Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

2 maçta 1 mağlubiyet 1 galibiyet aldık..

bu geceyse evimizde oynayacağız.. en azından 3te2 yapabilmeliyiz.. evimde hiç bir takıma karşı mağlubiyet almaya lüksümüz yok ve açıklaması olamaz..

bu ilk 5 haftada ters giderse işler, daha ligin başında takımda revizyon yapmaya başlayacağım, satışlar ve takaslar olacaktır.. umarım böyle şeylere gerek kalmaz.. :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya o değilde.. GÖTZE diyorum yahuuuu.. 98 gücü olan, aşırı genç ve müthiş yetenek olan GÖTZE yahuuu.. :( 1 tane bile takas teklifi gelmedi :(

unutmam gereken..

eRe

sercan takas etmek isterim ama ona ideal bir oyuncu bulamadım takımımda sen bulursan teklif verebilirsin bana :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Daha ligin başı ama olmadı bu takım, bütünleşemedim. Futbolcu seçiminde farklı olsun diye eski futbolcularıma pek yönelmedim ama kanımız tutmadı yenilerle. Chris Smalling'den temizliğe başlıyorum.

beckyZWICKY

zor bir skorlada olsa kazanmışız.. 2-1..

Alıntı yapılan: eRe - Nisan 21, 2014, 01:08:37
sercan takas etmek isterim ama ona ideal bir oyuncu bulamadım takımımda sen bulursan teklif verebilirsin bana :)

isteyen bir arkadaş bulduguma sevinmiştim, illa ki biri vardır ortasahada diye.. fakat tamda ortasahanı üstdüzey kurmayıp diğer mevkilerde kullanmışsın bu hakkı..

teklifim ancak İbrahimoviç olur-olabilir.. ama demiyorum diyemiyorum; forvet bölgesinde o derecede bir alternatifi olmadığından Hayır diyeceğini düşündüğümden... :))))

unutmam gereken..

eRe

kadrom çok kötü ve tek gücüm ibra dediğin gibi 2.bir forvetim bile yok :) o yüzden bende dediğim gibi herhangi bir teklif kullanamıyorum :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: ERHUN - Nisan 21, 2014, 01:36:55
Daha ligin başı ama olmadı bu takım, bütünleşemedim. Futbolcu seçiminde farklı olsun diye eski futbolcularıma pek yönelmedim ama kanımız tutmadı yenilerle. Chris Smalling'den temizliğe başlıyorum.

hacım sanki birazcık fazla olmamış mı fiyatı ya :/ ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

aklıma geldi şimdi bu vesileyle.. ben satış listesine bi oyuncu koyduğumda fiyatının 2 katını koydugumda bu miktar bu oyuncu için fazla! diye uyarı weriyo koyulmuyo listeye arada bazen.. 2 katının 2-3 milyon üstüne cıkınca ise hep bu uyarıyı weriyo koyulmuyo listeye..

erhun nasıl koydun listeye o fiyata yahu ;D 8milyon değeri olan defans oyuncun 22milyona listeye koyulmuş.. yani hemen hemen 3 katına.. şaşırdım vallahi bu işe :D

unutmam gereken..

[KralKartal]

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Nisan 21, 2014, 00:55:52
ya o değilde.. GÖTZE diyorum yahuuuu.. 98 gücü olan, aşırı genç ve müthiş yetenek olan GÖTZE yahuuu.. :( 1 tane bile takas teklifi gelmedi :(

Alex texeira?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

@beckyZWICKY

Temizlik için para şart. Gerçi alacak çıkmaz ama, bu güçte genç bir stoper için fena para değil bence. ;D
Ben hep değerin 2 katını koyuyorum bir sorun vermiyor. Bu defa 25m€ koymak istedim hata verdi, 1m 1m aşağı indim 22m€'yu kabul etti. Bu arada 8m€ değil €8.955.000 değeri, yuvarlarsak 9m€. :)

Bu arada Ramsey'i de satılığa çıkaracağım. Götze'yi istemiyormuşsun Bale'ında var, vatandaşıyla kardeş kardeş takılırlar. Şöyle bir paket teklifi yapayım:

Götze+stoper=Ramsey+Smalling+bir miktar para(+Holosko diyesim geldi onu yazınca ama Holosko yok maalesef)

beckyZWICKY

@KralKartal

Di Maria? tek kabul edebileceğim isim.. :)))

@ERHUN

stoper olayı işi bozar ya.. elimdekileri yetersiz görüyorum ve gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.. stoperlere dokunamam şu dönemlerde :/ 1vs1 takas en iyisi bence :D götzeye karşı tek isim.. ama o isim ramsey olmassa makbule geçer ;D

unutmam gereken..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

yooo :D 10milyona yakın param var ;D bi kaç tane daha çöp oyuncum kaldı onlarıda satış listesine koyup satınca 15-17 olur 1-2 güne.. bu para yetmese bile bi oyuncuya yüksek para weririm takas yapacağım kişiye, yada birisi benim çöp oyuncuma bu şekilde..

takas yaparkende bu çöp oyuncuya verilen parayıda katıp eşitleyip parayı döndürüp takası yapabilirim(z) ;D

anlatamadım sanırım karışık göründü galiba ama anlamışındır demeye çalıştığımı :D

unutmam gereken..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

mesela 70 gücünde olan Al-Mowallad isimli oyuncum yada 60 gücünde olan Ahlman adlı oyuncularım.. ahlman ile bu iş pek olmaz sanırım.. miktar yükseltilmez çok fazla.. ama Mowallad dan 6-8 milyon euro falan para döndürülebilir

unutmam gereken..