Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 19, 2014, 01:56:10
;D ;D ;D

Ya serkancım bi senin kadroya bakıyorum bi benimkine

İhtimal bile veremiyorum   ;D

Bu laftan sonra abi sadece en iyi takımını çıkarmanı istiyorum senden.  ;D

Yenilsekte savaşarak yeniliriz, seninde dediğin gibi TABELA her zaman gerçeğ söyler.   ;D ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 19, 2014, 01:55:29
senin 1 tane forvetin sakat olmayacak.. ve yerine El Sharawy gibi oyuncun var..

Serkanda Hamsik ve Pogba cezalı.. yani zincirin önemli 2 halkası.. sistem çökertebilecek bir durum yani..

bu durumdada yenemessen, normalde hiç yenemessin zaten abi ;D hele ki ligin komplesinden kadro oluştursanız yinede yenilmem lafını acı biberle birlikte yemiş olursun abi ahahaha ;D ;D

@NoPasaran

Sercana bak ya taktiği yapmış bilee.  :ahaha

ilhan mansız_melis

Slm :d

;D ;D Lig ne olmuş lig ? ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Bundan sonra daha düzgün bir lig yapsak?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 18, 2014, 20:03:18
bu gece iş zor..

resul deplasmanından puan kaybıyla dönme ihtimalin oldukça yüksek..

Rakibim serkanın Melisle olan maçını kayıpsız geçme ihtimalide çok ama çok yüksek.. melis oyunu falan bırakmış zaten gördüğüm kadarıyla.. Çoğu oyuncusu form düşük yorgun görünüyorlar.. ve dahada önemlisi melis 3-4 gündür oyuna hiç girmemiş bile..

@ilhan mansız_melis Kalk! Uyan! Diril! YÜRÜ GÜNEŞE!!! Zafer İnananlarındır...!!!!!! :D :D :D

Alıntı yapılan: El Maestro - Mayıs 18, 2014, 19:34:14
Çok heyecanlı ilerliyor valla lig, dün gece 8-1 gibi bir skorla galip gelerek averajın çok önemli olduğu bu ligte güzel bir skor oldu benim açımdan . Artık ilk 2 sıra garanti, şampiyon olamasakta bu kısıtlı kadroyla büyük işler yaptığımı düşünüyorum ..

Bu gece maç Melis ile @ilhan mansız_melis sen mevzuyu biliyorsun canım arkadaşım.  ;D

Birde transfer listesinde 1 tane transfer edecek adam olmazmı ya .

;D ;D

CR7

Melis yaptığın ayıp :(

ilhan mansız_melis

Deme öyle üzülürüm :(

beckyZWICKY

çok tehlikeli çok atraksiyonlu son 3 güne girdik nihayet bu gece ile birlikte..

1. bu gece ki müthiş çekişmeli olacak maçlar..

2. yarın gece ki kupa finali..

3. bu gece işler tam tersi şeklinde gitmez ise, sezonun en zor günü, en zor maçı, en önemli maçı olacak.. kazanan şampiyon olacak!!..

Vira Bismillah! :D :D

ama herşey bu gece de bitebilir.. Yiğit beni bu gece yenerse herşey biter.. serkan bu gece yenilse, son haftada bana yenilse bile yine şampiyon olacak averaj sayesinde.. Kısaca yiğit bu gece yenerse beni...; Serkan kalan 2 maçını kaybetse bile şampiyon olacak.. :D

Düğüm ve kilit sende çözülüyor yiğit.. KArdeşine yamuk yapmamanı temenni ediyorum ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Antrenman alabilirim ;D

ilhan mansız_melis

Antremanları unuttum ben :D

Dur kullanayım da boşa gitmesin :D

El Maestro

Alıntı yapılan: CR7 - Mayıs 19, 2014, 23:03:34
Antrenman alabilirim ;D

Güzel bir seri yakaladın Yiğit, o seriyi bozmak olmaz işini garantiye al antreman iyidir.  ;D

Başarılar şimdiden gönüller seninle..  :D

beckyZWICKY

son maçtan korkuyormusun yoksa Serkan aboowwwwwww :O :O :O ahahahahahaah

ya onu bunu herşeyi geçtim.. tek cümle diyip konuya noktayı koyup herşeyi kaderine bırakıp gidiyorum :( :'(

bu gece şampiyonlugu kaybetsem bile, Son maçta Serkanı yenersem gönüllerin şampiyonu olacağım.. hakedenin bZ SK oldugunu görmüş olacak tüm kamuoyu :D :D buda bize yeter.. biz beşiktaşlıyız gönüllerin şampiyonlugu bize yeter ;D ;D ;D ;D

zehiri koydum ortaya beyler.. şimdi serkan ne istediğini şaşıracak muhtemelen.. şampiyonlugu garantilemeyi isteyip istememeyi tekrar düşünecektir.. ;D ;D ;D ;D

ha bu arada; Konumlarımız tam tersi olsaydı, ben yerinde olsaydım ve bunu bana deseydin.. Ben bu gece yenilmek için dua ederdim.. son maça kalsında son maç yeneyim asıl hakeden Kardemir Maestro oldugunu herkese gösterirdim!!! diye söylerdim ve temenni ederdim yani... ;D ;D ;D ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ayrıca yiğitin öyle bişe yapacağını sanmıyorum.. sonucta bu oyun.. ve bu oyunun zevkli ve son maça hatta Son bitiş düdüğüne kadar çekişmeli belirsiz kıyasıya savaşa savaşa geçmemesini istemeyecektir.. Yiğitte futbol aşığıdır.. futbol çekişme mücadele ve savaş ve heycan varsa güzeldir aşktır.. Yiğitte aşık veysel gibidir, mecnun gibidir.. yani yamuk yapmaz bu mücadelelere.. öyle bişe işte anlıyon sen beni yiğit ;D ;D ;D ;D ;D

kendi adıma işin geyiklerini bi tarafa bırakıp bi yorum yapacak olursamda; "BENİM İÇİN" şuana kadar ki en zevkli en çekişmeli KK FORUM LİGİ oldu bu.. bi cogumuz sindiremedi daha en başından ilk gününden farkındayım.. ama gidişattan ötürü herşeye rağmen ben bu ligten cok zevk aldım.. özellkle serkana ayrı teşekkür ederim valla :D beni bu mücadelenin tam ortasında tuttu :D

unutmam gereken..

NoPasaran

Bugün Aslında Kupa maçımı düşünerek ve sarı kartlı oyuncularımı düşünerek çıkmam gereken bir kadro var..

Ancak oyunun kaderi ile oynamak istemiyorum..

Zaten beni bugün yenerse Serkan bu şampiyonluğu almış sayılacak

O yüzden oyuncularımın kart görüp cezalı olma ihtimaline karşı yinede as kadro ile çıkacağım.

Bakalım ne olacak  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 19, 2014, 23:17:56
ayrıca yiğitin öyle bişe yapacağını sanmıyorum.. sonucta bu oyun.. ve bu oyunun zevkli ve son maça hatta Son bitiş düdüğüne kadar çekişmeli belirsiz kıyasıya savaşa savaşa geçmemesini istemeyecektir.. Yiğitte futbol aşığıdır.. futbol çekişme mücadele ve savaş ve heycan varsa güzeldir aşktır.. Yiğitte aşık veysel gibidir, mecnun gibidir.. yani yamuk yapmaz bu mücadelelere.. öyle bişe işte anlıyon sen beni yiğit ;D ;D ;D ;D ;D

kendi adıma işin geyiklerini bi tarafa bırakıp bi yorum yapacak olursamda; "BENİM İÇİN" şuana kadar ki en zevkli en çekişmeli KK FORUM LİGİ oldu bu.. bi cogumuz sindiremedi daha en başından ilk gününden farkındayım.. ama gidişattan ötürü herşeye rağmen ben bu ligten cok zevk aldım.. özellkle serkana ayrı teşekkür ederim valla :D beni bu mücadelenin tam ortasında tuttu :D

İlk başta bende sevememiştim ama

Sonradan her maçheyecanlı oldu vallla

Bende çok memnun kaldım ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net