Ana Menü

Sion-Galatasaray

Başlatan akbaba71, Eylül 19, 2007, 23:14:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

İnşallah atlarlar turu.
edit

özLemTA

bencede inşaLLah atLaRLaR tuRu.
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

erdinc1926

türkiyeye puan gelir ya
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

özLemTA

erdinc1926

özLemTA

erdinc1926

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

robinho

Hayatımda gördüğüm en güzel galatasaraydan biri .. alan değiştirmeler , süper orta ve ara pasları vs vs .. Ertuğrul Hoca inşallah bu maçı izlemiştir..Çünkü bizim Lincoln'den daha iyi olan bir Delgdo'muz , Hasan'dan daha iyi ortacı Mehmet Yozgatlımız , Linderoth kadar toplara sert vuran Cisse'miz , Song gibi inanılmaz göbek Diatta'mız , Hakan'dan daha iyi olan Bobo'muz , Ümit Karan'dan her alanda üstün olan Nobre'miz , vs vs vs vs vs vs .miz var .. Nasıl oynadılar öyle yaa . Defansta çok açık verdiler , gerekirse bizimde vermemiz lazım ama biz bu kadar atak yemeyiz .. Çünkü Diatta ve İbrahim Toraman var .. Hatta Gökhan Zan bile var .. Müthiş paslaşmalar , ortalar vs . Biz ne yapıyoruz DEFANS DEFANS DEFANS VE YİNE DEFANS...Yani Ertuğrul Hoca şu Galatasaray'ı biraz izlediyse onunda böyle yapması lazım..Çünkü daha yetenekli oyuncularımız var Cimbomdaki oyunculardan .. Hepiniz bu konuda bana katılırsınız..Lincoln kaleciyle karşı karşıya 2 tane kaçırdı..Hakan'ın kaçırdıklarına zaten yorum yapmaya gerek duymuyorum ki Nobre ve Bobo bunları affetmez .. Mehmet Yozgatlı ve Serdar Özkan gibi inanılmaz 2 tane ortacımız var .. Yani şu Cimbom'u Ertuğrul Hoca inşallah biraz izlemiştir..Artık yeni çağda defans diye bir şey yok , hatta ve hatta Avrupa'da hiç yok .. Çünkü Avrupa Kupa'ları hücum oyunudur..Hadi 2 tane atıp çekilsen anlarım ama biz maç başlar başlamaz çekildik .. Ben bu Cimbom'da çok iyi iş görüyorum.. İnşallah ligi erken bitirmezler ..

@LAYINA GİDER

ulan ne pozisyonlar kaçtı kalbim çıkıcaktı yerinden sanki hakem berbattıııı

@LAYINA GİDER

bu arada nihatta gol attı ve serhat akın da türklerin gecesi

akbaba71

hakem sion un penaltısını verseydi 3-1 ken şu anda gs nin tur ihtimali falan kalmamıştı fakat maç 3-2 bitti içerde gs ye 1-0 yetiyor
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

@LAYINA GİDER

gs geçecek ist.da farka bile gider

husoeagle

galatasaray burda da basit kontraataklar yemezse turu burda geçer

hakem neden berbattı ?

@LAYINA GİDER

hemen hemen her pozisyonda faulleriyle çıldırttı ama heriflerin penaltısını vermdi buda bizim şansımız çok ofsayt vardı