Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

djinonu

yahu böyle olacakti hala bu konuda diretiyorsunu s gecin ya yeter...

carsi52

Yok tehditmiş yok şöyleymiş yok böyleymiş onu bunu anlamam ben..
Bi laf söylüyorsan lafının arkasında durucaksın DELİKANLI olucaksın !
Beşiktaş'a geliceksin diye seni öldürcek halleri yok canını alamazlar ya sayın Mehmet Topuz ?
Sen kimsinde koskoca BEŞİKTAŞ klübüyle alay ediyorsun ulan.
Yıldırım Demirören'de birazcık DELİKANLIYSA çekip gider bu klüpten istifa eder.
Rezil ettiler koskoca BEŞİKTAŞ'ımızı..Hepsinin allah binbirtürlü belasını versin.

Yerli Pascal dediğim için utanıyorum kendimden ulan mehmet topuz sen pascal'ın tuttuğu şeyi bile olamazmışsın lan köpek herif.
Şimdi çıkar baskı altında o yorumları yaptım der.
Ulan köpek formayı nasıl giydin o zaman.Bunun gibi bi itin o formayı giymesi acı veriyor bana.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Alıntı yapılan: yg1903 - Haziran 13, 2009, 15:39:46

Çok hızlı geçen bir 10 günün sonunda Topuz Fenerbahçe ile imzaladı,

Dün akşam Aziz Yıldırım ile İstanbul`a gelip, Aziz Yıldırım`ın şoförlüğünü yaptığı arabaya binerken Mehmet Topuz`un yüzündeki ifade görülmeye değerdi.. Mehmet Topuz adeta 80 yaşında bir kocaya zorla verilmiş 20 yaşındaki mutsuz gelin edasıyla bindi sahibinin arabasına.

Gönül isterdiki, tuttuğunu söylediği takımda oynasın, ama olmadı...

Topuz`un Fenerbahçe`ye gitmesinde, kazanan gibi görünsede kaybeden Sarı lacivertliler oldu...

Bundan sonra Fenerbahçe`li taraftarların bu transferi içlerine nasıl sindireceğini bekleyip göreceğiz, Topuz`un katlanan maliyeti ise işin başka bir boyutu...

Neyse, biz işimize bakalım. Kazanılan 2 kupada Mehmet Topuz`mu vardı? Biz Şampiyon takımın taraftarıyız, kutlamalarımız devam edecek. Bırakın onlarda Topuz`un siyah beyaz giydiği formayı üstünden çıkarmanın hazını yaşasınlar...

Biz Beşiktaş`ımızı sporcuları için sevmedik, Aşkımız renklere..Önümüzde yaşanacak 2,5 aylık bir transfer sezonu var, Bu köprünün altından daha çok sular akar...

Mehmet Topuz`a, Başkanımıza, Yönetime sövmek yerine ``Herkesin hakkında hayırlısı`` demek biz Beşiktaş`lılara yakışan en güzel cümle olmalı....

HABER1903
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

rudy1903

Yahu bu adama ne die bu kadar değer veriyorsunuz anlayamadım.beşiktaş forması giyip fener e gidip imza atan adamın adının anılması bile saçma.ADMİN e sesleniyorum topuzla ilgili tüm konu başlıklarını kaldırmısın lütfen.

Bircan*

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 13, 2009, 14:38:24
Yok tehditmiş yok şöyleymiş yok böyleymiş onu bunu anlamam ben..
Bi laf söylüyorsan lafının arkasında durucaksın DELİKANLI olucaksın !
Beşiktaş'a geliceksin diye seni öldürcek halleri yok canını alamazlar ya sayın Mehmet Topuz ?
Sen kimsinde koskoca BEŞİKTAŞ klübüyle alay ediyorsun ulan.
Yıldırım Demirören'de birazcık DELİKANLIYSA çekip gider bu klüpten istifa eder.
Rezil ettiler koskoca BEŞİKTAŞ'ımızı..Hepsinin allah binbirtürlü belasını versin.

Yerli Pascal dediğim için utanıyorum kendimden ulan mehmet topuz sen pascal'ın tuttuğu şeyi bile olamazmışsın lan köpek herif.
Şimdi çıkar baskı altında o yorumları yaptım der.
Ulan köpek formayı nasıl giydin o zaman.Bunun gibi bi itin o formayı giymesi acı veriyor bana.

budur. başka bir şey konuşmaya gerek yok artık bu kişiliksiz hakkında..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Hayirlisi olsun... Simdi belki bunu okuyan fenerlisi gslisi vardir,
derler ki ulan kiviriyorlar..

Bu adam gelseydi faydali olamayacakti..Fenerdede olamaz, baska takimdada..
Anca yurt disinda...

Ha TUMER ha TOPUZ.... Bir PASCAL olamazsiniz...Pascalin tuttugu sizin olsun!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Kim görürse görsün yorumları kıvıran yok burda.
Kıvıran birisi varsa Mehmet Topuz onuda kendileri aldılar zaten.

Okuyan ne kadar ezik varsa [edit]
Bölünür senin için uykular!

Tolgahan_BJK

Şimdiden açık açık hedef göstererek söylüyorum :

Bu mehmet topuz yarı bi gün fenerde bi b.k yapamaz ve Beşiktaş O'nu almak isterse,

* O'nu Almaya çalışanın da
* Alınmasına ses çıkarmayan veya destek olanın da Allah belasını versin...

Şimdiden peşin peşin söyleyeyim de ben !!!!!!!!!!!!!

Çünkü olacaklar bellidir. Bu topuz fenerde çok başarılı olamaz. Olamayınca, fenerin gönderilecekler listesindeki her futbolcuya, aşağılık kompleksiyle, ağzı sulanarak bakan  yönetimimiz hemen Mehmet'i almaya çalışacaktır.

Mehmet Beşiktaş'a gelmek isteyince de ; "zaten doğuştan Beşiktaşlıydı vs vs" muhabbetleri dönücek forumda. HAYIR !!!

Şunu herkes bilsin iddaa ediyorum : Mehmet Topuz için Beşiktaş kapısı sonsuza kadar kapanmıştır !!!

Bir de önemli not :

Mehmet Topuz eminim şu anda şöyle düşünüyo ;

Ben şimdi ola da fenerde başarılı olamazsam, Beşiktaş'a giderim... "Fenere'e gitmek zorunda kalmıştım, ama beşiktaşlı olduğumu da söylemiştim" derim, taraftar da bişey demez ;) Zaten rüştü, nobre, berkant, okan, emra aşık ve nicelerini sindirdiler. Profesyonelce düşlünmek lazım...

Adam içinden bunları geçirmiyosa ben de TOP oliim.

Ama kabahat yine bizde. Sen rüştüyü, mustafa denizliyi takıma sokarsan ve kabullenirsen, bugün mehmet topuz yukarıda dediğim gibi düşünür, zaten Beşiktaş çantada kekliktir. Rüştyü fenerli diye almazsın, denizliyi takıma sokmazsın vs vs, bi şeklin olur tamam mı... o zaman da bi topçu fenere gs'ye falan giderken "şu attığım imzayla Beşiktaş kapısı bana sonsuza kadar kapanıyo" DER VE ONA GÖRE DAVRANIR....!

Söylencek çok şey var da, neyse... Yeter ki, Beşiktaşıma gelmesin aşşağılık herif.. Para için takım satılmaz.

bi sene kenarda otursaydı banane. ya da çıkıp Ben Beşiktaşlıyom falan dİye açıklama yapmasaydı, biz de bugün, "kendi tercihidir saygı duyarız" derdik.

Kahpeden Beşiktaşlı olmaz !

MEHMET TOPUZ BİRGÜN MUTLAKA BEŞİKTAŞ'IN KAPISINA GELECEK ! o zaman da dediğim gibi, "gelsin abi nolucak" diyenin artık Allah belasını versin !

ettiği lafın taa ızdırab ecdad şeref haysiyetini giydiğin formayı ...................................................

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

cassa23

adi insan yazık... yönetimin acizliğinden oluyor bunlar hep

[KralKartal]

Mehmet Topuzun transfer edilmesinden memnunmusunuz?

Evet 

10368  %65.12

Hayır

5551  %34.87

angut.comdakiler memnun.. Mideye bakiniz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

djinonu

Alıntı yapılan: Tolgahan_BJK - Haziran 13, 2009, 21:54:28

Ama kabahat yine bizde. Sen rüştüyü, mustafa denizliyi takıma sokarsan ve kabullenirsen, bugün mehmet topuz yukarıda dediğim gibi düşünür, zaten Beşiktaş çantada kekliktir. Rüştyü fenerli diye almazsın, denizliyi takıma sokmazsın vs vs, bi şeklin olur tamam mı... o zaman da bi topçu fenere gs'ye falan giderken "şu attığım imzayla Beşiktaş kapısı bana sonsuza kadar kapanıyo" DER VE ONA GÖRE DAVRANIR....!

kardesim
DÜNYA ALEM BILIRKI SENIN VERDIGIN BU ÖRNEK YANLIS...
Rüstü Besiktasli...!Kaza gecirdikten sonra biz almadik dedik bunda is yok...ve simdi zaten biz fenere ömründe vurulan tekmeyi vurmu$uz...cünki GFByi GFB yapan adami renklerimize katmisiz..onun fbli olmasi kimseyi ilgilendirmiyor
Denizliyide herkes BESIKTASLI olarak biliyor
Zamaninda futbolcuyken besiktasta oynamadiysa bu DEnizlinin sucumudur yada öbür iki renkli takimi sampiyon yaptiysa adamin kabahati ney???yönetimler ADAM olaydida getirselerdi...bosverin
;)
ve gelelim bir noktaya daha

BU SENE SEN SAMPIYONLUK SEVINCI YA$ADIYSAN 70% RÜSTÜ VE DENIZLININ TECRÜBESI SAHAYESINDE YASADIN !!! ;)

öbür degindigin konulara 100%de100% katiliyorum
birak kani bozuklarla isimiz olmaz TOPuz NAGMUSUNU KENDISI KIRLETTI t.er gibi ama Taksaydi Dogru yolu secerdi...konusmaya degmez ama adam olmadigi isminden belli TOPuz... ;)

Bircan*

öbür topice yazdım buraya da yzıyorum artık konu kapansın
UNUTMAYIN ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU.... [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

RCA

Alıntı yapılan: eebjk - Haziran 13, 2009, 14:08:13
Mehmet Topuz Fenerbahçe'de (VİDEO)

ah o direksiyonun başında ben olucaktım ilk işişm o arabayı uçuruma sürüklemek olurdu :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.