Ana Menü

Volkan'in yaptigi ihanet !

Başlatan [KralKartal], Haziran 16, 2008, 13:03:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Performansı ile bana göre milli takımın en iyi oyuncularından biriydi bu hareketi yapana kadar ama bu yaptığının hiçbi akla mantığa sığan yanı yok...

O son dakika da uzaktan sert bi şut atsalar her türlü gol olurdu, sonra penaltılar, Tuncay kalede ve penaltılar düşünmek bile istemiyorum...

Volkan'ın böyle bişey yapması beni şaşırtmadı tam onluk bi hareket, kendine yakışanı yaptı bi yerde...

Acaba o hareketi bi fb li değil de bi Beşiktaş'lı yapsaydı ne olurdu ??

ilhan mansız_melis

tamamen katılıyorum ihanet değilde ne şimdi bu 3-2 öndesin kazanırsan ç. finale çıkıyorsun bu adam kırmızı kart görüyor olcak gibi değil
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Brestgerfich

Belki çeyrek finalde Rüştü'nün oynaması gerekiyordu da o yüzden böyle oldu. Ayrıca dün akşam ki maçta volkan çok da iyi değildi.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Simurg

ya ben rüştünün gelmesinide şimdi milli takıma doğru görmüyorum rüştü bir zamanlar fırtınaydı ama şimdi o hava yok artık

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

niye canım tolga kötü kaleci değilki
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZLataN

ToLga Kötü kaLeci değiL mi  :saskin ToLga kaLeci biLe değiLki iyisi kötüsü oLsun.Onun gibi kaLeci çok vaR amatörde..

[KralKartal]

konu kaleye kim gecsin degil,
volkanin yaptigi YANLIS
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

profesyonel bi oyuncunu  yapmayacağı bir hareketi yaptın turnuvayıda büyük iht. kapattın mutlumusun volkan
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Yuh artık yaa

Asalım Bütün Futbolcuları

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

konu kaleye kimin geçmesi değil tabi ki. ama bi maçı son 20 dakikada 2-0 dan 2-3'e çevirevildiysek ilahi bir müdahale olmuş demektir... volkan'ın atılması gerekiyodu demek ki...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

İçimden çok şeyLer yazasım var ama yazamıyorum yoksa ceza aLıcam.

Burdan seLamLar oLsun !!!!!!!!
Bölünür senin için uykular!

melankolizm

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Haziran 16, 2008, 14:45:11
konu kaleye kim gecsin degil,
volkanin yaptigi YANLIS

yanlış işte ihanet değil bence.
Volkan büyük kurtarışlar yaptı .
yaptığı büyük yanlış ama ihanet demekte yanlış  bence.

Simurg

melankolizm katılmıyorum dediklerine
sen eğer milli futbolcuysan o hakeme el hareketi falan yapmalar nedir?
Adamı son zamanlada yere yapıştırma nedir?

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..