Ana Menü

NBA Final Serisi: Orlando-Lakers

Başlatan CR7, Mayıs 18, 2009, 23:09:35

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

Bi de şuna takıldım ankette 2 seçenek seçebilirsiniz diyor ya iyi de 2 takım var ikisini de mi şam. yapıcaz :D eskiden kalmış herhalde :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eebjk

2-1 olması iyi oldu heyecan geldi hadi HİDO
sadece BEŞİKTAŞ

saldır beşiktaş

Rashard Lewis'le Hido Orlandoyu taşıyorlar.
Rashard Lewis bence Roy Allendan sonraki en iyi şutör.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

Topu çok yüksekten çıkarıyor Lewis o kadar yüksekte nasıL dengeyi sağLıyor şaşırıyorum..

Cem Goren

orlandolular kazanınca cıktılar ortalıga :)
anlamıyorum adamların her attıgı gırdı neredeyse bu basketbol sansımıdır topun sevmesımıdır nedir lewisın ustune yıkılan oyunda yıkılmadılar bu sefer ilk yarı cosan kobe 2.yarı durunca boyle olması kacınılmaz oldu ama bu boyle surermı bılmem 2maç daha var orlandoda lakers 3-2ile doner en kotu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

bırcanım 2-0dan sonra kımse buraya bısey yazmadı burada olan yazardı dımı :)

Bircan*

bn yazdım bu iş bitmiştir dedim :D :D

Cem Goren

sen yazdın sadece o zaman :)
bak goreceksın yrın gece 3-1 olsun yıne kımse olmayacak :)

Bircan*

Cem Goren

2-2 old. zaman bu konu 10sayfa olur :)
en kotu 3-2 ile donecegız amwaydan

Bircan*

Cem Goren

yarın gece lewıs durdugu noktada orlando bıtecektır bu kadar bsıt 2maçtır adam cosuyor ama herseyın bı sonu olmalı

bircan yarın sabaha karsı ben gulecegım kardeşim :)

Bircan*

gül tabi ya abim üzülmeni istemem :D
ben hidomuzun gülmesini istiyorum, dolayısıyla orlandonun ;)
sen kazansan da fark etmez renkdaş :D :D