Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 14, 2008, 01:02:35
Terim yine yanlış seçimlerle çıkacaktır maça..

Terim'in elinde ne kaldı ki. 2 tane as oyuncumuz sakat. Bu pazar işimiz gerçekten zor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

Dikkat Dikkat!

Turnuvadaki kaderimizi belirleyecek olan Çek Cumhuriyeti karşılaşması öncesi, Cenevre´de havanın kapalı ve yağışlı olması bekleniyor.

İyi bir haber değil
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sadece sahadaki oyun değil, yağmur da turnuvaya damgasını vurdu... A Millilerimiz'in yarın A Grubu'nda çeyrek finale yükselmek için mutlaka kazanmak zorunda olduğu Çek Cumhuriyeti mücadelesinde de, yağmur beklendiği öğrenildi. Karşılaşmanın oynanacağı Cenevre'de yetkililer, havanın bulutlu olacağını belirterek uyarılarda bulundu. Tabii ki teknik futbolculara sahip olan Ay-Yıldızlı takımımız için bu hiç de iyi bir haber değil.

Hava açtı, biz coştuk
Çünkü gruptaki ikinci maçımızda ev sahibi İsviçre'yi yağmurun durmasıyla birlikte 2-1 mağlup ederek kupanın dışına itmiştik. Maçın ilk yarısında başlayan yağmur, o kadar şiddetli şekilde kendisini hissettirmişti ki, Basel'deki St. Jakob Park'ın zemini suya boğulmuştu. Millilerimiz, ağır zeminde istedikleri futbolu ortaya koyamamış ve bir anda skor 1-0 olmuştu. Şimdi Stade de Geneve'de final havasında geçecek mücadelede hava sıcaklığının en yüksek 17, en az 11 olacağı tahmin ediliyor.

FANATİK

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Adriano

EURO 2008'de çeyrek finale yükselmek için A grubundaki son maçında karşılaşacağımız Çekler, kendinden fazla emin.

Karşılaşma ile ilgili olarak Alman Kicker dergisine konuşan Çek futbolcu Libor Sionko, ''Türkiye'nin İsviçre ile oynadığı maçı izledim. Türkler iyi takım ancak üst düzey takım değil' ifadelerini kullandı.

Çeyrek finale çıkan takımın beraberlik halinde, maç sonunda atılacak penaltılarla belirlenmesine de değinen Sionko ''Ben de bu yolu tercih ederdim. tur atlayacak takımı bilgisayarların belirlemesinden iyidir'' diye konuştu.

Sionko, Portekiz karşısında forvette Jan Koller olmadan oynadıkları, bunun hakkında ne düşündüğü sorusuna ise ''Biz Kollersiz de, Koller ile de iyi oynayabiliriz. Onun oynayıp oynamaması hocamız Brückner'in taktiğine ve rakibin durumuna bağlı. Milan Baros da, Jan Koller de takımımız için çok önemli oyuncular'' cevabını verdi.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ZLataN

İşte kesin 11'imiz!

EURO 2008'de A Milli Takım'ın Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı. 

Teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11'iyle mücadele edeceklerini söyledi.

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carlito1903

Evet çıkacak kesin kadro buymuş, çift forvet olması ve çift ön libero olması bizim açımızdan iyi...

Umarım alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan...

akbaba71

Maçın penaltılara kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Umuyorum 90 dakika içinde işi bitiririz. Bunun için de muhakkak ki oyun dahilinde hamlelerimiz olacak. Zaten ben oyuncularımı penaltıya çalıştırmadım, bugün de çalıştırmayacağım. Maçı kazanmak için oyun içinde hangi hamleyi yapmamız gerekiyorsa risk alarak onu da yapacağız.''

İnşallah mac penaltılara kalmaz
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Bircan*

Alıntı yapılan: ZLataN - Haziran 14, 2008, 21:45:23
İşte kesin 11'imiz!

EURO 2008'de A Milli Takım'ın Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı. 

Teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11'iyle mücadele edeceklerini söyledi.
Semih'i bence Fatih hoca 2. yarı oyuna almalıydı. Semih'te 90 dk'yı kaldırabilecek kondisyon yok diye düşünüyorum. Sonradan oyuna girerse daha yararlı olur bence.. Terim'e inat saldır Türkiye'm..! :bayrak
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

akbaba71

Hamit sağ acıkta olsa Tuncayda kadroda olmasa daha iyi olabilirdi.

Emre Güngörün milli mac tecrübesi az ama savunma  lüsü hamit haric gs li olduğu icin sıkıntı yaşamayız heralde.

Diğer tercihler hepimizin ortak fikirleri olmuş.

Saldır Türkiyem
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

TurkishTank

ya tuncay olmasa iyi olucak ama.... ihsallah bizi yaniltir bu aksamda biraz top oynar...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

Allah korusun bu maçta stoperlerimizden birine bişey olursa yandık, yedekte oyuna girecek stoper yok...

Ah ah Terim efendi ne olurdu şu inadını kırıp Toraman'ı milli takıma alsan, senin egoların yüzünden milli takım yanacak...

Aslında sağ bekte Hamit'in yerine iyi birisi olsaydı Hamit orta sahada M.Topal, Aurelio ikilisiyle beraber oynardı, bu üçlünün önüde şöyle çok daha verimli olurdu:

Nihat           Tuncay(Arda)

Semih

saldır beşiktaş

normal süre 1-1 biter maç penaltılara gider
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

Çek Cumuriyeti O Kadrosuyla Alır Gibime GeliyoR...

İnşallah Yanıltır Türkiye Beni Ve Adını Çeyrek FinaLe Yazdırır...
19o3

eyup1903

Bircan*

Kanatları cok kuvvetli özellikle Servet'e çok ihtiyacımız olacak. Servet'in 100%'e yakın oynaması gerekiyor. Türkiye Türkiye gibi oynarsa çeyrek finale cıkarız.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]