Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

3-1 yenmişiz evimizde Kutahyasporu ..

Aslında takım istediğim düzeyde, ancak kadro derinliğim hiç yok ve bu bana sıkıntı yaşatıyor 1-2 tane sağlam oyuncum olsa çok güzel olacakta para yok malesef .  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

deli olucam ya.. her hafta sakat-cezalı oyuncu kurban veriyorum ya.. zaten kadrom daracık..  yine kayıp verdik.. ama yerine kadroya koyacak yedek oyuncularımda yok.. bölge resmen bomboş kaldı.. mecburen taktik değiştirdim..

3-3-4 taktiği yaptım 11 tane oyuncuyla maça çıkabilmek için.. ama bunda bile çoğunun formu yorgunluğu sarı ışık yanıyo %50 ve %60'larda.. lige güzel başladık güzelde gidiyoruz ama talihsizlikler diz boyu her hafta resmen.. bakalım bu gece ki maç nasıl olcak böyle saçma sapan şeyler varken...
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

1-3 kazanmışım deplasmanda her kötü şeylere rağmen..

ama yine yaa yineee yaaaaa.. deli olcam lan deli olcam yeter be. bu maçtada 1 oyuncum sakatlanmış 1 oyuncum cezalı duruma düşmüş yeter beeee.. sahaya cıkaracak 11 tane oyuncum kalmadı ya.. yedeğim olsun maçta biri sakatlanırsa girsin diye falan gözüm yok.. yedekte istemiyom ama 11 tane oyuncu cıkarabileyim maçlara artık yeter ya

unutmam gereken..

eRe

kadromda ki sakat ve cezalılardan dolayı önümüzdeki maç sahaya 10 kişi çıkacam sanırım :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

5-0 kazanmışım patlama yapmışız .

5 maç cezası olan oyuncumun cezasıda bitti rahatladım bi nebzede olsa ..

beckyZWICKY

her maç mecburiyetten sakat ve cezalı oyuncular yüzünden ve buda yetmiyomuş geriye bir avuç kadar kalan topçuların yarısıda yorgunluk form seviyesi sarı ışıkta yarı yarıya inmiş.. mecburiyetten bu gecede saçma sapan bi sistemle sahada yerimizi alacağız.. 3-5-2 kontra atak oynayacağız.. bakalım buna rağmen yine yenilmemeyi başarabilecekmiyiz.. her türlü zorluğa rağmen ligde üst sırada yer aldığı için takımımla gurur duyuyom valla ;D ;D

lig başmadan önce böylesi sıkıntılar yaşayacağımı tahmin etmiyordum fakat lig başlamadan öncede istikrarlı şekilde minumum düzeyde puan kaybı yaşayacağımıda düşünmüyodum :D

takımıma oranla daha kaliteli takımlar mevcut.. ve kendi çapımda çektiğim takım içi zorluklar ve problemlerde var.. buna rağmen ligde lider konumda takım şuan için.. Acaba bazı(yada bi çok) arkadaşımız pek önemsemiyor bu oyunu ligi galiba?? :))))

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Ben dediğim gibi pek ısınamadım bu defa. Sonuçlara bakıp kadroyu ayarlıyorum o kadar.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

neden? ilk haftalarda istenilen sonuçlar alınamadı ve buna bağlı olarakta oyunda bi soğuma oldu? bu mu yani? lig başlamadan önce hevesli, bi kaç maç geçtikten sonrada iplemiyorum moduna girmek neden? e böyle olunacaksa niye başladık ki diye kendimize sormamız gerekiyor eğer böyleyse..

unutmam gereken..

ERHUN

Bende aynı şekildeyim. Bu turnuva nedense öncekiler kadar zaman harcatmıyor. Günde 1 defa girip skora bakıp kadroda eksik varsa düzenleyip çıkıyorum. Futbolcu-alıp satma işlerine hiç bulaşasım yok. Farklı takım kurmak için pek tercih etmediğim futbolcuları aldım ama kadro içime sinmedi. Ben kendi adıma yazayım bu durumun sıralamayla alakası yok, 3.cüyüm şuan. Bundan önceki turnuvalarda da aşağı yukarı sıralamadaki yerim bu oluyordu.

Bu arada Smalling hâlâ satılmamış, sahibinden satılık tüm maçlarda kullanılmış 22m€'ya Smalling var.

beckyZWICKY

ya abi zaten lige buruk başladık diyebiliriz.. katılım eksiklerinden dolayı.. öyle yada böyle başladık sonucta ama.. katılabilen olarak bizde iplemiyorum modunda olursak ne anlamı kaldı ki bu lige başlamamızın demek istediğim bu..  bende bütün gün calısıyorum akşam geç saatlerde aktif oluyorum bu süredede kadromu sistemi falan ayarlıyorum vs.. toplasan oyundaki herşeyi 10-15 dakkada hallediyorum bakıyorum vs.. keza zaten oyuna defalarca girmeye gerek yokki.. maç kadrosu kur sistemi belirle yada aynı bırak ve maç saatini beklet takıma.. defalarca girmemizin ztn katkısı olmaz oyuna..  benim demek istediğim zevk alamama konusu.. yani kadro kurmak için kadro kurmak öylesine.. maç için..

Smalling konusuna gelicek olursakta; geçmiş mesajlardada demiştim hacım o para biraz fazla sanki ;D ;D

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Nisan 29, 2014, 00:18:05
neden? ilk haftalarda istenilen sonuçlar alınamadı ve buna bağlı olarakta oyunda bi soğuma oldu? bu mu yani? lig başlamadan önce hevesli, bi kaç maç geçtikten sonrada iplemiyorum moduna girmek neden? e böyle olunacaksa niye başladık ki diye kendimize sormamız gerekiyor eğer böyleyse..

Dediklerinin hiçbiri değil abi. İstediğim sonuçları alsam ne almasam ne. Daha kadrolar kurulduktan sonra ama lig başlamadan konuşmuştuk Yiğit abi ile. O zaman da söyledim, kendisi biliyor.

Neden böyle oldu bilmiyorum. Keşke boşuna bekletmeseydim sizi diyorum.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Böyle konuşunca bir bakayım dedim ne oluyor ne bitiyor. Makedon arkadaş ligi bırakmış galiba, futbolcularını değerine satışa koymuş. İlgilenen varsa duyurulur.

CR7

valla ben de kadroyu kurduğumda hevesliydim ama lige katılım böyle olunca ben de pek zevk almadım açıkçası.

keşke alternatif bir lig kurulsaydı da herkes girseydi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

belki şuan ki durum olur diye, bu ihtimal gerçek olmasın diye; bunun önerisini sunmuştum rica etmiştim.. ama kabul görmedi ne yazıkki..

ya o değilde varya hepberaber bi lig yapalım dedik onuda elimize yüzümüze bulaştırdık heee :))))

işin kötü tarafı yapacak birşeyimiz yok artık şuan.. mecburen bu lig bitecek.. ve benim demek istediğim mecbur kaldığımız bu ligde azda olsa elimizden geldiğince keyif almaya bakalım, geçen ligler gibi geyikler döndürelim az bile olsa.. :/

unutmam gereken..

El Maestro

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Nisan 29, 2014, 00:15:35
Ben dediğim gibi pek ısınamadım bu defa. Sonuçlara bakıp kadroyu ayarlıyorum o kadar.

Bende böyle yapıyorum Melis başka ne yapılıyorki.  :D