Ana Menü

Sion-Galatasaray

Başlatan akbaba71, Eylül 19, 2007, 23:14:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husoeagle

sadece hasan şaş çıldırdı o da onunher zamanki hali

@LAYINA GİDER

hakeme dil çıkarışı vardı ya koptum resmen ama gs çok kaçırdı hele hakan şükürün kaçırdığı allahım allahım

MeLo

Sion ilk yarı süperdi.
2.yarıda Gs.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Déprésivé

Alıntı yapılan: robinho - Eylül 20, 2007, 23:11:36
Hayatımda gördüğüm en güzel galatasaraydan biri .. alan değiştirmeler , süper orta ve ara pasları vs vs .. Ertuğrul Hoca inşallah bu maçı izlemiştir..Çünkü bizim Lincoln'den daha iyi olan bir Delgdo'muz , Hasan'dan daha iyi ortacı Mehmet Yozgatlımız , Linderoth kadar toplara sert vuran Cisse'miz , Song gibi inanılmaz göbek Diatta'mız , Hakan'dan daha iyi olan Bobo'muz , Ümit Karan'dan her alanda üstün olan Nobre'miz , vs vs vs vs vs vs .miz var .. Nasıl oynadılar öyle yaa . Defansta çok açık verdiler , gerekirse bizimde vermemiz lazım ama biz bu kadar atak yemeyiz .. Çünkü Diatta ve İbrahim Toraman var .. Hatta Gökhan Zan bile var .. Müthiş paslaşmalar , ortalar vs . Biz ne yapıyoruz DEFANS DEFANS DEFANS VE YİNE DEFANS...Yani Ertuğrul Hoca şu Galatasaray'ı biraz izlediyse onunda böyle yapması lazım..Çünkü daha yetenekli oyuncularımız var Cimbomdaki oyunculardan .. Hepiniz bu konuda bana katılırsınız..Lincoln kaleciyle karşı karşıya 2 tane kaçırdı..Hakan'ın kaçırdıklarına zaten yorum yapmaya gerek duymuyorum ki Nobre ve Bobo bunları affetmez .. Mehmet Yozgatlı ve Serdar Özkan gibi inanılmaz 2 tane ortacımız var .. Yani şu Cimbom'u Ertuğrul Hoca inşallah biraz izlemiştir..Artık yeni çağda defans diye bir şey yok , hatta ve hatta Avrupa'da hiç yok .. Çünkü Avrupa Kupa'ları hücum oyunudur..Hadi 2 tane atıp çekilsen anlarım ama biz maç başlar başlamaz çekildik .. Ben bu Cimbom'da çok iyi iş görüyorum.. İnşallah ligi erken bitirmezler ..
Kıyamet Kopar Çöker KaranLık..
ALLah Bizi Affetmez Cok Günah ALdık..
SevenLer AyrıLmaz Bir PLan Yaptık...

Tüm ÇAR$! CehenneMden Kombine aLdık..!!

carsi52

Galatasaray İstanbuLda farka gider..;)

3-2 bence çok iyi bir skor gese için.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 21, 2007, 15:35:14
Galatasaray İstanbuLda farka gider..;)

3-2 bence çok iyi bir skor gese için.
sonuc itibariyle haklisin fakat isvicrede alt siralarda oynayan takimdan 3 gol yemek pekte iyi olmadi gese acisindan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdinc1926

geseye avrupada başarılar
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Çarşı

Kendi evinde Galatasaray 1-0 veya 2-1 yenerse bile tur atlıyor bence Galatasaray tur atlar ama çok önemli bir nokta var ki eğer yine rakibi hafife alarak sahaya çıkarlarsa kontra ataklardan bir gol yerlerse bastırırken tromso faciasına uğrayabilirler.Zaten Galatasaray tromsodan beri avrupa arenasında yok acilen bu hafife alma politikası değiştirilmeli futbolcuların bir yerleri indirilmeli süper ligde 18. sıradaki takımın karşısına bile daha ciddi çıkıyorlar.

erdinc1926

avrupada oynayan diğer takımlarımıza başarılar türkiyeye puan geliyor çok ciddi başarılar yakalarsak ön eleme oynamadan gireceğiz şampiyonlar ligibe

CHEm !

gs bu futbolla uefa kupasını alabilir
Allah kitap Beşiktaş

erdinc1926

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

adamlar saldırdılar ve bol gollü bi galibiyet aldılar biz ne zaman böyle bol gollü bi galibiyet alıcaz acaba....ayrıca adamlarda Lincoln geldiğinden beri kaç tane ceza sahası dışından gol attı ama bizde Delgado ve Ricardinho 2 senedir bırakın gol atmayı kaç tane ceza sahası dışından şut çektiler ben hatırlamıyorum!!!!!

MeLo

Galatasaray'a Avrupa'da başarılar.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

erdinc1926

avrupadaki başarısı devam eder inş.