Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

şu turnuvaya dahil olamamak üzücü.

gereksiz bir erteleme yaşandığı için yerimize başkaları oynuyor :)
Koca hestiy aya bedenem ?

beckyZWICKY

yok ihsan abi bende özel ant. almıştım.. keza söylemiştim zaten.. rakip aldıgında alacağım sadece diye.. şartları eşitledik yine ama bu haktan olduk boş yere :D olsun ama yinede beklediğim gibi güzel maç olmuş.. takıma mutlaka 2 tane kaliteli oyuncu ihtiyacını görüyordum bu maçta teyit oldu bana.. ikinci yarıda 1-2 transferle birlikte takım biraz rayına oturacaktır umarım.. pamuk ipliğinde gidişatım var.. her an kopmaya müsait.. görünüşe aldanmamak lazım :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Becky'den 4 yemişiz. Bu akşam Ere'yle karşılaşacağız, özel antrenman kullanmış o da.

Bu sezon istikrarsızlığım devam ediyor. Gerçi bende bunun sorumlusuyum, 4-3-3, 4-4-2 vs. bir çok taktik denedim. Farklı kazandığım iki maçta da (ikiside 4-1) 4-4-2 oynamıştım.

eRe

benim için bu sezonun en değerli maçlarından biri o yüzden.yenersem ilk 5 ihtimalim artacak ama kaybedersem çok uzaklaşıcam.o yüzden feda ettim antrenmanı umarım olumlu sonuç alırım.
keşke dün ihsan abiyi yenseydimde hiç gerek olmasaydı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Yenersin herhalde. İlk 11'den Armero, Dzagoev ve Sow oynayamayacak. Özel antrenmanda almayacağım. :)

Bu arada Sow'a takas tekliflerine açığım, orta saha arıyorum.

eRe

bende de correa lucho gonzales j.alba gibi takımın en golcü isimleri yok bugün o yüzden denk geçer diye tahmin ediyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

Bende BZ sk ile oynayacağım buyuk ihtimalle yenilirim. 4 AS oyuncum cezalı draxler,bender,eriksen,bruma. Kadro kuramadıığım için ucuz transfer listesinden oyuncular aldım.

Yenmemiz lazım farkındayım ama işimiz zor.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Kutahyasporu deplasmanda yenerek düşme hattından bir nebze uzaklaştık ;D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Melis'i evimizde 2-0 yenmişiz .. Üstümdeki 2 takımınde puan kaybetmesiyle zirve yarışında bende varım dedim.  :D

İlk maçında ilk golünü atan Pogba kardeşimide kutluyorum.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

evet dediğim gibi bi kaç gün önce.. önümdeki 5 zorlu maçta tökezlerim diye.. fikstür avantajıyla iyi başladık iyi gittik.. şimdi sıkıntı diye..

ve bu 5 maçın 3 ünü oynadım.. 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldım.. puan kayıplarım oldu 3 maçtada ve rakiplerin puanları cok yaklaştı ve bu benim için hiçte iyi değil ;D

herşeye rağmen mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.. umarım mutlu sona ulaşırız.. takıma hayati önem arz eden bir santrafor transferiyle takımda cok şey değişebilir..  Neymar - Bale - Götze ve yeni gelecek olan santrafor ile hucumda cok etkili bir takım olabiliriz.. bunu ligin ikinci yarısında yapabileceğim sanırım.. transfer listesine koydugum oyuncu satılmassa... Umutlarımız ligin ikinci yarısından :))))

unutmam gereken..

RCA

James rodriguezi alarak orta sahamizi her zamanki gibi yildizlar karmasi yaptik.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Istedigim sonuclari alamiyorum ama o da ayri.

That's me.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

3 maç oynadım 1yenilgi 2 beraberlik dedim ama yanlış demişim..

düzeltiyorum;

o en önemli 5 maçın 4 ünü oynadım; 1 mağlubiyet 1 galibiyet 2 beraberlik aldım..

yarın gece bu 5 maçın sonuncuna çıkacağız Maestro ile.. buda cok süper maç olacaktır..

deplasmanda olacağım.. beraberlikte kötü sonuç olmaz..

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net