Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Nisan 29, 2014, 01:45:41
ve sıra geldi ihsan abiyle olan maça.. bu deplasmandan galip gelebileceğimi pek sanmıyorum.. şansımın düşme ihtimali fazla bu maçta..

yenilsemde keyifli bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.. çetin olacaktır..

ihsan abi gerekiyorsa yen sorun değil ama yeterki hiç bi oyuncumu sakatlama yada kart gördütme ;D ;D

düşündüğüm gibi yenilmişim.. ve yine düşündüğüm gibi çetin ve keyifli bir maç olmuş 3-2 :)))

tebrik ederim ihsan abi hem kazandığın hemde istediğim gibi hiçbir oyuncumu kayıp verdirtmediğin için :D :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

2-0 almışız güzel gidiyoruz ..

Sessiz ve derinden ilerliyoruz, puan kayıplarını beklemedeyiz.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

hepimizden önce en derinden en sinsice giden DaVinci var.. :D hiçbirimiz bunu gözönüne almıyo ama şampiyon olma ihtimali az değil.. harika başladı ve öylede gidiyor :D önünü kesmek lazım yollarına taş koymak lazım ;D ;D ;D

unutmam gereken..

El Maestro

Hücum hattı korku salıyor yapacak bişey yok.  :D

Bidahaki maçta Mourinho-Ziya Doğan karışımı taktikle çıkacam DaVinci'ye karşı yoksa her türlü yediğinin fazlasını atıyor.  ;D

El Maestro

Türk futbolunun çok şeyler beklediği, genç yeteneğimiz Salih Uçan'ı 11 m'ye satılığa çıkardım, pazarlık mevcuttur.  :D

beckyZWICKY

şuanda tek stratejim Neymar'ın yanına kaliteli bir santrafor yerleştirmek...

Neymarın yükünü azaltmak ve gelecek o ismin takıma vereceği katkıyla birlikte Neymarında performansının artacağını düşünüyorum ;D

İleri Uçta Neymar ve Kaliteli bir Forvet, Arkalarında gol bölgesine destekçi olarak; Bale ve Götze ile gol yollarında etkinliğimizi maximum düzeye çekmeye çalışacağız..

bunun için bu geceden itibaren tüm finansal kaynaklarımızı kullanmak için MUHASEBEYE AHAHAHA talimat verildi bizzat başkan tarafından ;D ;D

ek gelir olarakta Sponsor arayışlarına girmiş bulunmaktayız.. yakın bir zamanda planları hayata geçireceğimizi düşünüyoruz ve umuyoruz ;D ;D

unutmam gereken..

CR7

Alıntı yapılan: El Maestro - Nisan 30, 2014, 02:11:11
Türk futbolunun çok şeyler beklediği, genç yeteneğimiz Salih Uçan'ı 11 m'ye satılığa çıkardım, pazarlık mevcuttur.  :D

Ocampos veya jeseyi al salih benim olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Nisan 30, 2014, 01:57:51
hepimizden önce en derinden en sinsice giden DaVinci var.. :D hiçbirimiz bunu gözönüne almıyo ama şampiyon olma ihtimali az değil.. harika başladı ve öylede gidiyor :D önünü kesmek lazım yollarına taş koymak lazım ;D ;D ;D

Höst ağır ol bakıyım ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Alıntı yapılan: CR7 - Nisan 30, 2014, 02:36:16
Alıntı yapılan: El Maestro - Nisan 30, 2014, 02:11:11

Ocampos veya jeseyi al salih benim olsun

Açıkcası amacım Pogbayı almak Yiğit, az bi miktar eksiğim var o yüzden direk nakit lazım.  :) illa Salihi isterim dersen inerim fiyatta ama ?

CR7

Adam satmam lazım param yok :/

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: RCA - Nisan 30, 2014, 01:34:59
3-0 melise yenilmişim. Umarım özel antreman almıştır melis ve öyle yenilmişimdir. Yoksa takım kızdırdı beni

Yok özel antreman kullanmadım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Sercan sana karsi ozel antreman kullandim, yenilseydim ust siralardan kopardim riske etmedim, birde taktik degistigim icin ozel antr kullandim, aksi halde bu sonuca bakarsam sen yenermissin, kullanmam isabet olmus, dusundugum gibi.

Takimin hucum olarak iyi oynuyor cidden, sampiyon olur olmazsin ama dar kadro ile basarili bir is cikartiyorsun..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Maestro

10 m euro karşılığında oyuncumuz Salih Uçan'ı Kutahyaspor'a sattığımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz ..  :)

Hayırlı olsun Yiğit .

El Maestro

Pogba'yı renklerimize bağladık .  :)

1 Bölgesi daha güçlenmiş oldu takımın.