Ana Menü

Samiyende rezalet

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2007, 21:54:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

en az beş maç ceza geleceği söyleniyo..akşam serhat ulueren telegol'de açıklayacak kararı..o öğrenmiştir kesin..

die-4-u

Serhat Ulueren'i hiç sevmesem bile bu tip konulardaki tahminleri doğru çıkıyor..
5 maç verilmesi adil bi' karar olur zaten..

ugur24

daha önce türkiye'de bu kadar fazla saha olayının olduğu bir maç oynanmadı..çıkacak kararı çok merak ediyorum..

Timurlenk

ceza samiyendeki bizim maça denk gelmesinde ne olursa olsun :)

die-4-u

PFDK ve Tahkim Kurulu eyyam yapabilir...
Çok ağır ceza da gelebilir Gs'nin Ali Sami Yen yerine İzmir'de oynaması gibi!!!

carlito1903

valla gayseye ne ceza gelir bilmem ama(bana göre en az 5 maç seyircisiz oynama cezası olmalı) onların yaptıklarını biz yapsak ligden ihraç ediliriz beni en çok şaşırtansa adnan polatın suçu emniyet ve basına atmasıydı yaptığı açıklamalarla taraftarları geren kendisi değil sanki noldu polat saat kaçç

keskinli

bekleyip görecegiz ama ben tarihi ceza beklemiyorum
fenerede tarihi ceza yolda diye basin yayagara kopardi,sonra ne oldu?
mükafatlandirildi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Dem@

tarihi ceza gelmez ama tuncay kornerde iken keşke atılan sular kafasına gelseymiş çok pis küfür etti o yüzden de hakketti

2 dia 2 muerto

Tahkim Kurulu yine ceza da indirime gidicek ama  ben az 10 maç bekliyorum
Saha içi olaylar, Polisler dövüldü , Küfür vb şeyleri eklersek en az 10 maç

2 dia 2 muerto

Gazeteci Hıncal Uluç NTV'de yayınlanan 90 dakika programında "Galatasaray'ın ibreti alem için küme düşürülmesi lazım" dedi.

Uluç örnek olarak İtalyan liginde yaşananları gösterdi ve şunları söyledi. "Juventus küme düşürüldü, Milan eksi 15 ile lige başladı. Bu takımlar İtalya'ya en büyük başarıları kazandırmış kulüpler ama İtalya bu takımlara acımadı. O yüzden federasyonun ibreti alem için Galatasaray'ı küme düşürmesi gerek" dedi.

FEDERASYON EYYAM FEDERASYONU

Federasyon içinde sert açıklamalar yapan Uluç "federasyonun maçlarda çıkan olayları artık kontrol edemediğini savundu ve "bu eyyam federasyonudur " dedi.

carlito1903

90 dakika süperdi bugün gerçekten bu ülkede adam gibi futbolun konuşulduğu bi kaç programdan biri zaten hıncal uluçta gerçekleri hiç korkmadan çekinmeden söyledi bugün
küme düşürme falan olmaz ama ii bi ceza şart

SATUKBLADE

bence galatasaray takımı taraftarı çok doğru bi iş yapmıştır

burdan kendilerini tebrik ediyorum

2 dia 2 muerto

Satuk Abi tam anlamıyla bir olay yapsalar kabul edicem ama sahaya pet şişe atmakla kime zarar vermeye çalıştılar ki !

SATUKBLADE

takıma zarar verdiler

kendilerinin başkan olduğunu ispatlamaya çalıştılar

sahada zarar 4,5 milyon euro
koltuk zarar 20000 ytl diye biliyorum

buyur ? maddi sıkıntı içindeki bi takıma bu yapılıyor taraftar tarafından neden?

gazetelerde boy boy istemiyoruz başkan seni diye manifestolar yayınlandı

ama adam hala başkan artık başkanın kim olduğunu ispatlamaya çalıştılar

veee çok doğru yaptılar tebrikler

NoPasaran

Bugün hürriyet 13 trilyon diyordu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net