının girişine kadar kovaladılar. Taraftarların taşkınlıkları üzerine motorize emniyet kuvvetleri burada toplanarak, bu kişileri engellemek için önlem aldı. Emniyet güçleri, olay çıkaran taraftarları stat çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.

-GALATASARAY TARAFTARINDAN KÜFÜR-

Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasından yaklaşık 2,5 saat öncesinde stat içinde az sayıda bulunan Fenerbahçe taraftarına yönelik küfür etti. Fenerbahçe taraftarları ise buna sadece, ''Şampiyon Fener'' diye karşılık vermekle yetindi

AA
Allah kitap Beşiktaş

keskinli

sportif acidan bizim cektiklerimiz,bunlarin basina gelseydi herhalde cinayet cikardi.
al birini vur ötekine
2 mac cezayla kapanir bu is.
birisinide izmirde oynarlar,bi macta seyircisiz oynanir olay unutulur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Timurlenk

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ugur24

telegol başladı..maç öncesinde , sırasında ve sonrasında inanılmaz olaylar olmuş..izlemek isteyenler buyursun.. ;)

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 20, 2007, 01:04:41
telegol başladı..maç öncesinde , sırasında ve sonrasında inanılmaz olaylar olmuş..izlemek isteyenler buyursun.. ;)
Eyvallah Ugur telegol daha ayrıntılı bir biçimde göstericektir!

golasso

galatasaray taraftarlarının çoğu uefa kupası alındıktan sonra galatasaraylı olmuştur.ondan böyle vefasızlar bence.
gayse den adam olmaz kardeşim.yemek yemeğe gittik maçı izleyelim diye.böyle maç olmaz olsun.ayıp be!!!

ugur24

sami yen'de yakılan meşalelere imrendim..bize ligin son maçında bir meşale yakmayı çok görenlere yazıklar olsun..

carlito1903

bizim yaptıklarımız nedense milletin gözüne batıyo uğur bizim maçlara jandarma birliği çağrılıyo ama sami yende polis dövülüyo olacak işmi

2 dia 2 muerto

Bir dahaki sene bir kaç maç ceza alıcağı kesin Gaysenin!

carsi52

Adamlara helal oLsun valla bizim yapmadığımızı yaptılar ben çok sevindim şahsen yaptıklarına helal olsun ;D zaten fazla cezada vermezler en fazla 2 maç verirler olay unutulur.
Bölünür senin için uykular!