Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richee_4ever_jk

Messinin gölü süperdi final çok güzel olacak iki takımda iyi oynuyor Arjantin alır gibi geliyor bana

ugur24

cumartesi saat 00.05 ( üçüncülük maçı ) : uruguay-meksika / pazar saat 00.05 ( büyük final ) : brezilya-arjantin !

freedom forever

bu arjantin ,brazilya yı parça pinçik eder
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

ugur24

arjantin brezilya'yı görülmemiş bir skorla yenebilir..çok büyük bir farkla kazanacaklarından eminim.. ;)

die-4-u

Şu Ana Kadar Tahminlerimde Yanıldım Ancak Yine de Birkaç Kelam Etmek İstiyorum Arjantin Hakkında;
Turnuvaya Tam Kadro Gelen Tek Önemli Takım..
Herkes Onları Başka Bi' Gezegenden Gelmiş Gibi Görmeye Başladı,Eğer Bu kadar İyilerse En Son Dünya Kupası'nı Neden 86'Da Kazandılar-Maradona Sağolsun...
Dünya Kupası Elemeleri'nde de Hep Böyle Bi Hava Yakalarlar...Brezilya Daima Arjantin'in Arkasında Bitirir Grubu..Brezilya'nın 60 Farklı Oyuncu İle Grubu Oynamasının  Az Da Olsa  Rolü Vardır Değil Mi!!!
Brezilya Ulan.. :)

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

ugur24

şu anda dünyanın en iyi takımı bence arjantin enver..brezilya bu turnuvaya eksik geldiği için pişman olacak yarın.. ;)

Anarchy*

brezilya kazanacak insallah..bnm favorim elendi  ):

bu arada maç saat kaçta ???

richee_4ever_jk

Alıntı yapılan: carsi_weyco - Temmuz 14, 2007, 16:06:47
brezilya kazanacak insallah..bnm favorim elendi  ):

bu arada maç saat kaçta ???
Üçüncülük maçı bu gece 24'te
Final maçı yarın gece 24'te

carlito1903

3.lük maçında MVenezuela'da düzenlenen Copa America'da, Uruguay'ı 3-1 mağlup eden Meksika turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Sebastián Abreu'nun golüyle yenik duruma düşen Meksika, 35. dakikada bir penaltı kazandı. Fenerbahçe'de forma giyen Lugano'nun yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterirken, Lugano da kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltı vuruşunu kullanan Blanco Meksika'ya beraberliği getirirken, karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Meksika, 68. dakikada Omar Bravo'nun ceza sahasının dışından attığı şık golle 2-1 öne geçti.

Meksika oyunun son bölümlerinde de etkili oyununu sürdürürken, 76. dakikada Guardado durumu 3-1'e getirdi ve maçın skorunu belirledi.

richee_4ever_jk

Türkiyede hakemler taviz vermese Lugano barınamaz ama yapacak bişey yok. Adamı görüyoruz neler yapıyor

ugur24

maçın başlamasına 45 dakika kaldı..çok zevkli bir maç olacağını ve arjantin'in farklı kazanacağını düşünüyorum.. ;)

brezilya : doni , maicon , alex , juan , gilberto , mineiro , josue , baptista , elano , robinho , vagner love

arjantin : abbondanzieri , zanetti , ayala , milito , heinze , mascherano , cambiasso , veron , riquelme , messi , tevez

die-4-u

Hadi Be Brezilya..Yüzümü Kara Çıkarma :D

Non Mollare Mai

Bu Baptista Gs'e gelcek.. Güleyim bari  :ahaha
edit

die-4-u

Arjantin'in Fazla Büyütüldüğünden Bahsediyordum Ki Eksik Bi Kadro İle Turnuvaya Gelen Brezilya Gerekli Cevabı Verdi..
Arjantin Futbolu Bundan Sonra Uzun Yıllar Kupa Göremez..Zanetti,Ayala,Veron,Crespo Muhtemelen 2010 Dünya Kupası Kadrosunda Olamayacaklar Yaşları Nedeniyle..Kalede Abondanzieri,LeoFranco İle Dünya Kupası'nı Almanız da Pek Mümkün Değil..