Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Beklenen toplantı sonra erdi, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Topuz`a ``Ben Fenerbahçe ile anlaştım, seneye sarı lacivertli formayı giyeceksin`` dedi. Bunun üzerine Topuz`un cevabı sert oldu, Topuz ``ben açıklamamı yaptım, Ben Beşiktaş`lıyım ve seneye Beşiktaş`ta oynayacağım, sizde lütfen bu konuda ısrarcı olmayın ve Beşiktaş ile bonservisim konusunda anlaşın`` cevabını verdi. Yapılan baskılara aldırmayan Mehmet Topuz Kayserisporlu yöneticilere Fenerbahçe formasını giymeyeceğini bildirerek toplantıdan ayrıldı.

Bunun üzerine mehmet Topuz`un ve Metin Korkmaz`ın basın toplantısı yapacağı bildirildi..

doğruysa bu haber Allah'ına kurban Mehmet'im :alkis :bjk
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

Gazeteoku'nun haberi..
Bakın başta her şey normal gibi..:

Transferi yılan hikayesine dönen Topuz, Kayseri'de kentin ileri gelenleriyle görüştü. Kayseri, Topuz'a bakın ne söyledi;
Mehmet Topuz'un yılan hikayesine dönen transferinde son perde! Topuz Kayseri'de camia ve şehrin ileri gelenleri ile toplandı, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi. Kendisine F.Bahçe kapısı gösterildi ve Aziz Yıldırım'la görüşmesi istendi. Topuz'un yanıtı ise oldukça çarpıcı oldu!

NTVSpor'dan Haluk Yürekli'nin bildirdiğine göre, Antalya'da tatilini yarıda kesen ve Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz burada Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.
Mehmet Topuz'a ait olduğu ifade edilen bağ evinde gerçekleşen ve 4 saat süren toplantıya Kayseri milletvekilleri ile Mehmet Topuz'un akrabalarının da katıldığını ifade eden Yürekli, toplantıdan ilginç bir sonuç çıktığını kaydetti.
-"F.BAHÇE'YLE ANLAŞTIK, YILDIRIM'LA GÖRÜŞ"..
- "GÖRÜŞEMEM"-
Haberde, Mamur ile Özhaseki'nin Topuz'a Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını belirterek şu ifadeyi kullandıkları belirtildi;
"F.Bahçe'de oynamak istemiyorsan bunu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a kendin net olarak söylemelisin"..
Yürekli'nin belirttiğine göre bu sözler üzerine Mehmet Topuz şu çarpıcı ifadeyle karşılık verdi;
"Ben bunu Aziz Yıldırım'a söyleyemem"..

"BEŞİKTAŞ" DEDİ AMA..

Buradan sonra kopuyo film.. Kendilerine göre muhteşem!!! bir senaryo:
Mehmet Topuz'un toplantıda yine Beşiktaş'ta oynama istediğini ilettiğini kaydeden Yürekli; ancak Mamur ile Özhaseki'nin ise Fenerbahçe'yle anlaştıklarını net olarak ifade ederek, "Artık transferine yön vermek için Fenerbahçe ile anlaşmalısın" dediklerini kaydetti.
Bu arada haberde, Mehmet Topuz'un menajerlerinin Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile İkinci Başkan Kenan Öner ile görüşme çabasında olduğu da öne sürüldü.
Yürekli, transferde ibrenin Fenerbahçe'ye döndüğünü yinelerken, Topuz'un Fenerbahçe'ye Pazartesi günü imza atma olasılığı olduğunu kaydetti.

E birader sana sormazlar mı; hem oyuncu hala Beşiktaş'ta oynayacağım diyor, hem de sen hala ibre fenevde diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bas bas bağırıyorsunuz biz kolpayız diye! Söyleyin kaç para aldınız! YazıkLar olsun  ! Haberin içinde çelişki var zaten.. Adam Beşiktaş diyo ama ibre fenevde, her an fenerli atabilir. Bravo çok masal okumuşsunuz. :alkis
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

yenerr17

yazık !! topuz fenerde..haberin ayrıntıları daha yok ama haysiyetliymiş baya bu mehmet ..hepmizi de kandırdı sanırım

carsi52

2.20'de istanbulda olucaklarmış herhalde.
Eğer o imzayı atarsa işte o zaman yorum yapıcam şimdi susuyorum.

İstanbulda olup havaalanına gitmek vardı.
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

gelmiş fenevli yöneticilerle berabr istanbula..
%1 bile yok ama bi ihtimal belki çıkacak hala beşiktaşlıyım fenere gitmiyorum diyecek..
öff topuz öf.. o imzayı at; inönü'ye gelemezsin, sokakta dolaşamazsn!

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Haziran 08, 2009, 13:18:58
Ben dün mehmeti dinledim..

Yerli pascal demiştim ama inanmadım samimiyetine..

kayseriye gidince beşiktaş bonservis alamazsa imza atar fenere görürsünüz..

Hissetmişim , şerefsizi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Haziran 13, 2009, 12:52:37
Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Haziran 08, 2009, 13:18:58
Ben dün mehmeti dinledim..
Yerli pascal demiştim ama inanmadım samimiyetine..
kayseriye gidince beşiktaş bonservis alamazsa imza atar fenere görürsünüz..
Hissetmişim , şerefsizi..
evet o zaman bu yorumunu pek beğenmesem de şimdi kabul etmek zorundayım. hissetmişsin abi tebrik ederim. :alkis keşke tersi olsaydı ama.. :(

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

Beşiktaş Kulübü, Başkanlarının şahsi egoları ile yürütülecek bir Kulüp değildir.

Her kıymetli oyuncu Kulüp şartlarına uygun bir şekilde takıma kazandırılırsa faydalı olur.

Mehmet Topuz için açıklanan bütçe 5 milyon EURO bonservis ve 1.5 milyon EURO maaştır.

Bugün basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe 7.5 - 9 milyon EURO bonservis 2.3 milyon EURO maaş verecektir.

Toplam 9 milyon EURO olan maliyet yaklaşık 15 milyon EURO`ya çıkmıştır.

Beşiktaş`ın devreye girmesi sonucu, Kayseri 3 milyon EURO ve Topuz 2.5 milyon EURO fazla para almıştır.

Sayın Aziz Yıldırım ise 6 milyon EURO fazla para verip Beşiktaş forması giyip Beşiktaş`lıyım diye haykıran bir oyuncu almıştır.

Hemde ayağına kadar uçakla giderek almıştır.( Demirören`in Antalyaya gitmesini henüz 3 gün önce eleştiren basın, 3 gün sonra Yıldırım`ın uçakla gitmesine değinmemiştir)

KONU KAPANMIŞTIR...

Kayseri yönetimini kutluyoruz..

Mallarını maximum ederi karşılığı satmışlardır.

Beşiktaş`lı Topuz kardeşimize yeni kulübünde başarılar diliyoruz.

KAZIM ve DEİVİD bulunduğu bölgede Beşiktaş`lı Topuz olarak rekabet etmek Saracoğlu`nda pek kolay olmayacak galiba...

Önümüzdeki ay Avrupa Ligi ön eleme guruplarında Fenerbahçe ve Topuz`a başarılar dileriz.

Biz ise 2 ay sonra santra yuvarlağında yıldızlı bir top bayrağı sallandıracağız

WE ARE THE CHAMPIOOONSS müziği eşliğinde.

Star TV saat 21.45`de Çarşamba günleri evinizden seyredersiniz.

HABER 1903
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Bircan*

Alıntı yapılan: yg1903 - Haziran 13, 2009, 13:15:56

Beşiktaş Kulübü, Başkanlarının şahsi egoları ile yürütülecek bir Kulüp değildir.

Her kıymetli oyuncu Kulüp şartlarına uygun bir şekilde takıma kazandırılırsa faydalı olur.

Mehmet Topuz için açıklanan bütçe 5 milyon EURO bonservis ve 1.5 milyon EURO maaştır.

Bugün basında yer alan haberlere göre Fenerbahçe 7.5 - 9 milyon EURO bonservis 2.3 milyon EURO maaş verecektir.

Toplam 9 milyon EURO olan maliyet yaklaşık 15 milyon EURO`ya çıkmıştır.

Beşiktaş`ın devreye girmesi sonucu, Kayseri 3 milyon EURO ve Topuz 2.5 milyon EURO fazla para almıştır.

Sayın Aziz Yıldırım ise 6 milyon EURO fazla para verip Beşiktaş forması giyip Beşiktaş`lıyım diye haykıran bir oyuncu almıştır.

Hemde ayağına kadar uçakla giderek almıştır.( Demirören`in Antalyaya gitmesini henüz 3 gün önce eleştiren basın, 3 gün sonra Yıldırım`ın uçakla gitmesine değinmemiştir)

KONU KAPANMIŞTIR...

Kayseri yönetimini kutluyoruz..

Mallarını maximum ederi karşılığı satmışlardır.

Beşiktaş`lı Topuz kardeşimize yeni kulübünde başarılar diliyoruz.

KAZIM ve DEİVİD bulunduğu bölgede Beşiktaş`lı Topuz olarak rekabet etmek Saracoğlu`nda pek kolay olmayacak galiba...

Önümüzdeki ay Avrupa Ligi ön eleme guruplarında Fenerbahçe ve Topuz`a başarılar dileriz.

Biz ise 2 ay sonra santra yuvarlağında yıldızlı bir top bayrağı sallandıracağız

WE ARE THE CHAMPIOOONSS müziği eşliğinde.

Star TV saat 21.45`de Çarşamba günleri evinizden seyredersiniz.

HABER 1903

:alkis :alkis

NoPasaran

Kandırmayalım kendimizi..

Beceriksiz bir başkan
Karaktersiz bir futbolcu
İş bilen Azize..

Aldılar işte

Oturduk kıçımızın üstüne..

Bir misilleme mi yapar yoksa başka transferlemi kapatır bilmem ama ben karşılık bekliyorum!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

bu ısın yılan hıkayesıne dondugu noktada anlamıstım boyle sonuclanacagını ve sonuclandıda hanı topuzun giydigi forma hanı bılmem kaç mılyon euro versem oynamamlar geciniz bayım bunları gorduk ne old.volkan abi sanada sonuna kadar katılıyorum beceriksiz otesı bır baskan karekterı bozuk bır adam ve ısbıtırıcı azıze 3ü1araya geldıgınde boyle oluyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

sercAn1903

ee yani futbolcumu bitti. benim gelmeside gelmemeside umrumda değildi. bu konudaki tek yorumumda 'gelirse iş yapar umarım' gibi birşeydi.

bari bunu alamadın yönetim git başkasını al onun yerinede bi işe yara.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Cem Goren

bakalım fenerbahce taraftarı onu kabullnecekmı gercı orası bızı baglamaz ama kıvıracak bırsey bulurlarben azızın yerınde olsam senı aldık ama sen bızde oynamak ıstemıyormussun dıyıp gonderirdim pafa takılsın orda aklıda basına gelır...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

eRe

fener taraftarı coktan benımsedı
nasılda bızı satıgını ove ove bıtıremıyorlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi