Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

@NoPasaran

uşak sportif derken anlamadım abi?? şampiyonluk için 2 ay var.. matematiksel olarak Serkan ile beraber ilk 2 sırayı garantiledik.. yani matematiksel olarak ya Serkan yada ben şampiyon olacağız.. yani kimin şansı yaver giderse.. serkan bir adım daha önde görünüyor.. ilk baş nedeni ise bu gece oyundan kopan ilgilenmeyen girmeyen bi takımla bu gece oynadığı maçı 8-1 kazanmış ve averaj yapmış.. 7 averaj farkla önüme geçti bu maç skoru sayesinde.. ve son hafta şampiyonluk maçına cıkacağız..

yani kısaca şöyle ozetleyim; son haftaki maçta averaj avantajından dolayı Beraberlikte yetiyor serkana.. berabere biterse maç, averajla serkan şampiyon olacak.. :) ve bu maçın berabere bitme olasılığıda oldukça yüksek.. :)

EDİT: cümle başında uşak sportif derken diye sormuştum volkan abiye ama oda düzeltmiş mesajını, yanlış yazdıgı uşak sportifi, erhun olarak değiştirmiş :D

ama buna rağmen cümle düşüklüğü var mesajındada neyse.. ahaha :D :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Erhun olacaktı :D

Serkanla iki hafta sonra maçım var. İçerdeyim. Beni yenmesi çok zor bence. Puan alırsa adına iyidir o yüzden sercan sen şanşlısın :)))

Ama senin takıma karşı gıcığım var 3-0 dan 3-3 olan maçta o yüzden kardemir şampiyon olsun ;D

Ama ben yeneceğim rahat olabilirsin ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Kupa finalinede 2 gün kaldı.. Yiğitin takımı iyi.. fakat şansız bir yönü var.. kupa finalinden 1 gün önce benimle oynayacak.. kazanmak yada kaybetmek cokta anlam ifade etmiyor şu aşamada yiğit için ligdeki bu maçın..

bende cok sert oynuyorum ve yiğitin kupa finaline önemli oyuncu yada oyuncularından yoksun olarak çıkabilir.. benimle olan maçta sakatlık&cezalı oyuncu(lar) dan ötürü.. illa ki yara alacak benim maçta.. Umarım finaldeki maça; en güvendiği oyuncularıyla çıkar.. sakatlık yada ceza almamalarını umuyorum..

yiğitte keza ztn bu oyunun ustalarından.. ona göre tedbirlerini alacaktır kupa finali için benim maçta :) böyle yaralar, yani en güvendiği oyuncuları finalde oynayabilmesi için :)

unutmam gereken..

NoPasaran

Vay arkadaş resmen şike teklifi var ;D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

abi bende Resul ile oynayacağım.. ardından yiğit deplasmanına gideceğim.. ve son haftada şampiyonluk maçına serkanla oynayacağım ve beraberlikte yetiyor serkana şampiyonluk için averajdan ötürü.. (şuan görünen mevcut haliyle bu) ama herşey bu 2 maçlada değişebilir tabii.. iş son maça kalmadan ben resul ve yiğite puan kaptırırsam hayaller suya düşer.. :)

kardeşim resul diğer liglerde oldugu gibi şampiyon olmaktan sıkılmış olsa gerek ki bu sezon şampiyonlugu cok istemedi ve kasmadı.. tıpkı şampiyonlugu cok kasmadığı gibi; benim maçtada çok kasmayacaktır kardeşine karşı :P eheuhuehe

unutmam gereken..

NoPasaran

Sizler iki yenilgi son maç berabere kalsanız ben hepsini yensem ne oluyor ;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

kızıştırma ortalığı abi ahahahaha ;D

ne yani abi yaaa adam finalde illa ki güvendiği oyuncularla oynamak ister ne var ki bunda ;D en doğal hakkı değil mi.. :D

ama senin hain planlarını anladım ben abi :D ortalığı kızıştırayımda yiğit öyle yapmasın finale güvendiği oyuncularla gelmesn diye..

nedeniyse cok basit; yiğit finalde NO PASARAN TAKIMIYLA OYNAYACAK :D :D

ahahahaha abiiiii ahahahaa

@NoPasaran

bu hain planların tutmayacak abi.. yiğitin herşeyin farkına varacağına eminim bu mesajları okudugunda..

arkandayız yiğit kardeşim.. O kupa senin, Lig şampiyonluguda benim olacak inşallah ;D ;D

1 kupayı sen, 1 kupayıda ben alacağız ve düşman çatlatacağız beraber @CR7 :D

unutmam gereken..

NoPasaran

;D bu ligin tamamından kadro kursaniz beni zor yenersiniz ;D

Benim de serkanla maçım var biraz revizyon maç öncesi şart oldu ;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 18, 2014, 02:09:38

;D bu ligin tamamından kadro kursaniz beni zor yenersiniz ;D

bZ SK Stadium;

bZ SK 2 - 0 No Pasaran

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No Pasaran Stadium;

No Pasaran 3 - 3 bZ SK

gereken had bildirilmiş olup, ders verilmiştir.. Tenefüs ziliyle beraber koridorlarda koşmamak şartıyla, bahçede top oynayabilirsiniz cocuklar.. merdivenlerden koşarak inmek yasak.. Sağdan inip sağdan cıkınız lütfen... ahhahaHAHahHAhaHAhAHhahahAHahahahhaha

unutmam gereken..

NoPasaran

Ya ona bakarsan ben kimlere maç kaybettim ohooo :D

Bugün için konuşuyorum ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Yiğite yenilmezsem 16.maç yenilmezlik oluyor :D

Ancak çok zor maç yiğit maçı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

3 maç kaldı, abuk subuk mağlubiyetler devam ediyor. 9.cu olarak tamamlarım bu ligi. OFM kariyerimin en kötü performansı.

[KralKartal]

suana kadar ilk 2 sirada olan dört kez maglup, birde ben 5.sirada.

Beraberligim bu denli cok olmasaymis, ust siralarda sampiyonlugu kovalarmisim galiba.

hedef ilk 3'tu. Oylede devam ediyor, son haftasina kadar, onumdeki maci alirsam ilk 3'e girebilirim,
volkanda altimda kalsin :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

El Maestro

Çok heyecanlı ilerliyor valla lig, dün gece 8-1 gibi bir skorla galip gelerek averajın çok önemli olduğu bu ligte güzel bir skor oldu benim açımdan . Artık ilk 2 sıra garanti, şampiyon olamasakta bu kısıtlı kadroyla büyük işler yaptığımı düşünüyorum ..

Bu gece maç Melis ile @ilhan mansız_melis sen mevzuyu biliyorsun canım arkadaşım.  ;D

Birde transfer listesinde 1 tane transfer edecek adam olmazmı ya .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~