Ana Menü

#10 Delgado

Başlatan NoPasaran, Kasım 20, 2006, 20:36:19

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

boss

Ben 2 hafta önce satılmalı dedigimde herkez polemik yaratmıstı ricardinho dunya yıldızı delgado kim bence daha kotu olmadan satılması lazım

pascalyptica

delgado geçen sezonun UEFA kupası asist ve gol kralı.. oynatmayı bilirsen göreivni fazlasıyla yapıyor..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

Ozytaurus

Alıntı yapılan: boss - Kasım 21, 2006, 02:15:23
Ben 2 hafta önce satılmalı dedigimde herkez polemik yaratmıstı ricardinho dunya yıldızı delgado kim bence daha kotu olmadan satılması lazım

Rico ile Delgadoyu kıyaslamaya gerek yok birisi 2 dünya kupası geçirmiş Brezilya milli takımında oynamış Tecrübe Abidesi Rico Diğeri Yıldızı Yeni Parlayan Uefa Gol kralı Delgado. Daha 24 yaşında kalitesi ve kumaşı sabredilmeyi hak ediyor.
______KaRaKaRTAL____

boss

Biz niye goremedik o futbolcuyu o zaman???
Aslında kadro dısı bırakıp 2 sene oynatmasalar ne guzel olur kolaturca zarara gırer hem ;D ;D

alper_xxl

delgado dünya yıldızı olucak
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

DIABLO

Alıntı yapılan: husoeagle - Kasım 20, 2006, 21:14:44
delgadonun kalitesini tartışmak bile gereksiz bence

huso kardeşime katılıyorum böyle bir oyuncuyu bir çırpıda silemezsiniz :@
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

eRe

gecen sene ızledıgımız delgadoyla hıc ılgısı bıle yok.cok farklı.umarım bıze basel formasında ızledıgımız delgadoyu gosterır
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

yuNuS1903

gs maçında iyi oynadı

TunaSuner

abi hemen gönderelim mantıgını lütfen bırakın artık ya bu adam çok iyi bir adam kumaşı çok iyi sadece birazcık daha sabır bu adam cok iyi olucak
Ne Bir Heves Ne bir Tutku BEŞİKTAŞIM Anlatılmaz Bir Sevgi Bu !!!

alper_xxl

forza delgado ulan!!!!!!!!!
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

bjk1903_unchanginglove

ya gerçekten inanılmaz bi yetenek ama daha göremedik ne iş yaptıgını işalah en kısa zamanda gercek delgadoyu görcez
Herzaman heryerde seninle birlikte ölüm gelsin isterse gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk sensin BEŞİKTAŞ

delgado1008

iyi olacak biraz sabır
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

black-eagle

eet sabredilmesi lazım bole oyuncular 5-6 maç ust uste oynamalı delgado türkiyede istanbul dişinda sadece izmire gitmiş başka hiç bir deplasmana gitmemiş o da buca ve denizli ikisinde de gol attı izmiri çok sevmiş delgado
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

19caner03

cok guzel oynuyo ama bır turlu bu oyununu beşiktaşda sergıleyemedı ınş bundan sonrakı haftalarda sergıler

yuNuS1903

1 maçtada sakatlanma bee yawww futblcuysan düzgün oyna