Ana Menü

Samiyende rezalet

Başlatan NoPasaran, Mayıs 19, 2007, 21:54:08

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

ve daha TFF ceza gelecek bu takım şampiyonlar liginede gidemedi

bunun sorumlusu taraftar mı heleki uefa kupası alan bi takım taraftarı mı bumudur???

galatasaray taraftarı haklıdır son derece

carlito1903

geçen senede bu başkan vardı ama hiç sahaya bişey falan atmıyorlardı 2. başkanlarına saati söylüyorlardı bu olaylar sadece gayse taraftarının takımını sadece şampiyonluk için sevdiğini iki başarısızlıkta takımı sabote ettiğini gösterir

2 dia 2 muerto

Ama unuttugun bişi var !
Eğer hatırlarsan Ergun Gursoy bir röportaj yaparken arkadan bir Gs li istifa edin diye bagırdı ! Ergun Gursoy sen kongre üyesimisin dedi adam hayır diyince Ergun Gursoy o zaman gule gule dedi.Yani gs nin maçlarını izlemeye gelen taraftarların %20 si belki de daha azı kongre üyesidir bu yüzden ne yapsalar boş !
Oysa aynı olaylar İnönü de yapılsa istifa etmek zorunda kalırlar çünkü Beşiktaşın gerçek sahibi taraftardır !

2 dia 2 muerto

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen hafta sonunda Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada tribünlerde meydana gelen olaylarda polise mukavemet ettiği gerekçesiyle aranan bir kişi Maltepe'de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu müsabaka öncesi tribünlerde polise mukavemet eden 4 kişinin kimliği belirlendi.

Bugünkü bir gazetede de kırılan stadyum koltuğuyla bir polis memurunun başına vurduğu sırada çekilmiş fotoğrafı yayınlanan Ertan Y, Maltepe'de gözaltına alındı.

Şüpheli, götürüldüğü Maltepe Polis Merkezinden, aynı olaylarda polise mukavemet iddiasıyla daha önce yakalanıp gözaltına alınan diğer 11 taraftarla birlikte sorgulanması için Asayiş Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

Bu arada, polise karşı koydukları belirlenen diğer 3 kişinin yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.

Not:Alıntıdır ...

Dem@

Galatasaray küme düşürülmeli

SABAH yazarı Hıncal Uluç, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayları Fotomaç'a değerlendirdi.

Hıncal Uluç şöyle konuştu;

"19 Mayıs tarihine dikkat edin... Kurtuluş Savaşı'nın başladığı tarih. Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği, Atatürk'ün spor günü ilan ettiği gün, Türk gençliğinin yaptığı gösteriye bak. Böyle bir ihanet olabilir mi? Kendilerine ihanet, Galatasaray'a ihanet, Cumhuriyet'e ihanet, Atatürk'e ihanet...

Profesyonel ceza kurulunun, Galatasaray'a tarihte görülmemiş bir ceza vermesi lazım... Öyle 3 maç, 5 maç ceza değil... Ben federasyon olsam Galatasaray'ı küme düşürürüm. Benim kafamdaki ceza bu... İçimi rahatlatacak, Galatasaraylı olmaktan utanmamı önleyecek ceza bu... Juventus nasıl buldu cezasını, biz de buluruz. Böyle bir cezayı federasyon veremez."

mert82

utanc verici bir geceydi,iyiki bizim stadta olmadi bu olaylar olsaydi basimiz gayseden daha cok agriyabilirdi

mertcan

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mayıs 21, 2007, 22:21:23
bence galatasaray takımı taraftarı çok doğru bi iş yapmıştır

burdan kendilerini tebrik ediyorum

bende aynen katılıyorum
ve gs taraftarını tebrik ediyorum

keşke bende orda olsaydım da 1 pet şişe de ben atasydım !!

die-4-u

ugur24

çok güzel bir site adresi olmuş.. ;D 26.082 imza toplamışlar..imza kampanyasına bizde destek versekmi acaba ?  ;D

carsi52

siteye bak ya süperbi site adresi olmuş ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

die-4-u

Fotoğrafların üstüne geldiğinde açıklamalar yazıyo Uğur baktın mı?
Bayan Voleybol ve Bayan Basketbol'da küme düştükleri,Olimpiyat Stadı Rezaleti V.s..
Aslında iyi rakiplerle mücadele etmek için biz de verebiliriz imza :)

mertcan

helal olsun siteye oy vermedim ama versemde bişe farketmez ;D ;D

isyankar_ÇARŞI

ellemeyin öldürsünler birbiirlerini
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı

ugur24

- galatasaray bayan basketbol takımı küme düştü..
- batık eurocard projesi..
- sahip som skandalı..
- olimpiyat stadı rezaleti..
- küçülen vizyon ve avrupa'daki başarısızlık ( resimde tromsö faciası gösterilmiş ) ..
- beklenen sonuç ve ribery davası kaybedildi..
- galatasaray bayan voleybol takımı küme düştü..
- taraftarını müşteri olarak gören bir başkan..
- yitirilen değerler ( hagi , bülent korkmaz , arif , fatih terim vs. ) ..
- dışımızdan biri , özhan canaydın istifa !

unicorn

Kupayı pazarlayamadılar...
Yanlış strateji insanı nerelere getiriyo.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !