Ana Menü

58 İbrahim Toraman

Başlatan husoeagle, Kasım 20, 2006, 20:52:24

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mart 28, 2012, 10:52:24

Fernandese mi atarlansin? arkadaslar siz nasil dusunuyorsunuz ? bu nasil bir mantik Allah askina?  mac icinde olan seyler bunlar, hirstan gelen seyler bunlar, pes etmemekten. futbol bu satranc oynamiyorlar.

ayrica 3. gun önce Cenki yuhluyanlara sosyal medyada etmediklerini birakmayan, siz taraftar misiniz diye yuklenen arkadaslar simdi Toramani daragcina göturmek istiyorlar,bu takimdan defolsun gitsin diyorlar. ayip valla. bi aynaya bakin lutfen.

Abi Cenk'i ıslıklamayanlardan biri olarak benim söz söyleme hakkım var sanırım. Hepimiz sinirleniyoruz kızıyoruz canımızı sıkan durumlarda ona buna bağırıyoruz ama çıkıp bilmem ne yaptığımının oğlu yada bilmem ne çocuğu demiyoruz. Gidersin bi şekilde bağırırsın ona kimse bir şey demez ama bu şekilde bir ithamı kimse haketmiyor.

Şu söylediğinde haklısın Toraman'ı bu hale bu taraftar getirdi işte adamsın toraman şöylesin toraman böylesin toraman falan filan inter milan.

İbrahim Üzülmez'i gönderenler Pascal'ı gönderenler neden Toraman'ı göndermeyi bırakın bi ceza uyarı verme zahmetinde bulunmuyor cidden anlamıyorum bunu.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

unicorn

Benim de cevap hakkım doğdu galiba. :)

Öncelikle şunu belirteyim çocukluğumdan beri tribündeyim, ama 10-12 sene olmuştur ciddi anlamda takıldığım. Hiçbir zaman Beşiktaş forması taşıyan futbolcu ıslıklamadım, ıslıklamam da.

Neler neler oldu o stadda. Cordoba ayağının altından mı kaçırmadı, Baki önündeki topu Gökdenize verip maçı mı kaybetmedik,Ekrem oyunun içine mi etmedi yoksa Runje elindeki topu içeri mi almadı vs vs. Ama tribünden sahadaki futbolcu ıslıklanmaz, hiçbir zaman onun psikolojisinde olamazsınız. (he hiçbir psikoloji de takım arkadaşına ana avrat küfretmeyi gerektirmez)

Her neyse gelelim Toraman konusuna. Toraman'ı severdim hırsından oyuna tutunmasından dolayı. Ama hiçbir sebep takım arkadaşının anasına küfretmeye değmez. Ben böyle düşünüyorum. Bu bizim kültürümüzde var. Bu forumda terörist analarına küfür ediliyor diye ayrı gayrı düşülmedi mi, kaldı ki burdaki adam senin takım arkadaşın. Aynı armaya hizmet veriyorsun,ter döküyorsun beraber. Nasıl olur da o cümleyi birleştirir dudakların be Toraman!

Sizleri bilmem ama o "hırslı ve yüreğini sahaya koyan adam" olan Toraman benim için bitmiştir.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

KeePSaKe

Yüreği ile oynuyor hırsına diyecek birşey yok ama bu kadarı da fazla.
Since 1903

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Hocam seni bu takimin en iyi oyuncusu diyor

Kulaklarimla duydum

Umudum kalmadi o gunden beri
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

kimler geldi geçti bi şu gitmedi.
arkadaş bi git artık ya.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

İyi yerli bir stoper bulana kadar Toraman 11'den de kesilmez, takımdan da gönderilmez.

El Maestro

Vallahi Toraman bence sezon başından beri en iyilerimizden biri desek abartmış olmayız ..

Hem Sivok'tan, hem Escude'den daha iyi başladı sezona ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ın başında bulunan Samet Aybaba'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve hem savunma hem de orta sahada forma giyip, kadro yetersizliği sebebiyle sakatlığının tedavisini erteleyen İbrahim Toraman ile ilgili Beşiktaş'ta belirsizlik sürüyor.

Siyah beyazlı ekiple mukavelesi sona eren tecrübeli futbolcu ile Beşiktaş yeni bir anlaşma imzalasa da bu anlaşma henüz yürürlüğe girmedi.Beşiktaş'ta göreve yeni getirilen Futbol Genel Direktörü Önder Özen yaptığı açıklamada 'İbrahim Toraman imza attı ama sözleşmesi yürürlüğe girmedi. Bu konuda kararı teknik direktör verecek.

İbrahim Toraman'la ilgili görüşüm, oynayacağı bir Beşiktaş'ta mutlaka olmalı.' sözleriyle belirsiz ortamın daha da artmasına sebep olurken başkan Fikret Orman ise Önder Özen'in aksine '"İbrahim Toraman bizim kaptanımızdır. Sözleşmesi imzalandıysa yürürlüğe girecektir." sözleriyle olayı başka bir boyuta taşıdı.

YENİ TEKNİK ADAM MI BEKLENİYOR

Başkan Fikret Orman ve Önder Özen'in yaptığı açıklamaların ardından oyuncu ile ilgili belirsizlik sürerken Beşiktaş yönetimi ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen, topu yeni teknik direktöre atmış durumda. İbrahim Toraman'ın sakatlık sürecinin devamı ve ilerleyen yaşı sebebiyle yeni gelecek teknik adamın kaptana sıcak bakma ihtimali ise oldukça düşük.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

#direntoraman

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Colgado

Yalan haber Toraman'a vefasızlık yapamazlar.

keskinli

bencede yalan haber
boslukta ne yazacaklarini sasirmislar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Valla sevmem etmem ama bu kadar da değil yani..

Jübilesi Beşiktaşta yapılması gerekn birisi bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Beşiktaş Futbol A.Ş., futbolcumuz İbrahim Toraman'ın sözleşmesinin yenilendiğini KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel futbol takımı oyuncularımızdan İbrahim Toraman ile sözleşme yenilenmiştir. Buna göre oyuncuya;

2013-2014 sezonu için 1.550.000 TL garanti ve 30.000 TL maç başı ücreti
2014-2015 sezonu için 1.550.000 TL garanti ve 30.000 TL maç başı ücreti ödenecektir."

eebjk

maç başı biraz fazlamı sanki
sadece BEŞİKTAŞ