Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

ben zaten bir takıma ' banko kazanır ' dersem yenilir bilmiyomusunuz ? brezilya'ya oynayın diye öyle söylemiştim.. ;D

akbaba71

Alıntı yapılan: ugur24 - Temmuz 15, 2007, 23:18:04
maçın başlamasına 45 dakika kaldı..çok zevkli bir maç olacağını ve arjantin'in farklı kazanacağını düşünüyorum.. ;)

brezilya : doni , maicon , alex , juan , gilberto , mineiro , josue , baptista , elano , robinho , vagner love

arjantin : abbondanzieri , zanetti , ayala , milito , heinze , mascherano , cambiasso , veron , riquelme , messi , tevez

bunu gordukten sonra dunku skora şaşırmamak gerek :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Doktor

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 16, 2007, 11:41:31
Alıntı yapılan: ugur24 - Temmuz 15, 2007, 23:18:04
maçın başlamasına 45 dakika kaldı..çok zevkli bir maç olacağını ve arjantin'in farklı kazanacağını düşünüyorum.. ;)

brezilya : doni , maicon , alex , juan , gilberto , mineiro , josue , baptista , elano , robinho , vagner love

arjantin : abbondanzieri , zanetti , ayala , milito , heinze , mascherano , cambiasso , veron , riquelme , messi , tevez

bunu gordukten sonra dunku skora şaşırmamak gerek :D
Harbiden guzel tahmin olmus  ;D ama su varki Brezilya kimle oynarsa oynasın rakibin degil kendi oyunu onemli isterse yener herkesi cok rahat...

NoPasaran

Uğur artık tahmin yapma be kardeşim  ;D ;D  :koptum :koptum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

kupon yapacak olanlara yardımcı olmak için tahmin yapıyorum..dediğimin tersine oynarsanız köşeyi dönersiniz.. ;D

Non Mollare Mai

:koptum :koptum :koptum
Yeter Uğur. :koptum

Brezilya gerçekten aslarından yoksun olsada oynadığı zaman kazanıyor.
Tebrikler Brezilya..
edit

richee_4ever_jk

Brezilya akıllıca oynadı farkı buldu Ama Arjantine yazık oldu

carlito1903

Brezilya anadolu takımalrı gibi oynadı oyunu kendi sahasında kabul edip kontra ataklarla gol aradı Arjantin in her atağında faulle kestiler atağı ve ikinci yarının başından itibaren zaman geçirmeye çalıştılar,kupayı hiç haketmediler oynadıkları futbolla...

AsA

Adriano

KesinLikLe arjantin'in hakkıydı kupa..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

final maçı hariç süper top oynadı Arjantin zevk verdi izleyenlere Brezilya ise final maçı dahil hiçbir maçta izleyenlere zevk veren bi futbol ortaya koymadı bence neden bu...