Ana Menü

NBA Final Serisi: Orlando-Lakers

Başlatan CR7, Mayıs 18, 2009, 23:09:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

howard bu kadar mal olamazsın ya !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

Alıntı yapılan: Bircan* - Haziran 12, 2009, 16:38:35
howard bu kadar mal olamazsın ya !
atsaydı kahraman olacaktı atamadı malmı oldu bumudur yanı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

ya kahramanLıkLa bi aLakası yok nba finaLLeri serisinde oynuyorsun kritik bi pozisyon atsan galipsin atmak zorundasın atsan da kahraman ilan edilmeyeceksin zaten !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

ıyıde atamassa bundan kımseyı sorumlu tutamassın kobede 2.maçta ilk devre 6sayı atmasaydı o maç erkenden bıtebılırdı vs.... diye gıder olmayınca olmuyor

CR7

kardeşim o maçta howard'ın hiçbir suçu yok
ki normal sezonda %50 ortalamayla atan birisinin onları atamamasını da yadırgamamak gerek
o maçın uzatmaya gitmesinin en büyük suçlusu kesinlikle Stan van Gundy'dir
son 10 sn. kalmış fark 3 sayı faul yapsa en kötü ihtimalle fark 1'e inecek
onlar da mecburen 1 faul yapacaklar ki süre 5-6 sn geçmiş olacak ama adamlar savunma yapmayı seçiyorlar ve derek fisher'ı bomboş bırakıyorlar son hücumu da çok kötü şut atan pietrus'la kullanıyorlar
o 3'lüğü yedikten sonra son hücumda içeride kobe ile eşleşen howard'a topu indirseler zaten howard basketi yapardı
kesinlikle maç stan van gundy'nin taktiksel hatalarıyla gitti bence
ve şu anda çok haksız bir şekilde ilk maç dışında hiçbir şey oynamadan uzatmaya giden ilk maçta pau gasolun potaya dokunmasına basket kararı verilmeyerek ve 2. maçta da orlandonun çok haketmesine iyi oynamasına rağmen taktik hatalarla lakers 3-1 öne geçti
finallerde 3-1'den dönen takımlar var
ben hala güveniyorum orlando'ya

staples staples diyenlere de 2. maçı hatırlatıyorum nasıl kaybetmekten kurtarıldıklarını
hiçbir şey belli olmaz
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

bir de kimse kaybedince yazmıyor kazanınca yazıyor demişsin
biz sen gibi lise okumuyoruz veya öss denen sınava sıcacık evimizde hazırlanmıyoruz
biz yurtta kalıyoruz ve her gün internete girmeme de imkan yok
ayrıca her skordan sonra ben buraya yazıyorum
bilmem farkında mısın?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Bircan*

howard atsa hidomuz kahraman olacaktı bir kez daha. ben orlandonun kazanmasını onun ıcın de cok ıstıyorum. evet kocun da cok hatası oldu abi..

+18 !

yigit abi kesinLikLe hakLisin.. ama bence orLando tecrübesizLigin kurbani oLuyor..

Cem Goren

yıgıt ben onu oylesıne yazdım senın durumunu bılmıyor gıbı yazmıssın ama alaksı yok senın bu bolume yazdıklarınıda biliyorum nba olayındakı merakınıda bılıyorum sadece bırazcık konuyu dagıtmak amacıyla yazdım bu boyle bılıne... her skordan sonra yazdıgınında farkındayım bunuda unutma he bı kusurumuz olduysa yasca buyuksun ozrumuzude dılerız dılıyorumda ozur dılerım ama bu kadar ciddiye alınacagını bılseydım ınan yazmazdım sende bunu unutma

Cem Goren

RCA

son periyodun son overtıme ına bakın bench te howardın dizleri titriyor. lewıs tırnaklarını yiyor hedo oturmuş arkadaşlarıyla şakalaşıyor.. birazdaha soğuk kanlı oynarlarsa orlando seri basında bile öne gecerdi.. sadece moneyball larda eskisi gibi değiller... bu gece orlando alır..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Bircan*

hadi orLando'm be!
hadi hidom!
göster kendini

KeePSaKe

Since 1903

Bircan*

Lakers zaferle bitirdi: 99-86
Los Angeles Lakers, NBA final serisinin 5. karsilasmasinda Orlando Magic'i 99-86 yenerek sezonu zaferle bitirdi.
NBA'de mutlu sona Los Angeles Lakers ulaştı. Orlando Magic'i serinin beşinci maçında deplasmanda 99-86 yenen Lakers 4-1 ile sampiyonluğa ulaştı.
Hayatta kalabilmek için sahadan galibiyetle ayrılmak zorunda olan Orlando, karşılaşmaya hızlı basladi. İlk 5 dakikayi 15-6 önde geçen ev sahibi takim, savunmada etkili olamayınca Lakers farkı kapattı. Üstünlüğünü korumayı başaran Magic, ilk periyodu 28-26 önde bitirdi.
Ikinci periyota etkili savunma yaparak başlayan Lakers, Kobe Bryant ve Trevor Ariza'nın skorer oyunuyla farkı eritti ve 42-40 öne geçti. Skor üretmekte zorlanan Orlando karşısında arayı açmaya başlayan konuk takım, soyunma odasına 10 sayılık avantajla gitti: 46-56
Ikinci yarıya iki takım da hücumda etkisiz başladı. Kobe Bryant ve Lamar Odom ile üst üste sayilar bulan Lakers, farki bir ara 16 sayiya kadar çikardi. Orlando rakibine karşılık veremedi ve son periyota 76-61 geride girdi.
Son periyotta geri gelmek zorunda olan Orlando, savunmada etkili olamadı. Kobe Bryant ve Lamar Odom ikilisi ile kolay sayılar üreten konuk ekip, oyundan kopan Magic karşısında oyunu kontrol etti ve sahadan 99-86 galip ayrlarak şampiyonluğunu ilan etti.
Orlando'da Hidayet 12 sayi 3 asistle oynarken, 4\8 saha içi isabeti tutturdu. Lakers'ta ise Kobe Bryant 6 ribaund - 5 asist - 4 blok üretti.

Şampiyon L.A Lakers'ı ve başta Cem Abi olmak üzere Lakers taraftarlarını tebrik ederim ;) :alkis

Cem Goren

veeeeeeeeeeeeeeeee sampiyon LAKERS  :hayde :hayde :hayde :hayde
aslında maçı ızlemeyecektım orlando alır son maçı orda bıtırırız dedim ama dayanamadım izledım dedim ulan ossde yok neden ızlemeyeyımkı iyikide izlemişim şampıyonlugu gormek baya zevklı oluyor :sigara
beşiktaşım şampiyon lakers eze eze şampiyon oss ıyı gectı eee o zaman aman sabahlar olmasın.........
saol bırcan inş. seneyede tebrık edersin benı :)