Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolgahan_BJK

Alıntı yapılan: djinonu - Haziran 14, 2009, 03:24:42
Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Haziran 13, 2009, 21:54:28

Ama kabahat yine bizde. Sen rüştüyü, mustafa denizliyi takıma sokarsan ve kabullenirsen, bugün mehmet topuz yukarıda dediğim gibi düşünür, zaten Beşiktaş çantada kekliktir. Rüştyü fenerli diye almazsın, denizliyi takıma sokmazsın vs vs, bi şeklin olur tamam mı... o zaman da bi topçu fenere gs'ye falan giderken "şu attığım imzayla Beşiktaş kapısı bana sonsuza kadar kapanıyo" DER VE ONA GÖRE DAVRANIR....!

kardesim
DÜNYA ALEM BILIRKI SENIN VERDIGIN BU ÖRNEK YANLIS...
Rüstü Besiktasli...!Kaza gecirdikten sonra biz almadik dedik bunda is yok...ve simdi zaten biz fenere ömründe vurulan tekmeyi vurmu$uz...cünki GFByi GFB yapan adami renklerimize katmisiz..onun fbli olmasi kimseyi ilgilendirmiyor
Denizliyide herkes BESIKTASLI olarak biliyor
Zamaninda futbolcuyken besiktasta oynamadiysa bu DEnizlinin sucumudur yada öbür iki renkli takimi sampiyon yaptiysa adamin kabahati ney???yönetimler ADAM olaydida getirselerdi...bosverin
;)
ve gelelim bir noktaya daha

BU SENE SEN SAMPIYONLUK SEVINCI YA$ADIYSAN 70% RÜSTÜ VE DENIZLININ TECRÜBESI SAHAYESINDE YASADIN !!! ;)

öbür degindigin konulara 100%de100% katiliyorum
birak kani bozuklarla isimiz olmaz TOPuz NAGMUSUNU KENDISI KIRLETTI t.er gibi ama Taksaydi Dogru yolu secerdi...konusmaya degmez ama adam olmadigi isminden belli TOPuz... ;)

Sen yanlıştasın birader ;)

rüştüyü alıp fenere çalım atmış olunmaz. nobre aynı şekilde... BU MİDESİZLİKTİR...

düşmanın üzülsün diye, adamın karısını elinden alıp kendine eş yapıyosun. Adam karısından sıkılmış zaten, yoksa bırakmaz sana... Sen sonra düşmanının bilmemkaç kere aynı yatakta yattığı kadını alıp bu bnim namusum diye övünüyosun... Böyle kamillik olur mu ??

Haa bi de diyosun ki, "ama o kadın daha kızken benle çıkmak istemişti bi kaç kesişmiştik ama ben istememiştim"...

eeee sonra nooldu peki ?

"abi ben istemeyince kız da naapsın fenere gitti, herşeyini ona verdi, 13 yıl..."

OLAY BUDUR KARDEŞİM. BUNUN SANA GÖRESİ BANA GÖRESİ BİLE YOK ASLINDA DA... burda kelimeler anlatmaya yetmiyo...

djinonu

Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Haziran 14, 2009, 12:06:40
Alıntı yapılan: djinonu - Haziran 14, 2009, 03:24:42
Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Haziran 13, 2009, 21:54:28

Ama kabahat yine bizde. Sen rüştüyü, mustafa denizliyi takıma sokarsan ve kabullenirsen, bugün mehmet topuz yukarıda dediğim gibi düşünür, zaten Beşiktaş çantada kekliktir. Rüştyü fenerli diye almazsın, denizliyi takıma sokmazsın vs vs, bi şeklin olur tamam mı... o zaman da bi topçu fenere gs'ye falan giderken "şu attığım imzayla Beşiktaş kapısı bana sonsuza kadar kapanıyo" DER VE ONA GÖRE DAVRANIR....!

kardesim
DÜNYA ALEM BILIRKI SENIN VERDIGIN BU ÖRNEK YANLIS...
Rüstü Besiktasli...!Kaza gecirdikten sonra biz almadik dedik bunda is yok...ve simdi zaten biz fenere ömründe vurulan tekmeyi vurmu$uz...cünki GFByi GFB yapan adami renklerimize katmisiz..onun fbli olmasi kimseyi ilgilendirmiyor
Denizliyide herkes BESIKTASLI olarak biliyor
Zamaninda futbolcuyken besiktasta oynamadiysa bu DEnizlinin sucumudur yada öbür iki renkli takimi sampiyon yaptiysa adamin kabahati ney???yönetimler ADAM olaydida getirselerdi...bosverin
;)
ve gelelim bir noktaya daha

BU SENE SEN SAMPIYONLUK SEVINCI YA$ADIYSAN 70% RÜSTÜ VE DENIZLININ TECRÜBESI SAHAYESINDE YASADIN !!! ;)

öbür degindigin konulara 100%de100% katiliyorum
birak kani bozuklarla isimiz olmaz TOPuz NAGMUSUNU KENDISI KIRLETTI t.er gibi ama Taksaydi Dogru yolu secerdi...konusmaya degmez ama adam olmadigi isminden belli TOPuz... ;)

Sen yanlıştasın birader ;)

rüştüyü alıp fenere çalım atmış olunmaz. nobre aynı şekilde... BU MİDESİZLİKTİR...

düşmanın üzülsün diye, adamın karısını elinden alıp kendine eş yapıyosun. Adam karısından sıkılmış zaten, yoksa bırakmaz sana... Sen sonra düşmanının bilmemkaç kere aynı yatakta yattığı kadını alıp bu bnim namusum diye övünüyosun... Böyle kamillik olur mu ??

Haa bi de diyosun ki, "ama o kadın daha kızken benle çıkmak istemişti bi kaç kesişmiştik ama ben istememiştim"...

eeee sonra nooldu peki ?

"abi ben istemeyince kız da naapsın fenere gitti, herşeyini ona verdi, 13 yıl..."

OLAY BUDUR KARDEŞİM. BUNUN SANA GÖRESİ BANA GÖRESİ BİLE YOK ASLINDA DA... burda kelimeler anlatmaya yetmiyo...

bak cok haklisin
AMA SPOR DÜNYASINDA BU KITABA GÖRE YASIYORLAR... yani bazi gözünü bjkde acmis futbolcular zaten yamuk yapmaz...
rüstü daha fazla paraya geldi besiktasa onu bizde biliyoruz yani yarin rüstüye bizim verdigimizden daha fazla para veren bir yer gelsin oda gider yani gözünü actigi feneri satarsa besiktasi bastan satar...olay budur ben besiktasli dedim evet verdigin örnekte dogru ama suda vardirki benim gözümden kacmadi tüm ezik derbilerinde rüstünün korudugu kalede nasil ucuz adi goller yendi HEPINIZ iyi bilirsiniz...bilmiyorum bunda kasit varmiydi ama bana yenilmeyecek goller yedigini ben cok iyi gördüm...
ama denizli hocamizda baska konu...neyse iste olayi büyütmeye gerek yok kardes
bu futbol dünya kitabinda ILK MADDE
I. PARAYI VEREN DÜDÜGÜ CALAR...ve GEREKIRSE ULU ORTA NAGMUSUNA BILE KÜFÜR ETTIREBILECEK DURUMDA OLMAN LAGZIM...
tmer gibi...adam düsünsenize karisina küfür etmemeleri icin ilhan mansizin yaninda gezdirtip küfür etmelerini engelliyor...

Büyükmustafa

Bu Aziz Yıldırım'ın bu seneki aldıkları kupa saplarını unutturmak,prestij kazanmak için yaptığı bir transferdir.Beşiktaş hiçbir şey kaybetmedi Mehmet Topuz şampiyon yapmadı bizi ama Mehmet çok ama çok ayıp etti...Umarım Beşiktaş-fener maçında ciddi bir hata yaparda futbol hayatı biter...

Cem Goren

ılk maçında ayagın kopar ıns. azız tum topları kadıkoye beklıyormus pazartesı 11de imza torenıne
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Dedik dimi güvenemiyoruz diye ama biz suçlu olduk demedik laf bırakmadılar ama lın size topuz

Mehmet fenerin topuzu bizim oldu

Onun da Beşiktaşlılığı'nı gördük ya Tümer'e haksızlık etmişim Tümer'e yapılanlar ona da yapılmazsa yazıklar olsun...

Eğer o şapkayı giyerse de benden küfürler devam edecek

İlk maçında ayağı kırılır inşallah
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

imaYılın transferi Mehmet Topuz, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzanın ardından, soluğu baba ocağı Kayseri'de aldı.

HÜRRİYET'in haberine göre Topuz, saat 14.30 sıralarında günlerin yorgunluğu nedeniyle ilk kez rahat bir uyku uyuduğunu ve o nedenle geç kahvaltı yaptığı restauranttan çıkarken "Fenerbahçe gerçekten büyük kulüpmüş. Yeni kulübün tesisleri beri çok etkiledi" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'ndeki imza töreninin ardından THY'nin tarifeli uçağıyla dün gece yanında eniştesi, Kayserispor ve Trabzonsporlu eski orta saha oyuncusu Hakkı Daş ile birlikte Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, Talas ilçesinde Alidağı eteklerindeki villasında geceyi ailesiyle geçirdi.

Burada bir açıklama yapan Fenerbahçeli Mehmet Topuz, "Benim konuşmam ve röportaj yapmam yasak. Yarın, İstanbul'da kulübümün düzenleyeceği törene katılarak, sarı lacivertli taraftarla buluşacağım. O nedenle konuşmak istemiyorum"dedi.

Kendisini tanıyan ve kutlayan Kayserililer'le hatıra fotoğrafı çektiren Topuz, hayranlarına "Fenerbahçe Kulübü gerçekten büyük kulüpmüş. Tesisler ve gördüğüm ilgi beni çok mutlu etti." şeklinde konuştu.

Mehmet Topuz, "Haftalardan beri ilk kez huzurlu, rahat ve deliksiz bir uyku uyudum. Eşyalarımı toplayıp, yarın İstanbul'a gideceğim" dedi.

Mehmet Topuz daha sonra eniştesiyle birlikte, jipiyle uzaklaştı.

Alın size Beşiktaş'lı Mehmet Topuz !!!
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/6255/128421.jpg[/img]

[KralKartal]

FB tv yi acabilen IZLEYEN olursa hemen acsin lutfen buraya canli yaziniz tOpuz denen dengesizin konusmalarini ve ortamda neler olup bittigini

yada netten izleyiniz, ben acamiyorumda...

www.fbtvonline.com
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Cem Goren

seref yoksunu bıde canlı yayına cıkarıyorlar allah belanı versin
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Bilmiyorum 11.30 da canli yayin yapacak FB TV, topuz saracoglunda...

Genc FB Antu.com hepsi orda... bakalim neler olacak,

izleyenler olursa canli canli aktarin lutfen

ilhan mansız_melis

Allah'ın ezikleri hala gidebilmişler törene geri zekalılar

Bircan*

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 15, 2009, 11:34:38
Bilmiyorum 11.30 da canli yayin yapacak FB TV, topuz saracoglunda...

Genc FB Antu.com hepsi orda... bakalim neler olacak,

izleyenler olursa canli canli aktarin lutfen
açtım ezikliklerini izlicem TOPuz yine ne TOPluklar yapıcak bakıcam ama yok şimdilik febe tvde :S
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

[KralKartal]

[KralKartal]

Flas gelisme, Ve Topuz Galatasaraya imza atti, aslinda Galatasarayliymis fln :)