Ana Menü

#10 Delgado

Başlatan NoPasaran, Kasım 20, 2006, 20:36:19

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rico_ pasa

adam yatmaya gelmiş ya boyuna yatıyor simdi de ishal olmus yarında kabız olur obur gun cırcır olur olurda olur bizde bu enayilik oldugu surece adam aids bile olur
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

kenancan_6203

bence delgado çok iyi bir oyuncumuz vede çok genç sakatlıktan yeni kurtuldu ben ondan çok şey bekliyorum ileride ve şimdi beşiktaşa çookkk yararlı olacak delgadooooomatias delgadoo

carsi52

delgadodan ne istiyosunuz anlamadım.

ilk sakatlandığında isviçreye gitmiş raporda 3-4 hafta dinlenmem lazım demişler.

bu türkiyeye geldikten sonra bizim yönetim takım kötü durumda oynaman lazım der

ve delgado oynar yine sakatlanır isviçreye gittiğinde doktorlar 3-4 haftaydı oldu 6-7 hafta

demiş.bizim yönetim 2 hafta daha dayansaydı oynatmasaydın adam oynuyodu şuan.

delgadoyuda çok seviyorum ricardinhoyu da ikisinide ayıranları anlamıyorum biri diyo delgado

biri diyo ricardinho ikisi dursun bence.elbet bi yolu bulunur ikisi beraber oynar.hem rico sakatlansa delgado var

delgado sakatlansa rico var düşünün artık kaliteyi :D
Bölünür senin için uykular!

rico_ pasa

su sistemde ikisi yanyana oynamaz bunu kabul edin
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

C@Rsİ_MaNiA_11

herkez görecek nasıl bi futbolcuymuş :@
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

emir_1903

Delgado çok kaliteli ama yanına yardım edecek birisi gelmesse oynuyamaz

delgado.10

Delgado iyi oyuncumu ....   evet
peki Ricardinho iyi oyuncumu .....  yine evet

neyin tartismasini yapiyoruz beyler iyi oyuncularsa oyniicaklar ve bakin nasil yan yana oynuyorlar
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

Musti_cArsi

Delgado iyi oyuncu ama Besiktas icin yeterli Performansini göstermior!!!
Onun icin göbderilmesi iyi olur..

blackwhite

tartışılması bile sacmaa bahsettigimizz isim MATİAS DELGADO.
neler yapacagını göreceksinizz.daha yewni kendine geldi oynadıgın zaman neler yaptıgın gördünüzz.sabredinn göreceksinizz

husoeagle

Alıntı yapılan: rico_ pasa - Ocak 10, 2007, 20:45:41
su sistemde ikisi yanyana oynamaz bunu kabul edin

sebep?

Unforgiven

Yıllarca Beckham Zidane,Zidane Figo yan yana oynadı da Delgado Rıcardınho,Sergen Tümer bir türlu oynayamıyor ben anlamıyorum, bilmiyorum hiçte bilemicem galiba 
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

hem beckham hem figo kanat oyuncusu ama.. ;D

carsi52

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 13, 2007, 15:12:32
hem beckham hem figo kanat oyuncusu ama.. ;D

eft bunda doru söledin :D
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

http://www.youtube.com/watch?v=nITmx0jej7k

Bu adam UEFA kupası yarı finali oynamiş bir takımda gol karlı olark geldi çok iyi bir adam ama bırakmıyorlarki adamı tekme tokat dövüyorlar sahada
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

canmert

bu maçta kapalıdaydım
mükemmel maçtı
gayse maçında gördüm ki bu adamda birşeyler var...