Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Alternatif defansa ihtiyacı olan varmı..

80kusur gücü olan 82-84 gücü olan fakat; 18 YAŞINDA OLAN defans oyuncularım mevcut satabilirim..

antremanlarla 5 gün antremana sokun bu 5 günde gücünü 7-8 puan arttırır.. dahada ötesi yok zaten..

tekrar ediyorum 18 YAŞ!!!!

mantıksız teklif sunmayın lütfen.. ve komik şeklde oyuncuya oyundaki değerini teklif etmeyiniz lütfen.. biliyorsunuz ki oyunda transferler değerinin üstünde rakamlarla olur.. ve bu oyuncularıma değerinin biraz üstü teklif bile kabul görmeyecektir.. en basit nedeni 18 yaşında olmaları..

İLK güzel teklif getirene 80kusur gücü olan 18 YAŞINDA 2 tane satılık defansım vardır.. birini satıcam.. ilk güzel teklifi getiren alır.. tekrar ediyorum 5 kere antremana sokun gücünü 5 puan arttırır demiyorum.. en az 7 arttırır.. 5 günün 2-3 gününde antremanda +2 puan alırlar garantisiyle.. :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

sercan sıkıntım şurada ben transfer piyasasını falan takip edemiyorum yani oyunda etkili aktif biri değilim :D almışken bütün transferleri senden yapiyim diğer türlü sıkıntı olacak :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 11, 2014, 01:01:53
Alternatif defansa ihtiyacı olan varmı..

80kusur gücü olan 82-84 gücü olan fakat; 18 YAŞINDA OLAN defans oyuncularım mevcut satabilirim..

antremanlarla 5 gün antremana sokun bu 5 günde gücünü 7-8 puan arttırır.. dahada ötesi yok zaten..

tekrar ediyorum 18 YAŞ!!!!

mantıksız teklif sunmayın lütfen.. ve komik şeklde oyuncuya oyundaki değerini teklif etmeyiniz lütfen.. biliyorsunuz ki oyunda transferler değerinin üstünde rakamlarla olur.. ve bu oyuncularıma değerinin biraz üstü teklif bile kabul görmeyecektir.. en basit nedeni 18 yaşında olmaları..

İLK güzel teklif getirene 80kusur gücü olan 18 YAŞINDA 2 tane satılık defansım vardır.. birini satıcam.. ilk güzel teklifi getiren alır.. tekrar ediyorum 5 kere antremana sokun gücünü 5 puan arttırır demiyorum.. en az 7 arttırır.. 5 günün 2-3 gününde antremanda +2 puan alırlar garantisiyle.. :D

doria ya kaç istersin :D
www.erdemeksi.com

K.D

@El Maestro ben direk oynayacak oyuncu istiyorum hani antreman işi biraz sıkıntılı çünkü yedekte veli ve salihi geliştirmeyi düşünüyorum ama 13.7 m veririm abi bak buda benden olsun :D sen benim koyduğuma bakma ben tok satıcıyım ondan 😂
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

K.D

@El Maestro  thuvin yada halilovice 18 civarı versem ne dersin?

beckyZWICKY

2 tanesi satılık dedim hacım diğer 18likleri katmıyalım :D

satılık olan antremana aç olan defans oyuncularım;

biri 18 yaşındaki Jedvaj

diğeri 19 yaşındaki Mendy

:D

unutmam gereken..

El Maestro

@K.D 13.7 ne olm doğru düzgün 14 ver iş bitsin madem öle senin hatrına düşelim o kadar küsüratlarla ugrastırma beni.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 11, 2014, 01:06:51
2 tanesi satılık dedim hacım diğer 18likleri katmıyalım :D

satılık olan antremana aç olan defans oyuncularım;

biri 18 yaşındaki Jedvaj

diğeri 19 yaşındaki Mendy

:D

jedvay ı satıyon doria yı satmıyormusun yani ;D ;D

e jedvay ne kadar ;D
www.erdemeksi.com

beckyZWICKY

gelecek olan başka teklifleride etkilememek adına fiyat biçmem doğru olmaz şuan.. :D

şimdi uyumam lazım yarın erkenden iş.. :D

akşam işten geldiğimde oyuna girip 0 yada 1 yada 2-3 kaç taneyse artık onlara bakıp değerlendirip uygun olan teklife KABUL tuşuna basıcam.. :D yani yarın akşama kadar iş cıkışına kadar nette olamıcam.. teklifi oyundan yapın lütfen arkadaşlar eğer ki isteyen olursa.. :)

tekliflerin durumuna göre 2sinide, 2sini birden de satabilirim.. :)

@eRe  hacım sende talipsen oyundan teklif yap duruma göre yarın kabul edeyim :) haydiyin kaçtım hayırlı geceler bol gollü maçlar dilerim ;D

unutmam gereken..

K.D

@El Maestro halilovic yada thuvine ne diyosun ne kadar istiyosun? :D bu gece senden alalım birini

El Maestro

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 11, 2014, 01:13:37
@El Maestro halilovic yada thuvine ne diyosun ne kadar istiyosun? :D bu gece senden alalım birini

Onlar ne yazık ki satılık değil, 14 m Emre Can'ı vereyim 2mizde mutlu ayrılalım madem öyle.

K.D

Abi bana daha hücumcu bir adam bir adam lazımdı 4-3-3 solda olucak mı emrecan? :D

K.D

Vallaha para var huzur yok ya abi ber işte halilovici 18 e 😂

beckyZWICKY

Söyle meeden edemicem gider ayak son lafim; unutmayalim ki lig daha cok uzun hala ilk yaridayiz.. ve simdiden alinirsa ligin ikinci yarisinda gucleriyle en banko oynatacaginiz defanslar olacaktirlar.. :) bu satacagim 18yasindaki 80kusur guclu defanslarim :)

unutmam gereken..

El Maestro

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 11, 2014, 01:18:43
Vallaha para var huzur yok ya abi ber işte halilovici 18 e 😂

1.si O 2 Oyuncudan birini satarsam benim orta saha almam gerekecek o yüzden satmıyorum, 2.si kendi ellerimle yetiştirdiğim adamı 4 m euro fazlası için satmam öyle bir baş döndürücü teklif gelmeli ki satayım yoksa niye satayımki ve bu adam 95i geçecek geçenki oyundan biliyorum çok daha fazlası eder yani.  :)

4-3-3 oynayacan diye bi kuralmı var ki, bence senin defanslar kötü 3-5-2 daha mantıklı ciddi söylüyorum yani.