Ana Menü

Samiyende rezalet

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2007, 21:54:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 22, 2007, 15:15:27
- galatasaray bayan basketbol takımı küme düştü..
- batık eurocard projesi..
- sahip som skandalı..
- olimpiyat stadı rezaleti..
- küçülen vizyon ve avrupa'daki başarısızlık ( resimde tromsö faciası gösterilmiş ) ..
- beklenen sonuç ve ribery davası kaybedildi..
- galatasaray bayan voleybol takımı küme düştü..
- taraftarını müşteri olarak gören bir başkan..
- yitirilen değerler ( hagi , bülent korkmaz , arif , fatih terim vs. ) ..
- dışımızdan biri , özhan canaydın istifa !

madde halinde yazınca daha beLLi oLuyor
böyLe başkan inş. fenerinde başına ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Dem@

benim en çok üzüldüğüm olay tarafarın arasında kalan bir polis memuru feci şekilde dayak yemiş yemesinin yanı sıra polislik hayatı bitmiş %85 görme oranını kaybetmiş yazıklar olsun size bir insanın geleceği ile bir başkası değil kimse oynayamaz!

mertcan

ben zaten demiştim polise yazık diye...

polisin ne suçu vardı ki sanki

git fenerlilere saldır polis ne yaptı !!!

isyankar_ÇARŞI

ALA ala çook üzüldüm.ALLAH*tan babam emekliye ayrıldı.saten arada kaln hep polis
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 22, 2007, 15:15:27
- galatasaray bayan basketbol takımı küme düştü..
- batık eurocard projesi..
- sahip som skandalı..
- olimpiyat stadı rezaleti..
- küçülen vizyon ve avrupa'daki başarısızlık ( resimde tromsö faciası gösterilmiş ) ..
- beklenen sonuç ve ribery davası kaybedildi..
- galatasaray bayan voleybol takımı küme düştü..
- taraftarını müşteri olarak gören bir başkan..
- yitirilen değerler ( hagi , bülent korkmaz , arif , fatih terim vs. ) ..
- dışımızdan biri , özhan canaydın istifa !

böyle bi durumda iken yapılan olayları kötü gözle bakmak bence doğru olmaz

ve yaralan polis memurunuda normal karşılamak lazım kitlesel hareketlerde böyle olaylar yaşanır sürekli

eRe

Ali Sami Yen'de geçen hafta sonu oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası PFDK'ya sevkedilen Sarı-Kırmızılı kulübe kesilecek ceza öğrenildi..

Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında yaşanan üzücü olaylar nedeni ile Sarı-Kırmızılı ekibe toplam 4 maç seyircisiz oynama cezası verileceği öğrenildi.

Tribünde yaşanan olaylar yüzünden 3 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılacak olan Galatasaray'ın, çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile ayrıca otomatikman bir maç seyircisiz oynama cezası alacağı bildirildi.

Türk futbol tarihine geçecek bu olaylar nedeni ile ayrıca Galatasaray Kulübü'nün toplam 310 bin YTL para cezasına çarptırılacağı da belirtildi. Futbol Federasyonu Disiplin talimatının 31. maddesi gereği toplam 4 maç seyircisiz oynama cezası alacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, bu cezalarını yeni sezonun ilk haftalarında çekecek.

Karşılaşmanın temsilcileri Haluk Gözen, Ali Okumuş ve Mehmet Top'un, çıkan tüm olayları ayrıntılı bir şekilde raporlarına yazdıkları ifade edildi.

Raporlar doğrultusunda disiplin kuruluna sevk edilen Sarı-Kırmızılı ekipten üç gün içerisinde savunma istenecek. Maçtan önce olayların başladığını hatırlatan temsilciler, "Tribünler resmen savaş alanı gibiydi. Büyük arbede yaşandı. Maçtan önce kapalı ve eski açık bölümünde Galatasaray taraftarlarıyla güvenlik güçleri arasında inanılmaz olaylar çıktı. Çok sayıda taraftar yaralandı. Sahaya atılan taş, koltuk gibi yabancı maddeler nedeni ile hakem Bülent Demirlek, seremoniyi orta alanda yaptırmak zorunda kaldı." dediler. F.Bahçeli yedek futbolcular ve teknik heyete çok sayıda içi su dolu plastik şişe atıldığını belirten temsilciler, "Yedek futbolcular, polis koruması altında kulübeye gittiler. Fenerbahçeli Deivid'in kafasına su şişesi geldi. Özellikle numaralı tribünden atılan yabancı maddeler nedeni ile sahanın kenarında inanılmaz bir görüntü oluştu." şeklinde ifade kullandılar.

Karşılaşmanın 55. dakikasında sahaya atılan yabancı maddelerin müthiş boyutlara ulaşması üzerine hakem Bülent Demirlek'in soyunma odasına gittiğini kaydeden temsilciler, "Bu dakikada Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tüm tribünlerde aynı anda meşale yakıldı. Hakem Demirlek ve yardımcıları, 15 dakika bekledikten sonra sahaya çıktılar ve oyunu başlattılar. Bu doğrultuda gerekli anons yapıldı. Ancak tribünden sökülen koltukların sahaya atılması devam etti. Çirkin tezahürat da hiç durmadı. Atılan yabancı maddeler arasında iri taş parçalarının bulunması da dikkati çekti. Bu plastik şişelerden bazıları Tümer'e, Tuncay'a ve Cihan'a isabet etti." şeklinde görüş bildirdiler.

Zaman
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

ilk yarıdaki fenerbahçe-galatasaray maçında gerets'in kafası yarıldığı ve ses bombası atıldığı için fenerbahçe'ye üç maç ceza verilmişti..bu maçta yaşanan bunca olaya sadece dört maç ceza verilecekse federasyona yazıklar olsun..

keskinli

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 22, 2007, 21:54:05
ilk yarıdaki fenerbahçe-galatasaray maçında gerets'in kafası yarıldığı ve ses bombası atıldığı için fenerbahçe'ye üç maç ceza verilmişti..bu maçta yaşanan bunca olaya sadece dört maç ceza verilecekse federasyona yazıklar olsun..
gercekten 3 mac verildimiydi fenere?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

üç maç seyircisiz oynama cezası verilmişti..sonra tahkimde iki maç seyircisiz , bir maç saha kapama diye değiştirildi..

keskinli

sonuc olarak 4 mactan fazla almazlar diyorum,fener 2 mac gese 4 mac
polislerin yaralanmasi dolayisiyla belki 5 mac olur diye düsünüyorum ben
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

İŞİN İÇİNDE Küfürde var..

5 maç yeter diyecem ama bundan sonraki olaylarda hep bu olay akla gelecek ..Buna 5 maç verirlerse artık 3 maçlık cezaları nasıl vereceksiniz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

sahanda futbolcu dayak yıyor ancak ceza gelmıyorsa eger bence taraftarlar olay cıkarmıs en fazla 3 mac verırler
artık kontrolden cıktı olaylar....
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Brestgerfich

ya ben maçı izlememiştim,dün trt1 gösterdi maçı.. neler olmuş yuh diyorum.. en az 10 maç
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

2 dia 2 muerto

Galatasaray'a 8 maç seyircisiz oynama cezası geleceği öğrenildi. Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevk edilen sarı kırmızılı kulübün dosyası bugün görüşülecek ve karara bağlanacak.

Tribünlerde yaşananlar, maçın 15 dakika durması, koltukların sökülüp sahaya atılması, bazı taraftarların tribünleri ateşe vermesi ve sahaya atılan çok sayıda pet şişe nedeniyle tarihin en ağır cezasıyla karşı karşıya olan Cimbom, 8 maç ceza alırsa, 2007'de Ali Sami Yen Stadı taraftara kapanmış olacak.

200 BİN YTL DE PARA

Disiplin Kurulu'nun eski bir üyesi, "Ucu açık olmak üzere en az 5 maç ceza verilebilir. Normal şartlarda şu görüntülerle Galatasaray'ın önümüzdeki sezonun ilk yarı boyunca evinde oynayacağı maçlar kapanmalı. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı" şeklinde görüş belirtti. Galatasaray'a saha kapama cezasının yanı sıra ayrıca kurulun en az 200 bin YTL de para cezası vereceği kaydedildi.

Alıntıdır...

mertcan

eğer bu doğruysa gayse seneye şampiyon filan olamaz...

sağol faruk paylaşım için....