Ana Menü

Volkan'in yaptigi ihanet !

Başlatan [KralKartal], Haziran 16, 2008, 13:03:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

Yaptığını Bende Onaylamıyorum ama o Kurtarışları yaptıktan sonra. dur ben bu takıma ihanet edeyim diyipte bunuda yaptığını düşünmüyorum .

yaptığı büyük yanlış hatta , bir çuval incire dalma girişimi ama ihanet değil . bundan önceki yaptığı emekleri gözardı edemeyiz , Volkan beklediğimizin üstünde bir kalecilik , her zaman yaptığı gibide amatörlük yaptı. ihanet etmedi BANA göre.

NoPasaran

Yakında Pascalada İhanet etti dersek şaşırmayacağım :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 16, 2008, 20:05:16
Yakında Pascalada İhanet etti dersek şaşırmayacağım :)

Doğru söze ne denir..
edit

gözzde_bjk

Pascal'la Volkan'ı nasıl kıyaslıyorsunuz anlayamıyorum.

2-0 dana 3-2 ye gelen bir maçın uzatma dakikalarından bahsediyoruz beyler.Maçın bitmelerine saniyeler kalmış ama Volkan bey kırmızı kart alıyor.Uzatmada gol yememizi ve penaltılarda Tuncay'ın kalede olmasını bir düşünür müsünüz ya nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz anlayamıyorum.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Simurg

Boşver gözde volkanla pascal aynı kefeye konduysa bu saaten sonra ben susarım :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

gürol

yapmamalıydı gerçekten ihanet gibi kaçtı.
küfür etti diyor.
ne küfürü bırak bu işleri ananan avradına etse bile sabret 2 dakka.sen orda kendini temsil etmiyorsun tüm türkiyeyi temsil ediyorsun.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Non Mollare Mai

Kimse aynı kefeye koymadı. Yapılan eylem aynı sadece.

Volkan'ın yaptığı hareket o dakika itibariyle evet hoş değildi çünkü takımı yalnız bıraktı. Bu açıdan bakarsak çok kızıyorum.
Ama Koller'e de bi yandan daha sert vursaydı diye geçiriyorum içimden.

Pascal'da da nasıl takımı 10 kişi bırakıp sorumsuzluk yaptıysa çoğu zaman kızdık ama bi yandanda helal olsun koçum dediğimiz oldu.

Aynı hesap. Tek fark Volkan'ın Fenerbahçe'li olması.
edit

NoPasaran

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Haziran 16, 2008, 20:13:10
Pascal'la Volkan'ı nasıl kıyaslıyorsunuz anlayamıyorum.

2-0 dana 3-2 ye gelen bir maçın uzatma dakikalarından bahsediyoruz beyler.Maçın bitmelerine saniyeler kalmış ama Volkan bey kırmızı kart alıyor.Uzatmada gol yememizi ve penaltılarda Tuncay'ın kalede olmasını bir düşünür müsünüz ya nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz anlayamıyorum.

Daha az ihanet etmiş işte :)

Ya 50. dakikda görseydi ..

YAPMAYIN ARTIK YA :)

Orada bir Hain varsa Oda Maçın Hakemi Peter Fröjdfeldt tir..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gözzde_bjk

Haydaa hakem ihanet ediyor diye Volkan ya da bir başka futbolcu rakibi ''döverek'' hakkımızı mı alıyor?

Volkan değil Rüştü olsaydı zerre kadar farkı olmaktı.Eğer Rüştü'yle ikna olmazsanız yerine herhangi bir Beşiktaşlıyı koyabilirsiniz.
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

NoPasaran

Volkanın yaptığı sadece YANLIŞTIR!

Ama İhanet çok ayıp kaçmaktadır!

O çocukların golden sonraki sevinçlerinizi gözlerinizle gördünüz sizin yaptığınız Ayıptır günahtır..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Alıntı YapAma Koller'e de bi yandan daha sert vursaydı diye geçiriyorum içimde
koller orda profosyonece davrandı volkan itince kendini yere attı yoksa koller'de volkana uysaydı volkan baya bir dayak yerdi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

gürol

aklıma gelmişken allah koller in belasını versin.gebersin.
ya tüm dünya futbolunun içine ediyor bu yarma.
orta kafa gol.allah vermiş adama 3 burhan çaçan boy.ortala gelsin anasını satayım
futbol yunanistanın hezimetlere uğraması ve kollerin yaşlanmasıyla kurtulmaya başladı.
ama bide crouch var başa bela.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Kralkartal21

Peki bişey dicem nasıl anlarsınız bilemem ama Volkan ile Pascal konuşulmuş...

Volkan kırmızı kart görüp 5 dk oynayamadı takıma çok büyük bir yanlışlık yaptı bu bir gerçek.

Peki Nouma.. Nouma Fener'e gol attığından sonra yaptığu hareket onu Beşiktaş'tan ayırmadı mı?Nouma Beşiktaşlı taraftarın sevgilisiydi o sırf bunu yaptı diye takımdan atıldı peki bu Beşiktaş taraftarına ihanet değilmiydi.Çok sevdiğimiz Pascal sırf bu yüzden Beşiktaş'tan kovuldu(ayrıldı).

İhanet kelimesini ben burda çok abartı buluyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

gözzde_bjk

Bu konuda ortak bir paydada buluşamayacağımızdan herkesin fikri kendince güzel kalsın.Benim için ihanet olan sizin için ayıp olsun.
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

NoPasaran

Sen söyleyeceklerini söyle gözde..

İllaki orta noktda buluşacağız diye bir şey yok

Ben yıllardır Gökhan Zan satılsın derken "Futbol Cahilliği" ile suçlandığım forumda şimdi aynı noktaya gelmişsek bu forumda demekki anlık orta nokta bulanamıyıor diyorum :)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net