Ana Menü

Volkan'in yaptigi ihanet !

Başlatan [KralKartal], Haziran 16, 2008, 13:03:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

NIHAT KAHVECININ kisisel basarisi turu getirdi..Takim olarak iyi oynamadik, takimda o kadar
oynamayacak oyuncu var ki,
KAZIM KAZIM, ikinci yari girdi, topu ayaginda tutamadi..Simdi bu adami neden aldilar diye sorgulayanlarida
anlamissinizdir...
TUNCAY: Ne yapiyor anlamiyorum acikcasi, cidden zorluk cekiyorum.
Neyse bu konuyu futbolculari elestirmek icin acmadim,
ama kaleci VOLKANIN yaptigi hareket cok yanlisti,
o an gol yeseydik, harbi yanmistik...
3-3 olacakti, vede uzatmalarda kalede TUNCAY ile veya penaltilarda
hicbir sansimiz olmazdi...

Bu VOLKAN yedigi gollerdede hatali bence, hele ki 2.golde , tuttugu köseden gol yiyor,
sonra son dakikalardada gereksiz KIRMIZI kart ye !!

Suan 3-2 bitmeseydi, VOLKA'N Turkiye hudutlarina nasil girecekti merak ediyorum,
illaki elestirmek icin yenilmek gerekmiyor..!

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Volkan'ın ihaneti öbürkü maçta Rüştü kaleye geçerek geçirilebilir. Ama Aurelio'nun ki  biraz zora sokacak bize. Gerçi ona ihanet de denmez ya.
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

saldır beşiktaş

evet sorumsuzca davrandı arkadaşlarını zor durumda bıraktı çok ağır bir şekilde cezalandırılması gerekiyor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Simurg

kesinlikle katılıyorum milli takımımızda bulunan ne yazikki iyi oynayan çok az futbolcu var.
dünkü maç bence sonu güzel bitsede Türkiyenin oynadığı en kötü maçlardandı ta ki son 30.dklara kadar
volkanın yaptığına bende hala anlam veremiyorum
adamı yere itti ve sonra yaptığı el hareketi anlıyorum ki
bu milli takımda millet para almak için oynuyor
yakışmadı yakıştıramadım

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Delirdik

VoLkan'ın yaptığı ikinci terbiyesizLiği bu
Hadi iLkini fener formasıyLa gsye yaptı kendi camiasını iLgiLendirir onLarın biLeceği bir iş

ama

Milli formayLa sen hangi akLa hizmet ederek adamLa daLaşırsın. KesinLikLe bu hareketinin bedeLini ödetmeLiLer.. Gerek terim gerek federasyon!

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

akbaba71

Volkanın yaptığı en kibar tabirle İhanetttir.

3-2 öndeyiz sadece uzatma dakikaları kalmış.

3 oyuncu değişikliğini kullanmışız.

Hic mi kafan calışmaz be adam.

Bunun kadar  kabadayı adam görmedim Samiyende Lincolnu kovalar,İnönüde bizim taraftara sus işareti yapar,gol attıktan sonra cek tribünlerine dönerek el kol yaparak sevinir.Kollere gider yapar.

Elensek Türkiyeye nasıl dönücekti acaba ?

Kazandığımızda galibiyet primi veriliyorsa,volkanada kırmızı kart icin bir ceza verilmeli..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Nihat Kahvecinin kişisel başarısı falan değil bu söylediğin tamamen ANLAMSIZ ama Volkan'ın yaptığıda gerçekten büyük bi yanlış !

Böyle bi terbiyesizliği orada yapmamalıydı. Dua etsin ki gol yemedik. Milli takım kariyerini tehlikeye atardı..
edit

Simurg

Bence volkan artık milli takımda yer almasın
Bu bize apılan bi saygısızlık gözümün önünden gitmiyor o el hareketleri falan

BEŞİKTAŞK

pAscAliAnUmut

Zaten hakemde elinde kartla geziyor. Bizim yaptığımız en ufak hareketlerde bile hiç çekinmeden kartını kullanuyor. Ama onlarda .....    
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

saldır beşiktaş

volkan gibi bir artistin milli takımda oynaması hata zaten uzatsın saçını 1 ton jole sürüp çıksın taksimde gezsin
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Delirdik

Hakem taktir hakLarını özeLLikLe iLk dakikaLarda hep karşı taraftan yana kuLLandı. Zaten hep öyLe oLuyor Lig takımıda oLsa miLLi takımda oLsa hep eziyorLar bizi..

neyse:)

voLkan'a paradan daha ağır cezaLar veriLmeLi. Para nedir ki aLdığı primi ceza diye vercek eee ne anLadım ben..
Büşranın dediği gibi giymesin bir daha o formayı akLı başına geLene kadar
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Simurg

ya bazı yerşerde öleydi ama volkana verilen kırmızı kart çok doğruydu adamı yere yağıştırdı bide el hareketi yapıyo ay çılıdıracam milli takım oyuncususun nasıl yaparsın böyle bişi ya

BEŞİKTAŞK

gözzde_bjk

Yazılanlara harfi harfiyen katılmakla birlikte Volkan'ın bu anlamsız hareketleri nezaman son bulacak merak ediyorum.

Millet olarak zaten herşeye itiraz etme gibi bir özelliğimiz var.Maç başından beri yediğimiz kartlar ve edilen itirazlar olacaklların habercisi gibiyken sen nasıl bir mantıkla maçın bitmesine dakikalar kala böyle bir harekette bulunuyorsun?

Son 5 dk dakika nasıl geçti hatırlamak bile istemiyorum.Kredisinin olduğunu sanıyorsa yanılıyor.Kesinlikle para cezası yeterli olmamalı.Aklı başına gelene kadar ki gelir mi orası şüpheli milli takıma alınmamalı.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ZLataN

Zaten Rüştü gibi tecRübeLi tam bir turnuva kaLecisi varken VoLkanın oynaması baştan beri hataydı..
Kazımı izLedikçe Gökdeniz ve Mehmet Topuz'un değeRini biR kez daha anLıyoRum.BiRi yedek biri kadroda biLe yok.
UğuR BoraL gibi bi adam vaRken haLa o Tuncay eziyetine katLanıyoRuz 90 dakika..
Semih Resmen kedi yavrusu o adam o güçLe naıL santRafoR oLmuş ama Tekke, Ümit, HaLiL yokken kadroda yerine koyuLabiLicek başka adam da yok..

aLLahtan Nihat vaR arda vaR Hamit vaR yoksa haLimiz HaRaptı..