Ana Menü

58 İbrahim Toraman

Başlatan husoeagle, Kasım 20, 2006, 20:52:24

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Ruhunu sahaya koyuyor arkadaş ..

Bunuda inkar edemeyiz ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Yine bizim defansta saçma saçma hatalar başladı

Maç sonu aklıma geldi ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106870

Şurda girip 2 tane çaksaydın şuna ya

saat kaç oldu daha sinirim gitmedi şu q7 ye
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

IL Capitano

belkide takimin en iyisiydi , ortaya koydugu yurek insallah elin euro zenginlerine kapak olmustur.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Şu adamın adamlığına laf eden çarpılır arkadaş ..

Yüreğini sahaya koyup aldığı paranın hakkını sonuna kadar verdi bugün helal olsun ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Şu takımda nefret ettiğim kişilerin başında geliyordun ama forma şansı bulduğun zamandan bu yana sevmeye başladım. Hep böyle mücadele et.

IL Capitano

Is ahlaki , verdigi emek sadece alkisliyorum. Genc oyuncularin elinden tutmasi , tam bir kaptan !

NoPasaran

İbrahim Toramana bakış açım

QUARESMANIN kırmızı görüdğü Fener maçı öncesi değişti..

Artık kızmıyorum bu adama..

Yürekten oynuyor en azından..

Yedek bile olsa olur..

Ben arkadaşı kırmızı görünce üzülecek oyuncuları istiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

mesela bu zaten Volkan.. sorumluluk almak. sadece para icin degil, yurekten bagli olmak.

saldır beşiktaş

‎-Edu ile girdiği tartışma-
Maç sırasında Edu ile girdiği tartışmayla ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli oyuncu, şöyle konuştu:
''Sorun yok. Kaptan olarak herkesin kaynaşmasına çalışıyoruz. İşler kötü gittiğinde iyi olması için çaba gösteriyoruz. Saha içinde bunun mücadelesini veriyoruz. Her takımda olabilecek olağan durumlar. Ufak çaplı tartışmalar olur. Bunlar takımın iyiği için yaptığımız şeyler. Kaybettiğimizde üzülüyoruz. Tepki veriyoruz. Ben takım kaptanıyım. Maçtan sonra Edu yanıma geldi. Konuştuk. Maç içindeki stresten dolayı yapılan hareketlerdir.''

Ufak çaplı tartışma?
Biz de gündelik hayatta ufak çaplı tartışdığımız arkadaşımıza; ''[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz].ç'' diyoruz zaten.
Bu adam Beşiktaş kaptanı. Yeni yönetimin ilk icraatı seni göndermek olur umarım.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

unicorn

İbo sende zerre kadar yürek varsa Fernandes'e atarlansa bir kere napıyo bak seni.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

IL Capitano

Fernandese mi atarlansin? arkadaslar siz nasil dusunuyorsunuz ? bu nasil bir mantik Allah askina?  mac icinde olan seyler bunlar, hirstan gelen seyler bunlar, pes etmemekten. futbol bu satranc oynamiyorlar.

ayrica 3. gun önce Cenki yuhluyanlara sosyal medyada etmediklerini birakmayan, siz taraftar misiniz diye yuklenen arkadaslar simdi Toramani daragcina göturmek istiyorlar,bu takimdan defolsun gitsin diyorlar. ayip valla. bi aynaya bakin lutfen.

Ersin Develi

En az taraftarın oyuncusuna küfretmesi kadar yanlış
Ama sırf bu yüzden gitsin demek yanlış

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mart 28, 2012, 10:52:24

Fernandese mi atarlansin? arkadaslar siz nasil dusunuyorsunuz ? bu nasil bir mantik Allah askina?  mac icinde olan seyler bunlar, hirstan gelen seyler bunlar, pes etmemekten. futbol bu satranc oynamiyorlar.

ayrica 3. gun önce Cenki yuhluyanlara sosyal medyada etmediklerini birakmayan, siz taraftar misiniz diye yuklenen arkadaslar simdi Toramani daragcina göturmek istiyorlar,bu takimdan defolsun gitsin diyorlar. ayip valla. bi aynaya bakin lutfen.

Hırstan dolayı takım arkadaşının anasına küfür etmek, normal  bir olay mı yani?
Hala nasıl savunulur bu adam anlamıyorum.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan