Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

hacım ronaldo demişken.. kafamda bi ampul yandı.. işin esprisini bi tarafa bırakıp, seninde kabul edebilme ihtimalinin az olmadığı bi fikir(bence)..

Cidden ronaldo ile takas yapalım gol kralı Correa'yı ve ben üstüne 10milyon euro vereyim..

böylelikle sende geçen sezondan bu yana özlem duyduğun Efsanevi oyuncuna kavuşmuş olacaksın ve ayrıyettende kasana 10milyon euro daha girecek.. ve kenarda ki birikmiş parana bunu katıp ayrıyetten 2 bölgene yada en kötü 1 bölgene daha en kral oyuncuyu daha transfer edebilirsin kaşif ile.. bence mantıklı bir teklif? ne dersin? aklından hayır cevabı geçiyor ise hemen bunu söyleme.. mantıklıca düşün derim :) BENCE inan zararlı cıkmamış olacaksındır bu parayıda dediğim gibi değerlendirdiğin takdirde..

gol sorunu olmayacak ve ilaveten ortasaha ve defansa 2 cok iyi oyuncu daha alabileceksin.. :) :) :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

ortada kuyu var yandan geç  :lepi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

correa yı alabilmek için işi bozmaya çalışma.. aziz başkan ve ünal aysal başkan karışımı Volkan abi Başkan ;D ;D kötü emellerine ulaşamayacaksın ;D ;D

kendi düşüncemle; kendim için demiyorum VALLAHİ bence güzel bi teklif yaptım.. genel olarak takım kalitesinide arttırabileceği bir teklif üstelik..

ve birisine teklif sunulurken neden araya başkası girer ki bozmaya çalışarak üstelik :P :P

transferler konusunda ki kötü emellerini biliyoruz volkan abi ;D ;D ama yemeyeceğiz! bu kara oyuna gelmeyeceğiz!!

dimi hacım @eRe  ;D

ve söylemeden edemeyeceğim; dediğim gibi bu teklifime sadece Correa + para olarak bakma..

Correa + 2 tane 90+ gücü olan oyuncu(istediğin bölgelere) :) :)

unutmam gereken..

K.D

bana orta saha satan yok mu 90 artı? :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

K.D

Wanyamayı kaçırmasam iyiydi valla ya

CR7

De marcos vereyim :D 18ini alırım ama

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

Salvioya 18 vereyim abi de marcosa çok istedin hem ben 90 a yakın adaö arıyorum hazır geliştirmeden oynatacağım ? :D

CR7

Salvioyu yeni 19a aldım. Vermem
Sen bilirsin ben tok satıcıyım
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

K.D

CR7

El Maestro

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 11, 2014, 00:31:47
Salvioya 18 vereyim abi de marcosa çok istedin hem ben 90 a yakın adaö arıyorum hazır geliştirmeden oynatacağım ? :D

Emre Can'ı satayım sana istersen, beğenmediğimden değil gayet memnunum ancak taktik değişikliğine gitcem forvet lazım .. Ön libero koy oynar, ofansif orta saha koy oynar, sol ayaklı sol kanat koy orda bile oynar . 88 gücü 2 antremana 90anı aşar .

İstersen görüşmelere başlayabiliriz.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

@El Maestro açıkcası hiçbir taktiğim tutmuyo 4-3-3 için 2 as oyuncum var oyundada yeni olduğım için 3. Olarak emrecan olur diyorsan uyar diyorsan talip olabilirim?

eRe

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 10, 2014, 23:27:05
correa yı alabilmek için işi bozmaya çalışma.. aziz başkan ve ünal aysal başkan karışımı Volkan abi Başkan ;D ;D kötü emellerine ulaşamayacaksın ;D ;D

kendi düşüncemle; kendim için demiyorum VALLAHİ bence güzel bi teklif yaptım.. genel olarak takım kalitesinide arttırabileceği bir teklif üstelik..

ve birisine teklif sunulurken neden araya başkası girer ki bozmaya çalışarak üstelik :P :P

transferler konusunda ki kötü emellerini biliyoruz volkan abi ;D ;D ama yemeyeceğiz! bu kara oyuna gelmeyeceğiz!!

dimi hacım @eRe  ;D

ve söylemeden edemeyeceğim; dediğim gibi bu teklifime sadece Correa + para olarak bakma..

Correa + 2 tane 90+ gücü olan oyuncu(istediğin bölgelere) :) :)

şöyle yapalım mı ;D ;D

correa + hulk + dani alves = ronaldo + fellaini + 5 milyon euro ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

15 m euroya senin olsun Kemalim o zaman. 

Fazla dersen deme bence sen 82 gücündeki adamı 11'e koymuşsun 15 normal yani şimdiden belirtiyim.   :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

@eRe

daha neler hacım.. yanında bonus olarak Neymar yada Bale falanda veriyim? ;D ;D ;D

hacım teklif o.. bu sundugun teklif asla adil değil.. "bence" benim sundugum teklif adil.. hatta şöyle yapıyorum Correa + 15milyon euro.. buda pazarlıkta son söz.. ve bence harika bi teklif :D yani Correa + 2 tane istediğin bölgeye 90+ gücü olan 2 oyuncu..

Kabul ise kabul.. değilse canımız sağolsun hacım :D

unutmam gereken..