Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

bu sezonda hamsik'imi çaldın be serkan ah serkan ;D ;D

Edit: düzeltiyorum daha doğrusu çalmak değilde, benden önce,hızlı davranmak.. ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

İlk aldığım oyuncuydu, alırken aklıma direk sen geldin he.  ;D

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

Alıntı yapılan: El Maestro - Nisan 19, 2014, 01:55:40
Zorlu Uşak deplasmanında tam bir gol düellosu olmuş, 2 defa geriye düşmemize rağmen maçı 3-2 kazanmasını bilmişiz.. 3 puanla başladık lige güzel olmuş. 

Suarez 2 gol atmasına rağmen maçın adamı sahanın Lideri Hamsik.  :)

lig ne ara başladı ya :S benim çocuklar antrenmandaydı hazırlık turları daha diye :( tebrik ederim kazansam iyiymiş ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

8 gol ne öyle sercan? Hazirlik macinda bile 8 atamadim:)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

valla anlamadım şaşırdım bende ihsan abi.. buradaki bazı bizim arkadaşlar gibi, maçların oynandığı günü hazırlık günü sanıp 3 bölgeden en önemli 3 oyuncusunu yedek bırakıp antremana almıştır diye düşünüyorum.. fakat bu açıdan bakıncada yinede bu skor abartılı.. takım kadrosu gerçekten güzel o rakibin.. bilmiyom abi garip bi tesadüf bişe olmuştur işte kaza kurşunu gibin bişi ;D

unutmam gereken..

CR7

2. maçımızda Brezilyalı ile 1-1 kaldık.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Tomateiro adlı takıma deplasmanda 2-0 yenilmişim.. puan kaybedebilirim dediğim takımı 8-0 gibi kazanıyorum, yenebilirim dediğim takıma 2-0 yeniliyorum.. ne saçma bişe oldu bu ya uyuz oldum ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Gücü 98 olan.. İlk maçında 9 puan, ikinci maçında 8 puan alan ortasaha oyuncum ile takas teklifine açığım.. daha lig başlamadan içime sinmemişti halada sinmiyo, iyi oynasa bile sinmiyor.. Aranızda bu ayarda(yakın ayarında) olan, içinize sinmeyen bir ortasaha oyuncunuz var ise takas tekliflerine açığım..

Bu Oyuncum; GÖTZE

unutmam gereken..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

91 de gol yiyip yenilmişim ya :( ulan her yerde aynı bu iş ! sorun bende
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Erhun gibi zor bir rakibi deplasmanda yenmisim...

Zor bir resulinho macimiz var

RCA

Birak yeneyim abi. zor badireler atlatiyoruz takim olarak. forvetlerim takima alişamadi henuz. En yaslisi 19 yasinda daha ergen ve liseliler :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Chris Smalling ve Aaron Ramsey'e mantıklı teklif gelirse takas yapabilirim. Diğer oyuncularım satılık veya takaslık değil.

[KralKartal]

Maglubiyet haklarimi Simdiden kullanmak istemiyorum, ama patliyacaksanda bana patlama resul :)

RCA

patlama mi :D abi gecen donem tum oyuncularim 100+ di kimseye patliyamadim. bu oyuncularla patlayacagimi hic sanmiyorum :D

That's me.